Bir Garip Ben

imaginaryyou

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
31
13
3
36
Merhaba hanimlar, yine ben.
Önceki konumu bilmeyenler icin ozet gecmem gerekirse hemen hemen cocuklugumdan beri tanidigim ama 7 yil once başlayan 3 yil surmus bir iliskim vardi. Sonraki 1 yil ortada bir iliski yoktu ama iletisimdeydik. Daha sonraki 3 yil icinde sadece 1 kere iletisime gectik onda da iliskiye bir sans vermemiz gerektiğini soyledi ama ben ikna olamadim.Bu 3 yil icinde hem benden hoslanan ya da benim hoslanidigim biri olmadigi icin hem de kariyerime odaklandigim icin hayatima kimse girmedi.
Derdime gelirsek; bu beyefendiyi 2-3 ayda bir stalklardim, gecenlerde yeni sevgilisiyle fotograflarini gordum ve olanlar oldu, o gunden beri kendime soz geciremiyorum. 3 yillik sure icinde bu kizdan baska 2 kizla daha ilişkisi oldu benim bildigim kadariyla, ancak onlari gördüğümde boyle hissetmemistim. Bu fotoğrafa bakinca birbirlerini cok seviyorlarmis gibi geldi.
Ben bu adamla ikimiz icin bir gelecek görmüyorum, kizdan ayrilsin da yeniden baslayalim gibi bir derdim yok. Ama kotu hissetmeme engel olamiyorum. Hemen hemen çocukluğumuzdan beri tanistigimiz icin ve ayrildiktan sonra uzun sure her ikimiz de birbirimizi unutamadigimiz icin sanki ikimiz de birbirimiz icin cok ozelmisiz bir daha kimseyi oyle sevemeyecekmisiz zannediyorum. Bunları baskasi anlatsa fazla arabesk olduğunu düşünürüm, cok sacma olduklarini farkindayim ama gercekten boyle olmasini istememe engel olamıyorum.
Baska birini benden daha cok sevdigi dusuncesinin egomu(!) zedeledigi ihtimali uzerinde duruyorum. Kendime ne kadar salak olduğumu hatırlatıyorum ama icimdeki aptal ergen asiga hakim olamıyorum.
Ilk konumu actigimdan beri her sey daha da kotuye gitmeye başladı oyle ki sokakta bir cift görünce bu ikisi aklima geliyor ve boğazım düğüm düğüm oluyor, instagrama sirf beni stalklayan biri(icten ice onun olmasini istiyor tabi salak kafam) var mi diye story koyup izleyenlere baktim gercekten korkmaya basladim kendimden.
Son olarak bu 3 yılda ben hayatimda biri olsun diye kasmadim, kader de kimseyi getirip cikarmadi önüme. Ille ilişkim olsun,evleneyim insani degilim pek, kendimle vakit gecirmeyi cok severim. 3 yıl boyunca iyi kotu kendi kendime idare ettim, memnundum da ama su fotografi gördüğüm günden beri gidisatim beni korkutuyor.

Sanırım biraz kiskanmissiniz. Olabilir insanlik hali. Aman diyim adama mesaj atıp kafasını karıştırmayın da..

Yani 3 yildir iyiyken birden bu duruma gelmek cok uzdu beni.Adam bana geri donsun gibi istegim yok ki aksine ben de tamamen hayatımdan cikarmak istiyorum o yuzden mesaj atmam zaten.

Bence bu dönem gecici. Begendigin ve hoşlandığın biri olsa mesela suan tüm ilgin alakan onda olurdu eskisini bu kadar dusunmezdin.

Bana da gecici gibi geliyor ama cirpindikca daha cok batiyorum bu batakliga. Konuda da yazdim aslinda yalnizlik da beni hic rahatsiz etmez, o hayatina devam etmis ben hala yalnizim takintisi oldugunu düşünmüyorum ama haklisiniz bana da hayatimda biri olsa bu kadar umursamazdim gibi geliyor.

Yani 3 yildir iyiyken birden bu duruma gelmek cok uzdu beni.Adam bana geri donsun gibi istegim yok ki aksine ben de tamamen hayatımdan cikarmak istiyorum o yuzden mesaj atmam zaten.
Aslında benzerini ben de yaşadım. Ben yaşam tarzlarimiz farklı diye ayrilmistim. Sonrasında o çok mesaj attı ama istemiyordum. Sonra evlendi. Yine olsa yine istemezdim ama onu bi kizla görünce çok tuhaf olmuştum.

Sizi anlayabiliyorum. Üstelik benim hayatımda 3 seneden beri biri oldugu halde bende ilk eski sevgilimi b iriyle gördüğümde kötü hissetmiştim. Kıskançlık ama bu daha çok benden fazlamutlu olursa ben olamazsam korkusu gibi birsey. Çok takılmayın boşluktan çıkmaya çalışın

Aslında benzerini ben de yaşadım. Ben yaşam tarzlarimiz farklı diye ayrilmistim. Sonrasında o çok mesaj attı ama istemiyordum. Sonra evlendi. Yine olsa yine istemezdim ama onu bi kizla görünce çok tuhaf olmuştum.

Sizin bu tuhaf olma sureciniz ne kadar sürmüştü peki?

Mutlu olmasini degil de birini benden daha cok sevmesini takiyorum sanırım. Bana hep birbirimiz icin cok ozelmisiz gibi geliyordu. Bir yanim bunu cok cocukca ve arabesk buluyor ama diger yanim da boyle olmasini istiyor.

Şimdiye kadar elinizin altındaydı umursamadınız şimdi siz onun umrunda değilsiniz bu yüzden böylesiniz zamanla geçer

Tam olarak dediginiz gibi, daha once de sevgilileri oldu ama onlari benden daha cok sevdigini dusunmedim sanirim.Kendimi boyle sacmasapan bir durumun icine soktugum icin cok utaniyorum.

En azindan farkindasiniz durumu ve eski sevgilime geri donmek istiyorum triplerine girmemissiniz. Farkinda olmanizin toparlanma surecini hizlandiracagini düşünüyorum ben.

En azindan farkindasiniz durumu ve eski sevgilime geri donmek istiyorum triplerine girmemissiniz. Farkinda olmanizin toparlanma surecini hizlandiracagini düşünüyorum ben.

Tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur

Utanacak bişey yok çok doğal bu hisler.İnsanız,hakim olamayabiliyoruz her zaman duygularımıza.Geçici bir dönem orası kesin.Çivi çiviyi söker demişler.Kalbini çarptıracak biriyle tez zamanda karşılaşmanı dilerim.

Umarım bu durumu kısa sürede atlatırsınız. Bence söyle olmuş olabilir daha önceki arkadaşları ile kendinizi kıyaslayamadınız veya basit görmüşsünüzdür kıskanacak bir durum oluşmamıştır. Şuanki bayanda ise atıyorum sizden daha güzeldir daha samimilerdr vs buda sizi kıskançlığa götürmüştür. Bence kendinize hakim olup hiç bakmayın bakmazsanız zaten görmezsiniz başka şeylere odaklanmaya çalışın

Hafif bi üzüntü duysaydim umursamazdim ama artik yaptıklarıma kendim bile sasiriyorum maalesef. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :)

Öyle biri gelir ki , gelmişini geçmişini unutursun .. milattan öncesini siler beyin otomatik olarak ..kısaca eşekten düşmüşe dönersin :)) bekle , gelecek olan güzel gelecek ..

Cok tesekkur ederim, umarim dediginiz gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…