- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
- Konu Sahibi eltimlergeldi35
-
yani 35 yaşında hazır hissetmeyen de olabileceği gibi 24 yaşında hazır hisseden de olabilir ama ben tamamen sizinle aynı düşüncedeyim.24 yaşındasınız daha o da 27.gezin tozun , birbirinizle ilgilenin, birbirinizi tanıyın, evlilikle 2 yıl geçsin herkes birbirine alışsın, düzen otursun.başbaşa tatillere çıkın , kafelere gidin, takılın ne biliyim daha genceciksiniz.Kızlar sizce bebek için kadın 24 erkek 27 yaş nasıldır?
Yani şöyle diyeyim ben istemiyorum ama şimdi he desem eşim tamam modunda. 1 senedir evliyiz ortalama. (nikah olarak 1.5 düğün ve aynı evde yaşama olarak 1 sene :)) Ve ben gerçekten kendimi hem bebek bakımı için hem de ailelerin evliliğimize ister istemez daha fazla dahil olması açısından pek hazır hissetmiyorum açıkcası. Biliyorsunuz ilk torun sevgisi durumu falan :) (ayrı şehirlerde oturuyoruz, tayinciyiz)
Eşimin devamlı dilinde ama ben sanki 3 4 aylık evliymişiz gibi hissediyorum hala, neden diye sorduğumda ben torunumu görmek istiyorum yaş geçiyor modundabenimse aksi gibi hiç o taraklarda bezim yok, gezelim eğlenelim gençliğimizi yaşayalım yanyana olmanın tadını çıkartalım kafasındayım
Bu mesajı sabaha karşı 04.08de emzirdikten sonra beşik sallayarak okumam...Gece saat 2ye kur, sonra tekrar saat 4'e kur, sonra saat 6'ye,.. Ve uyandir. Gidip mutfakta süt isitsin.
Bu nedir diye sorarsa, "hani bebek istiyordun ya, bebek işte böyle birşey" de.
Kolay saniyor beyefendi bebege bakmayi.
Gece saat 2ye kur, sonra tekrar saat 4'e kur, sonra saat 6'ye,.. Ve uyandir. Gidip mutfakta süt isitsin.
Bu nedir diye sorarsa, "hani bebek istiyordun ya, bebek işte böyle birşey" de.
Kolay saniyor beyefendi bebege bakmayi.
Olay olay olay 23 yaşında evlendi ama henüz barklanamadı 24 yaşında anne olmaktan kaçıyor reklamlardan sonra ekranlardaBu yaşta evlenmeniz bile olayken birde ne bebeği ben seninle yaşıtım ve asla evlenemem korkunç...
Evet kesinlikle herkesin kendi fikriHerkesin kendi fikri ama.
Bana göre 24 yaşında değil anne olmak; evli bile olunmamalı.
Hele 27 yaşında bir bir baba tasavvur edemiyorum.
2 gündür evde bebek var asla uyumuyor saatte 1 ağlayarak uyanıyor. Mama veriyorum tekrar uyuyor zorla. Zombi gibi oldum ve evden çıkamadım tüm gün çok sıkıldım. Şu an 4 aylık evliyim, hamileyim ve bu hafta aldıracağım. Bebek = eziyet. 24 yaşında gezip tozmak varken hamile olup halsizleşmek, mide bulantısı, evden çıkamama, doğum, lohusalık, akraba çenesi, bebek emdi mi, aç bu aç tripleri, ağlaması, zırlaması ile uğraşmak niye? Bence tüm anneler DELİ. Bir de kilo alıyorsun yapışıyor o kilo, eşin ana oldu bu deyip soğuyor.. Cidden keşke hiç çocuğum olmasa diyorum Allah tarafından. Nefret ediyorum galiba. Millet doğursun biz sevelim sadece, sevmesi güzel
Bir mesela asla oturup TV izleyemezsin, film izleyemezsin, sinemaya gidemezsin. Romantik bir yemek yiyelim desen kakasını yapar temizlemen gerekir. Neyse daha fazla yazmayacağım. Çocuklu bir ailede romantizm ölür. Her şey bebek bebek bebek olur... Büyür ve yine gerçek değişmez.
Bir hafta sabah 7 akşam 6 yiğenime baktım bir kaç sene önce ve yemek vs hiç birşey yapmadım sadece onunla ilgilendim. Ablam gelince yattığım yeri bilemedim valla çok zor birşey gerçekten
Bi yandan bu yüzden de korkuyorum
Hatta böyle benimde hiç olmasa çok üzülmem gibi geliyor bana büyük konuşmayayım ama
Bu yaşta evlenmeniz bile olayken birde ne bebeği ben seninle yaşıtım ve asla evlenemem korkunç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?