- 5 Kasım 2019
- 10
- 10
- 1
- Konu Sahibi pasifagrasif
-
görüşmekten haz etmiyor değilim aslında yapım gereği çok arkadaş falan aramam hani kırk yılın başı görüşsek benim için sorun olmaz.benim rahatsız olduğum durum hiçbirşey demeden biranda iletişimi kesmesi.şuan ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok mesela kendisi beni çok yakın gördüğünü vs söylüyor ama bu yaptığı mantıksız geliyor.Gorusmekten hazzemiyorsaniz gorusmeyin. Hayat felsefem kimle mutluysam onla gorusmek uzerinedir benim.
şirkette gördüğünüzde hiçbişey yok gibi normal davranıngörüşmekten haz etmiyor değilim aslında yapım gereği çok arkadaş falan aramam hani kırk yılın başı görüşsek benim için sorun olmaz.benim rahatsız olduğum durum hiçbirşey demeden biranda iletişimi kesmesi.şuan ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok mesela kendisi beni çok yakın gördüğünü vs söylüyor ama bu yaptığı mantıksız geliyor.
peki kendisi soğuk davranırsa vs görmezden mi gelmeliyim bu tavrı yoksa ne oldu x falan diye sormalı mıyım?şirkette gördüğünüzde hiçbişey yok gibi normal davranın
şimdi bu yaptığının üzerine giderseniz bu hareketleri devam eder.
içinizden hangisi geliyorsapeki kendisi soğuk davranırsa vs görmezden mi gelmeliyim bu tavrı yoksa ne oldu x falan diye sormalı mıyım?
ben olsam sormam kımın ne sorunu varsa gelsın soylesınpeki kendisi soğuk davranırsa vs görmezden mi gelmeliyim bu tavrı yoksa ne oldu x falan diye sormalı mıyım?
zaten hep elimden geleni yapıyorum inanın ki çok yardımcı oldu bana diye ama ailevi sorunlarım var kendiside biliyor her dakika müsait olamıyorum ve bazen geç dönmek zorunda kalıyorum ama hep dönüş yaparım geç bile olsa.yeri geldi nişanlımla huzursuz olduk kendisi yüzünden ama kendisi kızınca sessiz kalma hakkını kullanıyor sanırım.İşim olduğu için geç cevap verdim diye bana saçma salak tripler atıyorsa ben o insanla görüşmem, bu kadar netim bu konuda. Hayatımdaki kimsenin beni ufacık şeylerden dolayı huzursuz etmeye hakkı yok. Sizde bu hakkı kimseye tanımayın kendi iyiliğiniz için.
evet kendisine söyledim bu şekilde davrandığı zaman ben huzursuz oluyorum yani sinirli olsa bile önemli birşey değildi diyebilir mesajları üstüste atıp silince insan ne oldu şimdi diyor.neyse artık kafama takmamaya çalışacağım.zaten bir kere yazdım neden sildin diye cevap vermedi daha da kendi birşey söylemeden yazmam,aramam.karşılaşırsak ne yaparım emin değildim sadece.çünkü bazen gidip gelirken ofisler yakın olduğu için karşılaşıyoruz.Ömür törpüsü takıntılı insanlardan uzak durun. Dupdururken, oyle mı yaptım bunu mu duydu su mu oldu diye kafanızda kurmanıza neden olmus. Bu zarardır. Psikolojimiz zarar veren insanlardan uzak durun
Hıcbısey demeyin, yazmayın, aramayın
Karsılastıgınızda tavrına göre tavır sergileyin. Dunya Kımsenın etrafında dönmüyor herkes biricik, bır tek onun platonıgı dert degıl.
Böyle beni sürekli huzursuz eden bi arkadaşım vardı, artık yok. Hiçbir şey söylemeden hayatımdan çıkardım, o da yazıp aramadığım için yine trip atma yöntemine başvurdu, sonuç yıllardır süren bi sessizlik :) mutluyum, huzurluyum. Size de tavsiye ediyorum.zaten hep elimden geleni yapıyorum inanın ki çok yardımcı oldu bana diye ama ailevi sorunlarım var kendiside biliyor her dakika müsait olamıyorum ve bazen geç dönmek zorunda kalıyorum ama hep dönüş yaparım geç bile olsa.yeri geldi nişanlımla huzursuz olduk kendisi yüzünden ama kendisi kızınca sessiz kalma hakkını kullanıyor sanırım.
evet aslında ondan çok bu düşünceler beni rahatsız ediyor zaten kendimi telkin ediyorum saçma şeyler bunlar diye.valla daha senle görüşmek istemiyorum dese bu kadar takmazdım.kendimi rahatlatmak için bile tekrar sormaycağım kesin karar verdim.İnsanlar aileleri ile görüşmüyor, bu kadar kafaya takmıyor. Bu kız size anksiyetenizi coşturacak kadar değerli olmasın.
Aklınıza saçma sapan şeyler gelince, yok telefonum mu açık kaldı yok ses kaydı vs vs içinizden anlamsız şeyler söyleyin. Tabi bu düşünce gidene kadar.
Vi sure sonra saçma sapan şeyler gelmeyecek aklınıza bunu bı psikologdan dinlemiştim YouTube'dan
Dediğim tekniği yapın çok iyi geliyor.evet aslında ondan çok bu düşünceler beni rahatsız ediyor zaten kendimi telkin ediyorum saçma şeyler bunlar diye.valla daha senle görüşmek istemiyorum dese bu kadar takmazdım.kendimi rahatlatmak için bile tekrar sormaycağım kesin karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?