Maddi durumu yetersiz de değil hatta benden iyidir.Desem ki zor durumda o da değil.Bana kalırsa haklısın.
Bence artık elini ayağını çekebilirsin bu kişiden.
Ben çok mu yabaniyim bilemedim ama bir iki getir götür yapardım ama üçüncü olmazdı kendi adıma...
Ben fasiküllerin parasını vermiyor diye bu konuyu açmadım. Tutum ve davranışlarından rahatsızlık duyduğum için açtım.En başta para vermiş zaten kız almamışsınız yine almazsınız diye artık söylemiyordur yani. Eğer defter fotokopisi çektiriyorsa şu kadar tuttu diye söyleyin o zaman. Ayrıca piknik olayı farklı sonuçta kaç kişi olacaksınız kimbilir belki 2-3 kilo kıyma gider tabii ki parasını vereceksiniz yani orada herkes yiyecek onu. Kullanılmış hissediyorsanız kendinizi almayın fasiküllerini o zaman yani. İyilik yapıyorsunuz ama burada da bunu deyince o iyiliğin anlamı kalmıyor.
Artık o kadar üst üste geldi ki o kadar soğudum ki. Bundan sonra istiyosan al çektir diyeceğim.görüsmeyin konusmayin böyle cikarci insanlarla
Ağzınıza sağlık. İşte tam da bundan dolayı rahatsızım yoksa para umrumda değil. O insanın tutum ve davranışlarından rahatsızlık duyuyorum.Haklısın.sinekte küçük mide bulandırır.Ben kendi yapabileceğim bir şeyi başkasından isteyemem.Bir de bu bahsettiğin bunu alışkanlık haline getirmiş.1/2 lira da olsa 100/200 lirada olsa aynı.Mevzu miktarı değil, o insanın tarzı.
Kız parayı başta almamış çünkü bunu rutine dönüştüreceğini bilmiyordu.En başta para vermiş zaten kız almamışsınız yine almazsınız diye artık söylemiyordur yani. Eğer defter fotokopisi çektiriyorsa şu kadar tuttu diye söyleyin o zaman. Ayrıca piknik olayı farklı sonuçta kaç kişi olacaksınız kimbilir belki 2-3 kilo kıyma gider tabii ki parasını vereceksiniz yani orada herkes yiyecek onu. Kullanılmış hissediyorsanız kendinizi almayın fasiküllerini o zaman yani. İyilik yapıyorsunuz ama burada da bunu deyince o iyiliğin anlamı kalmıyor.
Ben fasiküllerin parasını vermiyor diye bu konuyu açmadım. Tutum ve davranışlarından rahatsızlık duyduğum için açtım.
Size zahmet oldu gelin bi çay kahve ısmarlayayım kantinde denmesi bence çok daha nazik bi davranış ben olsam böyle yapardım. Çünkü sırf onun için bile işim yokken kırtasiyeye gitmişliğim olmuştur.
Piknik olayında ise daha plan aşamasında aa şuraya gideriz şunu yaparız et tavuk vs alırız derken ve hiç para konusu açılmamışken direk böyle bir cümlesi itici geldi sadece.Tabiki vereceğiz böyle birşey yaparsa bunu belirtmeye ne gerek var.
Ben buraya böyle iyi biriyim böyle iyilik yaptım diyerek açmadım konuyu. Derdimi ,rahatsızlığımı dile getirdim. Bi manası da kalmıyorsa kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?