- 21 Ağustos 2015
- 31.907
- 96.852
- 598
- 38
- Konu Sahibi Durummleyla
Ablanın kafa zehir masallah!İyi akşamlar hanmlar benm bir ablam var kocası yüzünden hiç bir malı mülkü olmadı cünkü adam hep nereye belli olmayan yerlere harcadı.hep ailem yardm etti para olarak evli oldu olalı annem babam cok para verdi versinler de evlatları sonucta.. bense hep kendi çabalarmla eşimin cabalarıyla mal mülk sahibi olduk halada kredi borc ödüyoz...abim var oda hep kendi çabasıyla birşeyler aldı yaptı cok çalısır cabalar....mevzu şu abimde babamn bir arabası var yakın zamanda babama verecek geri...ablam annemle babamı işlemiş o arabayı benm adıma yapın diye ama gizli habersiz şekilde bir nevi mal kaçırma davası....hani anneme babama bişi oldugunda direk araba ona kalsın diye...banada diyoki siz eve girdignz ki kredi cektik canımız cıkıyo ödeyene kadar ilerde babamların evinden pay almayın diyo...yalnız abim hiç bi olayı bilmiyo habersiz bende yeni öğrendim gizli sekilde...bunu abime söylesemmi bilmiyorm söylesem arabayı vermez babama kavga eder siz evlat ayrımımı yapıyorsunuz diye söylemesem ablam evide arabayıda gizlice kendi adına yaptırmaya kalkıyo benm bi malın mülküm yok diye annemi babamı kandırıyor cok arada kaldım kavga dövüş cıksın istemiyorm aile arasında şaşırdım
Hakkınızı yedirmeyin.