- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
Kesinlikle dogru soyluyorsunuz boyle erkeklerden nefret ediyorum Allahtan esim oyle degil onlar evde 3 erkek oldugu icin her isi yapmislar annelerine hep yardim etmisler o yuzden hic birseyden elini cekmez gerek alis veris olsun gerek ev isi olmasi gerekende bu zatensuc bayanlarin degil erkekler okadar aynı tipki artik bu durumu kabullenmisiz biz erkek ne anlar diyip cikiyoruz bu tamamen yetistirilmeyle alakali bulasigi erkek yikamaz yemek yapmaz temizlik yapmaz diye diye sonuc bu hic bir seyden anlamayan bir erkek topluluğu
soyle acikliyim 2 numarali mamaya yeni gectim her zaman kullandigim markaydi ama 2 numarasi erimiyor gibi bisey oldu 2 gundur kullaniyordum dun biberonu tikadigini farkettim ya mama erimiyo dedim yada biberonun agzi mama icin artik kucuk kaliyo dedim icerik degisti diye her iki ihtimalide goz onunde bulundurup bugun isten gelirken almasini istedim oturdugum yerde arabasiz gidip bu isleri halledebilecegim bir yer maalesef yok arabaylada esim ise gidiyor yani internetten siparis versem bugun yine ayni durumu yasyacaktim cunku elimde olamayacakti hemen ve kredi kartida kullanmiyoruz en cabuk cozum isten gelirken almasiydi nerden bileyim adamin gidip yine ayni biberonu getirecegini yoksa kendim giderdim aksam
Dert etme bence. İlk zamanlar çocuk anneyi çok yıpratır annede en yakınındaki babaya sarar. Benimki bildiğin okuma yazma bilmeyen adam gibi eline kağıda isim yazıp verdim. Nüfüs çıkartcak. 2 isim olsun şu şu olsun al bak sakın yanlış yazdırma dedim. Ne yapsa beğenirsin. İlk oğlumla ikinci isimleri aynıyani beterin beteri var.
Dert etme bence. İlk zamanlar çocuk anneyi çok yıpratır annede en yakınındaki babaya sarar. Benimki bildiğin okuma yazma bilmeyen adam gibi eline kağıda isim yazıp verdim. Nüfüs çıkartcak. 2 isim olsun şu şu olsun al bak sakın yanlış yazdırma dedim. Ne yapsa beğenirsin. İlk oğlumla ikinci isimleri aynıyani beterin beteri var.
Oğlum yeni biberon ucuna geçeceği zaman biz eşimle bakınırken satıcı bize "olan biberonu getirin ben ekstra delik açayım gerek yok yenisine" dedi.
Ucuz biberon da değildi sadece uç bile 25-30tl idi. Sağolsun bizi masraftan kurtardı :)
Aklınızda bulunsun. Eğer mama akmıyorsa kendiniz bir tığ gibi şeyle açın bir süre idare eder.
Onun dışında bir not daha. Bebekten sonra biz de bir anda birbirimize parlayan bir çift olduk. Özellikle bebek hastaysa ilaç içme ritüeli tam bir kaos oluyordu.
Zamanla geçiyor da siz yine de boşanma lafını çok sık ağzınıza almayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?