- Konu Sahibi joanhollaway
-
Beraber yapalım diyetimizi ben bugün başladım ve gün gün neler yediğimi neler yaptığımı paylaşacağımevet sorun benzertepkilerde aynı sokağa çıkmak istememek gibi
Bu sabah 7de bir gün kurusu kayısı yedim üzerine de ılık su içtim.
11 de kahvaltımı yaptım: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği, ufak da bir peynir yedim.
12:30 da lipton form plus limonlu çayımı içtim.
14:30 1 avuç cevizle kavrulmamış badem karışımı yedim.
17:30 da akşam yemeği olarak 1 tabak barbunya, 2 dilim tam buğday ekmeği, 5 6 kaşık da yoğurt yedim.
Ilık suyumu ara ara içerek su ihtiyacımı da karşılıyorum.
Kilo alırken ilk olarak neremize alıyorsak kilo verirken de en son oraları yakıyormuşuz.Basen ve popo çalıştırıcı egzersizlerime 15er tekrar halinde başlıyorum bu akşam.
Bugünün favori egzersizini ilan ediyorum :) spor dolphin- Kalça Sikistirma ve Germe Hareketi.mp4 - YouTube
Eğer ellerimizin üzerine basarak yaparsak hareket nitekim daha kolaylaşıyor ancak dirsekler üzerinde olunca daha fazla efor sarfettiriyor.Bu hareketin bacağı yukarı doğru kıvırıp yapılanı ise poponun tüm dengelerini sarsıyor :) Sanırım en önemlisi hareketi yaparken popoyu olabildiğince sıkabilmekte zaten yanmayı hemen hissedebiliyoruz.Sayı arttıkça terler başlıyor şıp şıp tabi hareketi doğru yapınca.
Bu hareketten sağ ve sol bacak olmak üzere 15er kez ve 4 set halinde gece içinde yapıcam.
Herkese sevgiler :)
Çok teşekkür ederim ben de böyle devam etmesini umuyorum :)tatlım harika bir başlangıç yapmışsın tebrik ediyorum seni umarım böyle devam eder.
gidicek bu kilolar
10 buçuktaki kahvaltımda 1 domates ve 1 yumurtadan menemen yaptım bayağıdır canım istiyordu.Yanında 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Saat 2 de 5 6 tane fındık yedim.
Saat 6daki akşam yemeğinde 6 tane çiğköfte yanında da biraz marul yedim.
Saat 8de çok canım çektiği için bir dondurma yedim.Bugün yaptığım egzersizler dondurmaya gitti yani.
Emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum kendi başıma.
Sevgiyle kalın...
Sabah 11de kahvaltımı ettim.1 adet domates, 1 adet haşlanmış yumurta, biraz peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Saat 2 de 1 avuç ceviz yedim.
Saat 3 buçukta doğadan ballı yeşil çayımı içtim yanında da 1 tane kayısı yedim.
Akşam yemeğimi saat 5te yedim.2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak patlıcan yemeği, biraz peynir ve 3 tane taze yeşil soğan yedim.
Bol bol su içtim.Yeni tae bo videoları indirdim 15 dakika uyguladım.Akşamları biraz acıkmaya başladım.İlk kilo verdiğimde memnun oluyorum ama sanki bu kilo verme hemen 1 günlük bir şeymiş gibi ne yesem kilo alacağımı düşünmeye başlıyorum bu da biraz etkiliyor beni.
Pazartesi günü sınavlarım başlıyor.Kötü yanıysa sınavlarımın 5te olması ve süreleri en az 3 saat.4te evden çıkacaksam 3 buçuk gibi yemek yemem lazım.Daha sonra hem erken yediğim hem de sınava girdiğim için acıkacağım.Akşam döndüğümde ne yapmam gerekiyor çok kararsız kaldım.
Öneri bekliyorum hanımlar :)
Sevgiyle kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?