• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip durum

Yasattiginizi yasamadan olmeyeceksiniz biliyorsunuz degil mi? Yarin öbür gün siz de birini seveceksiniz ve umarim karsiniza sizin gibi bir aile cikmaz... seni abilerine kardeslerine ogullarina yakistiramadiklarinda ne hissedersiniz acaba;)
Ne de kolay söylüyorsunuz "biz begenmedik" .. siz evlenmeyeceksiniz zaten :D siz kendi kocanizi begenin..

Aman ne desek bos kiz hem kısa hem kilolu hemde çirkin bu sebepler varken konu sahibinin abisinin dengesizliklerini göreceğini sanmıyorum...
Çünkü kisalar, kisalar ve siskolar yaşamasın havalarindalar
Yok kız konu sahibide bir görücüye giderken koca popoluyum selülitliyim saçlarımın yarısı beyaz dişlerim desen...özgüvenim yok makyaj güzeliyim diyordu. :confused:

Kızlar kızın dış görüntüsünü begenmedigimizi soyledigimozde biz YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ yaptık evet orayı geçelim artık....... Tamam yanlıştı ,hem fikiriz YANLIŞTI. .......abim nişan sonrası vazgeçtikten sonrasına adapte olun rica ediyorum

abim gitti barıştı demedin mi barışmışlar işte
hiç de abinin size anlattığı gibi zorla yürümüyor o iş
aileni tebrik ederim tam bir DELİKANLI yetiştirmişler.
evde başka kıza başka!

Kızlar kızın dış görüntüsünü begenmedigimizi soyledigimozde biz YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ yaptık evet orayı geçelim artık....... Tamam yanlıştı ,hem fikiriz YANLIŞTI. .......abim nişan sonrası vazgeçtikten sonrasına adapte olun rica ediyorum

Kardeşinizle bu cinsellik mevzusunu konuşun bence.
Eğer cidden öyle bir şey varsa ve bunun için evlenecekse ne kıza ne de kendisine kötülük etmesin ayrılsın.

Ben zaten burdan sonrasını hiç anlayamadım. Abin sevmiyorum beğenmiyorum evlenmicem demiş, eyvallah. Şimdi niye görüşüyor madem sevmiyor çözemedim:KK51::KK51: burayı zaten kimse anlayamadı. Bence abinle konuş ne yapıyormuş. Zira biz şaştık kaldık.

Ben kendimi anlatamıyorum galiba ,yanlış söylediğimizin farkındayım (burda hem fikir olalım )abim ben evlenicem deyince isteme töreni oldu yüzük takıldı söz kesildi. Kız evinden akşam eve gelirken abim asansorde "kız çok feci ya güya da kuaföre gitmiş , o saçının başının hali neydi öyle " dedi . Söz fotoğraflarına bakıyor ve " kızı boşver de ,ben nasıl çıkmışım" diyor . Annemde konuştu niye böyle davranıyorsun diye istemiyorsan vazgeç dedi ,abim o anlamaz ki dedi. Özellikle söyledik bizim etkimizde kalma evlenecek olan sensin begeniyorsan even dedi. Vazgeçtim dedi akşam aradı kızı bu işin olmayacağını söyledi ve telefonunu kapattı ,bizlerede faceden engelleyin dedi. Kız gece yarısı bizim evi aramaya başladı bu sefer. Ertesi gün kız hakkında bayağı attı tuttu ,ben onla evlenmeyecegimi görüştüğümüz ilk hafta söyledim o kabul etti bu durumu dedi .kız ceyizlerimi dağıtacağım daha evlenmem ben , intaar edeceğim, falan diyormuş . Beni saf buldu kandırıyordu az kalsın. Özellikle bizim etkimizde kalma dedik. Sonra numarasını değişti abim başka birinin adına hat aldı (kız bulamasın diye, çünkü 3 tane hattı var abimin, o beni aramasın diye sürekli numara değiştiriyorum dedi ama buluyor sonunda diyor ) . Ve özellikle şu kısma dikkat ; kardeşime faceden engelle dediğim halde engellememissin o'da rezillik çıkarırım deyince bende yanına gittim konuşmak için yeniden başladık SENİN YÜZÜNDEN, sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı.
Benim yaşadıklarımla bir tutmayın lütfen ,ben cinsel anlamda bişey yaşadıklarını kızın abimi tehdit ettiğini (gelip rezillik çıkarıcam cümlesi ve intaar edeceğim cümlesi benim böyle düşünmeme neden oluyor) düşünüyorum abim de sevmediği halde evlenmek zorunda hissediyor kendini ben böyle düşünüyorum
Dusuncelerin dogruysa bile yani abin her cani istediginde cinsel iliskiye girdiysw yine kiz hakli.esek gibi arkasinda durcak yedigi haltlarin...her durumda ailece buyuk suc sizde canim sende bunu anla artik

Elanur, ortalık karışmış. Kıza üzüldüm ama kız da bir garip yarın öbür gün evinizi basar vallahi...aileler bir araya gelsin nedir ne değildir adamakıllı konuşun bence.
Canim bende üzüldüm (yemin ediyorum kimse inanmaz diye ediyorum bu yemini) ama bu işte bir gariplik var bende onu söylüyorum, burdaki insanlar bizi elestirmekten olaya adapte olamıyor, ben olaya dikkat edin diyorum her yorum yapan ailen şöyle, annen böyle, abin öyle ..... hele hele beni elestiriyorlar ulan ben naptim. .....

