Bir garip bulusma konusu ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kizlar daha onceden de konuştuğum ama aramiza bi kac olaydan dolayi mesafe giren bi cocuk var . 2 hafta once bana goruselim dedi görüştük tekrar baslayalim dedi konustuk fln . Aradan bir hafta gecti ben bulusalim konusalim dedim çalistigi icin aksam cikti ben gidemedim . 3 4 gun boyle oldu . Dün aksamda isten geldi cikacaktim yemek yiyim fln derken saat 9 oldu yine cikamadim bana dün dediki tamam sen ayarla yemek fln yemeden gelirim dedi. Bugun de cok ilgisizdi saat 5 bucuk da mesaj attim napiyosun diye is bittide cafeye gidip mac izleyecez dedi tamam dedim . Madem erken cikti bulusalim demesi gerekmezmiydi cok alindim . Kararsizim bu aksam müsaitim diyecektim ne yapmaliyim ?

Kacta biter bu mac :))
Çeyrek final oynaniyo ama uruguay ve fransa çok heyecanlı ben bile dışarı çıkmadım oturdum maçı izliyorum size ayarlayın demiş sizden ses çıkmayınca da mac izlemek işine gelmiştir:)

Valla dün dedimki aksam bulusalim ama hemen cimmam lazim gec olursa cikamam dedim . Evde annesi yokmus camasir atiyomus makineye yemek hazirliyomua 10 saatte cikti gec oldu ben cikamadim elimde olmayan sebeplerden
Adamı 100 kere ekmissin ama:)

Iyi bari siradan bir mac degilmis en azindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…