- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi joanhollaway
-
ince bel,basenler ve iri popo moda ve kadınsı değil mi,bakınız kim kardashian
ince bel,basenler ve iri popo moda ve kadınsı değil mi,bakınız kim kardashian
ah ahh olanlar istemiyor olmayanlarda ariyor böyle, mesela ben.baden ve popo namina bisey yok bende
Hahaha bu lafı en çok annemden duyuyorum o da benim tam tersim incecik bacaklar sıfır popo kocaman bir karın.Ben yanında giyinince ne güzel tombik bacakların var diye seviyor beni ah azcık bende de olsaymış diye dert yanıyor hemen :)
ah ahh olanlar istemiyor olmayanlarda ariyor böyle, mesela ben.baden ve popo namina bisey yok bende
Kim Kardashian'ın hamile hallerine ne demeliO fiziğini korumak için çok çalışıyormuş günde 200 mekik falan çekiyormuş bir de sporu diyeti falan bıraksa kim bilir nasıl olur diyeceğim ki şu sıralar görüyoruz :) Elin yabancısında olunca popo da kıymetli bel de bizde olunca tüh pis şişko oluyo.Ama onlarınki aman ne orantılı ne güzel oluyo kalça işte :)
Aslında güzel bir vücut şekli ama kararında olmalı mesela ben 2 3 kilo bile alsam hop basen olarak dönüyor.Normalde 52 53 kilolarda iyi bir fiziğim var işte o zaman güzel kadınsı duruyor :)
Çok hoşmuş bir dahakine kafasına basıp ampulü değiştirirsin böylece insanların bedensel özellikleriyle dalga geçmekten daha az acı vermiş olursun.
iste insan kendinde olmayana ariyor hep ama azcik olsaydi iyiydi
incecik bel iri kalçalar, kulağa güzel gibi geldi :) tam amerikan zencisi fiziği, beyonce gibi :)) keşke bende de olsa benim beden büyük bacaklar kollar ince patatese kürdan batırmış gibi, kilo verince de kollardan bacaklardan gidiyor :)
Çok mutluyum çookk.
2 kilo daha vermişim.
Yani toplamda 5 haftada 6 kilo.
Geriye sadece 5 kilo kaldı.
Onu da haziranın ortalarına kadar veririm inşallah.
Yaşasınn zayıflamak!!
Tebrik ederim :) Ben de 2 haftada 3 kilo verdim.Ama hiç bildirimde bulunmuyorsun kızıyorum bak :)
Sabah kahvaltımı 10 buçukta yaptım.Böğürtlen çayı içtim yanında 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates ve ufak bir salatalık yedim.
Saat 2 de 3 4 kaşık yoğurt yedim.
Akşam yemeğimi 5 buçukta yedim.2 parça ızgara tavuk 1 bardak ayran 1 domates ve 2 tane taze soğandı mönümüz.
Geceye doğru da 1 bardak kefir içmeyi planlıyorum.
Bugün pek hareket edemedim tabi bu duruma üzülüyorum ama diyetten önce derslerim daha önemli.Ben de ikisini birden yürütmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Sevgiyle ve bol egzersizle kalın :)
Merabaaa a:)
İstikrarınıza hayran kalıp geldiiim :)
Tebrik ederiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?