Ben kendimi anlatamıyorum galiba ,yanlış söylediğimizin farkındayım (burda hem fikir olalım )abim ben evlenicem deyince isteme töreni oldu yüzük takıldı söz kesildi. Kız evinden akşam eve gelirken abim asansorde "kız çok feci ya güya da kuaföre gitmiş , o saçının başının hali neydi öyle " dedi . Söz fotoğraflarına bakıyor ve " kızı boşver de ,ben nasıl çıkmışım" diyor . Annemde konuştu niye böyle davranıyorsun diye istemiyorsan vazgeç dedi ,abim o anlamaz ki dedi. Özellikle söyledik bizim etkimizde kalma evlenecek olan sensin begeniyorsan even dedi. Vazgeçtim dedi akşam aradı kızı bu işin olmayacağını söyledi ve telefonunu kapattı ,bizlerede faceden engelleyin dedi. Kız gece yarısı bizim evi aramaya başladı bu sefer. Ertesi gün kız hakkında bayağı attı tuttu ,ben onla evlenmeyecegimi görüştüğümüz ilk hafta söyledim o kabul etti bu durumu dedi .kız ceyizlerimi dağıtacağım daha evlenmem ben , intaar edeceğim, falan diyormuş . Beni saf buldu kandırıyordu az kalsın. Özellikle bizim etkimizde kalma dedik. Sonra numarasını değişti abim başka birinin adına hat aldı (kız bulamasın diye, çünkü 3 tane hattı var abimin, o beni aramasın diye sürekli numara değiştiriyorum dedi ama buluyor sonunda diyor ) . Ve özellikle şu kısma dikkat ; kardeşime faceden engelle dediğim halde engellememissin o'da rezillik çıkarırım deyince bende yanına gittim konuşmak için yeniden başladık SENİN YÜZÜNDEN, sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı.
Benim yaşadıklarımla bir tutmayın lütfen ,ben cinsel anlamda bişey yaşadıklarını kızın abimi tehdit ettiğini (gelip rezillik çıkarıcam cümlesi ve intaar edeceğim cümlesi benim böyle düşünmeme neden oluyor) düşünüyorum abim de sevmediği halde evlenmek zorunda hissediyor kendini ben böyle düşünüyorum