- 20 Eylül 2017
- 31
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi imaginaryyou
-
Sanırım biraz kiskanmissiniz. Olabilir insanlik hali. Aman diyim adama mesaj atıp kafasını karıştırmayın da..
Bence bu dönem gecici. Begendigin ve hoşlandığın biri olsa mesela suan tüm ilgin alakan onda olurdu eskisini bu kadar dusunmezdin.
Aslında benzerini ben de yaşadım. Ben yaşam tarzlarimiz farklı diye ayrilmistim. Sonrasında o çok mesaj attı ama istemiyordum. Sonra evlendi. Yine olsa yine istemezdim ama onu bi kizla görünce çok tuhaf olmuştum.Yani 3 yildir iyiyken birden bu duruma gelmek cok uzdu beni.Adam bana geri donsun gibi istegim yok ki aksine ben de tamamen hayatımdan cikarmak istiyorum o yuzden mesaj atmam zaten.
Bukadar farkindalik icinde olan insan bunu atlatir diye dusunuyorum.
Aslında benzerini ben de yaşadım. Ben yaşam tarzlarimiz farklı diye ayrilmistim. Sonrasında o çok mesaj attı ama istemiyordum. Sonra evlendi. Yine olsa yine istemezdim ama onu bi kizla görünce çok tuhaf olmuştum.
Sizi anlayabiliyorum. Üstelik benim hayatımda 3 seneden beri biri oldugu halde bende ilk eski sevgilimi b iriyle gördüğümde kötü hissetmiştim. Kıskançlık ama bu daha çok benden fazlamutlu olursa ben olamazsam korkusu gibi birsey. Çok takılmayın boşluktan çıkmaya çalışın
Şimdiye kadar elinizin altındaydı umursamadınız şimdi siz onun umrunda değilsiniz bu yüzden böylesiniz zamanla geçer
En azindan farkindasiniz durumu ve eski sevgilime geri donmek istiyorum triplerine girmemissiniz. Farkinda olmanizin toparlanma surecini hizlandiracagini düşünüyorum ben.
Utanacak bişey yok çok doğal bu hisler.İnsanız,hakim olamayabiliyoruz her zaman duygularımıza.Geçici bir dönem orası kesin.Çivi çiviyi söker demişler.Kalbini çarptıracak biriyle tez zamanda karşılaşmanı dilerim.
Öyle biri gelir ki , gelmişini geçmişini unutursun .. milattan öncesini siler beyin otomatik olarak ..kısaca eşekten düşmüşe dönersin :)) bekle , gelecek olan güzel gelecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?