Yahu bir yol arıyorum, ondan intikam, biraz empatiKurcalama otur sende boşanacak göz yok .
Erkektir işte yapar arada kadın dediğin susar .
Ya babana birşey olursa o yüzden sakin bosanma
Hatta bir tane çocuk yap onun da hayatını mahvedersin sonra onu da kullanırsın çocukla boşanmak kolay mi diye
Fantazi iç çamaşırı sana tavsiyem
Ya işte discord konuşması var sadece ama nasıl yeni kanıt bulabilirim, ve elalem değil babam, öyle üzgünüm kiHiç bilmiyorum havalarına girmesin resmen aldatılmışsınız. İletişim varsa aldatma vardır boşanmayacaksan görmezden gel ama boşanmayı düşünüyorsan konuşmaların ekran görüntüsünü almaya çalış ve BOŞAN. Elalem umrunda olmasın bir zahmet.
Ben hiç empati yapamıyorum . Ama babam hastalanır falan diyene . Hele aldatildigini görüp koştur koştur kocayı arayıp kendini akla bak haaa yoksa trip atacağım diyene . Sizin konunuzun yüz tane benzeri açıldı hepsi sizin kafanızda , aynı cümleler.Yahu bir yol arıyorum, ondan intikam, biraz empati
Bakın hata yaptığımın farkındayım, pişmanım ancak bundan sonra ne yapabilirim, burada bulunma amacım byBen hiç empati yapamıyorum . Ama babam hastalanır falan diyene . Hele aldatildigini görüp koştur koştur kocayı arayıp kendini akla bak haaa yoksa trip atacağım diyene . Sizin konunuzun yüz tane benzeri açıldı hepsi sizin kafanızda , aynı cümleler.
Evlenirken herkes karşı çıkmış o zaman ailenizin duygu ve düşüncelerini umursamamissiniz . Başkalarını bahane ederek hayat yaşamak kolayiniza geliyor
Allah aşkına boşanmak yenilgiyi kabul etmek mi oluyor?! Bu nasıl mantık? Size ceza asıl bu evlilik. Aldatılıyorsunuz göz göre göre, adam sizi takmıyor bile, ayakta uyutmaya çalışıyor.Bu yapılanları yutup direkt boşanıp yenilgiyi kabul mu
Boynuzlu gezmekten iyidir afedersiniz de , boşanmak onurla gururla dik başla.Bu yapılanları yutup direkt boşanıp yenilgiyi kabul mu edeyim
O öfkeyle şaşkınlıkla bilemedim maalesefMasum olmadığını kesin. O yazışmayıda kendisi yaptı yalan söyleyecek tabi. Ama hemen yüz göz olmakla hata etmişsiniz. Çünkü adam hem delilleri kaldırır hem de boşanma planınız olmadığı için yapmaya devam eder ama gizlice. Tamam aileler üzülüyor ama sizin mutsuz olduğunuzu aldatıldığınızı bilseler daha çok üzülmezler mi? O sebeple ailem bahanesini kullanmayın.
Bence bu intikam güzel bir yol olabilir sizin içinYahu bir yol arıyorum, ondan intikam, biraz empati
Evet araba konum vardıÜyeler size niye tepkili bilmiyorum eski konunuz mu var? Yani o zaman delil toplayarak boşan, tazminat alırsın için soğur.
Böyle eveleyen geveleyen insan o işi yapmıştır. Cünkü her şeyin tek cümlelik mantıklı bir açıklaması olur, yok öyleydi böyleydi tanımıyorum ben değilim gibi şeyler zaman kazanmak için uydurulan yalanlar. Üstelik mantıklı bile değil karşındakini aptal yerine koymak.
Telefon, İnternet gözlemle, kendine delil olacak bir şeyler bul. Kimseyle de yüzleşme ne karşıdaki kadın ne başka biri. Git davanı aç, mantığın yolu bu.
Sizi seviyorsa kaybetmek istemiyorsa boşanmanız eşiniz için bir yenilgi olur sizin için her yönden kazanım olur zatenBu yapılanları yutup direkt boşanıp yenilgiyi kabul mu edeyim
Eee baban olsun nolcak? Senin aldatıldığın bir evlilikte durduğun zaman mutlu yasayacaksa zaten olmasın öyle baba.Ya işte discord konuşması var sadece ama nasıl yeni kanıt bulabilirim, ve elalem değil babam, öyle üzgünüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?