bir garip arkadaş

Sizin karşınızdaki insan modeli daha da değişikmiş. Ders çalışıldığı için kullanılış hissetmek de ayrı bir gariplik.
Zaten mezun olunca görüşeceğimi sanmıyorum

Bende bulunmasını istemiyorum ama birden görüşmeyi kesmek değil de mesafeli olmak daha iyi olacakmış gibi geliyor.
Ve tam da bu söze katılıyorum. Beklediğim sadece buydu bu zamana kadar.Bunu bile akıl edemeyecek bir insan da değil eminim ki biliyor. Ama bu tavıra devam ediyor.

Ağzınıza sağlık. İşte tam da bundan dolayı rahatsızım yoksa para umrumda değil. O insanın tutum ve davranışlarından rahatsızlık duyuyorum.
zaten usulen, karşı taraf miktar cüzi olduğu için parasını istememişken ikinciye nasılsa istemiyor diye sürekli fotokopi çektirilmesi istenmez ,ya kendi gidip çektirecek ya da ısrarla ücretini ödeyecek ,siizin iyi niyetiniz onun işine gelmiş.çok haklısınız.

Evet hoş olmamış. Ben bir gün önceden çikolata bisküvi alıp onları götürmeye çalışıyorum genelde. Ama kahvaltı daha önemli bir öğün olduğu için minnet hissediyorum yine.
Bir daha cektirmeyin bence. İnsanlar tepki koymadan anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…