- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
Tam da sizin gibi biriyim. Acaba parası var mı yok mu diye düşünürüm ufacık birşey isterken bile. Hadi aldırdım diyelim parasını vermek için üstelerim en olmadı bende karşılık olarak birşey alırım.Bariz bir şekilde uyanık geçinen, insan sömüren bir kişi işte.
Ben parası var mı yok mu diye düşündüğüm için arkadaşlarıma hatta ablama bile dışardan bişey ısmarlayamayan biriyim. Bir de eğer aldırdıysam o parayı vermeden rahat etmem, ısrar minnet veririm yani.
Bence kıza anlatın içinizdekini ve hoşlanmadığınızı söyleyin, birileri söylemezse asalak gibi yaşamaya devam eder. Bizler sustuğumuz için bu tipler böyle yüzsüz oluyor.
Benimde arkadaşımın evinin yakınında pastane olmasa bende seve seve alırım.Gocunmam. Ama aldığımda karşı taraftan sizinki gibi bir tepki göremezsem bi süre sonra almak koyar bana.Benim is arkadasim da her sabah açma poğaça vs alır. Otobüse bindiğim yerde pastane yok. Ben çok rahatsız olarak söyledim lütfen sadece kendine al diye. İnsan rahatsız olur öncelikle. Arkadaşınız çok geniş birisi sanırım.
Fırsatını bulunca size birseyler ismarlamasi gerekirdi. Bence haklisniz. Grup arkadaslarinizdan değilse kesin iletişimi
Salak yerine konulmak gerçekten çok can sıkıcı bir durum aldı bende. Bundan sonra karışmayacağım zaten.Geçiştireceğim gitsin kendi hallediversin. Kendimi aptal gibi hissediyorum.Ben de nefret ederim salak yerine koyulmaktan. Benim de elim açıktır ama karşımdaki alışkanlık haline getiriyorsa çekerim kendimi.
Bundan sonra fotokopi istediğinde 'yanımda hiç para yok sen ver çektiririm' dersin.
Ayrıca biraz lafı gediğine oturtabilsen 'şimdiye kadar sana çektirdiğimiz fotokopi paralarından 1 kilo kıyma çıkar zaten' diyebilirdin.
Aklınca üstüne yatmayın diye kendini sağlama alıyor. Hem kıymayı da kendi almayacaktır amaç sizden cash para almak.
Birden muhabbetimi kesemem ama biraz daha mesafeli olabilirim sanırım. Artık kendimi kullandırtmayacağım kararlıyım yanigörüsmeyin konusmayin böyle cikarci insanlarla
Param yok desem ben veririm der. Yine onun ayağına götürmüş olurum. Daha etkili sebepler bulmam lazım.mümkün olduğunca istediği şeyleri alma..kusura bakma yanımda para yok , maaşı yatırmamışlar falan diye bahaneler uydur..yada sen ver parasını üstü kalırsa getiririm de..yani onun gibi ol köfte olayında olduğu gibi..
Hemde çook.İtici bence de.
İşte bi ara yaptığım iyilikler suistimal edildiğini çok yeni yeni farkediyorum. O beni aptal yerine koydu ben de aptallık yaptım işte.Gidebileceği uzaklıktaki bir yere neden siz gidiyorsunuz uşağı mısınız?
Kırtasiye size yakın olabilir ama sizin almanız gerekmez.
Defter kopyası istiyorsa da verirsiniz defteri gitsin herhangi bir yerde çektirsin.
İyi alıştırmışsınız oda bakmış ki kimsenin sesi çıkmıyor devam etmiş.
Ben olsam selam dahi vermem böyle çıkarcı birine.
Bir daha fotokopi çektirmek isterse defteri vereceim yarın getir diyeceğim. Çıktısını da gitsin kendisi halletsin artık.Kullandirma arkadasim sende kendini.
Bir daha fotokopi cektir derse direk ucreti soyle muhtemeln bir daha sana cektirmez
Aferim hep boyle olBir daha fotokopi çektirmek isterse defteri vereceim yarın getir diyeceğim. Çıktısını da gitsin kendisi halletsin artık.
Üst üste olunca artık bende yeni uyandım maalesef. Baktım üst üste birşeyler istiyor.parasını almalısınız fotokopinin. ve artık kendisi çektirsin bi zahmet. niye hala siz taşıyorsunuz
Yok gelmediler zaten. Ne zaman bi plan yapılacak olsa gelmiyorlar sevgilisiyle.Ben olsam pikniğe bile gitmem bunla, ne kıyması köftesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?