Abiniz en antipatik erkek tipi. Dengesiz ve olgunluktan uzak.

Siz en antipatik aile tipisiniz. Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokan ve "alacağı geline" malmış gibi kalite kontrolü yapan.

Kız en antipatik kız tipi. Kendisini istemeyen erkeğe yamanmaya çalışıp, duygu sömürüsü yapan, intihar ederim ühühühühüh diye zırlayan.

Konuda üzüldüğüm kimse yok. Tencere kapak olmuş.
Ben çocuğun kıza ailesine söylediklerini söylediğine inanmıyorum.Kıza sana aşığım ama ailem istemedi diyor bence zira ikili oynayan biri olmasa bu kadar uzamaz mevzu

Canim bende üzüldüm (yemin ediyorum kimse inanmaz diye ediyorum bu yemini) ama bu işte bir gariplik var bende onu söylüyorum, burdaki insanlar bizi elestirmekten olaya adapte olamıyor, ben olaya dikkat edin diyorum her yorum yapan ailen şöyle, annen böyle, abin öyle ..... hele hele beni elestiriyorlar ulan ben naptim. .....

olayda gariplik yok abin evde size başka konuşuyor kıza gidince başka konuşuyor
kaç yaşındasın neyi çözemedin ben de anlamadım ki
kız abine büyü yaptırmış falan mı dememizi bekliyorsun

Dusuncelerin dogruysa bile yani abin her cani istediginde cinsel iliskiye girdiysw yine kiz hakli.esek gibi arkasinda durcak yedigi haltlarin...her durumda ailece buyuk suc sizde canim sende bunu anla artik

Ben buna katılmıyorum.
Cinsellik var diye evlenmek zorunda değil kimse.

Ben kendimi anlatamıyorum galiba ,yanlış söylediğimizin farkındayım (burda hem fikir olalım )abim ben evlenicem deyince isteme töreni oldu yüzük takıldı söz kesildi. Kız evinden akşam eve gelirken abim asansorde "kız çok feci ya güya da kuaföre gitmiş , o saçının başının hali neydi öyle " dedi . Söz fotoğraflarına bakıyor ve " kızı boşver de ,ben nasıl çıkmışım" diyor . Annemde konuştu niye böyle davranıyorsun diye istemiyorsan vazgeç dedi ,abim o anlamaz ki dedi. Özellikle söyledik bizim etkimizde kalma evlenecek olan sensin begeniyorsan even dedi. Vazgeçtim dedi akşam aradı kızı bu işin olmayacağını söyledi ve telefonunu kapattı ,bizlerede faceden engelleyin dedi. Kız gece yarısı bizim evi aramaya başladı bu sefer. Ertesi gün kız hakkında bayağı attı tuttu ,ben onla evlenmeyecegimi görüştüğümüz ilk hafta söyledim o kabul etti bu durumu dedi .kız ceyizlerimi dağıtacağım daha evlenmem ben , intaar edeceğim, falan diyormuş . Beni saf buldu kandırıyordu az kalsın. Özellikle bizim etkimizde kalma dedik. Sonra numarasını değişti abim başka birinin adına hat aldı (kız bulamasın diye, çünkü 3 tane hattı var abimin, o beni aramasın diye sürekli numara değiştiriyorum dedi ama buluyor sonunda diyor ) . Ve özellikle şu kısma dikkat ; kardeşime faceden engelle dediğim halde engellememissin o'da rezillik çıkarırım deyince bende yanına gittim konuşmak için yeniden başladık SENİN YÜZÜNDEN, sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı.
Benim yaşadıklarımla bir tutmayın lütfen ,ben cinsel anlamda bişey yaşadıklarını kızın abimi tehdit ettiğini (gelip rezillik çıkarıcam cümlesi ve intaar edeceğim cümlesi benim böyle düşünmeme neden oluyor) düşünüyorum abim de sevmediği halde evlenmek zorunda hissediyor kendini ben böyle düşünüyorum

Cinsellik yaşayıp gelip rezillik çıkarıcam diyosa bi kız aniniz iktidarsız ancak bu çıkar

Abiniz en antipatik erkek tipi. Dengesiz ve olgunluktan uzak.

Siz en antipatik aile tipisiniz. Üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokan ve "alacağı geline" malmış gibi kalite kontrolü yapan.

Kız en antipatik kız tipi. Kendisini istemeyen erkeğe yamanmaya çalışıp, duygu sömürüsü yapan, intihar ederim ühühühühüh diye zırlayan.

Konuda üzüldüğüm kimse yok. Tencere kapak olmuş.
Aynen valla körler sağarla birbirini ağarlar....yoksa bunalr nerden bulcakti birbirini haha :halay::halay::halay::halay:

Abın kızla oyun mu oynuyor bu nedır..
Insallah ılerıde sizi ve kardesınızı ıstemeyen gelen aıle sızın gıbı olmaz :KK12: Gorunus olarak begenmemıslermıs.. Cırkınmıs kız :kahve: Allah kızı sızden kurtarsın ve karsısına ıyı, olgun bır adam cıkarsın ınsallah :kahve:

Niye kızın aklı yok mu ?

Her anne oğlunun güzel bir kızla evlenmesini hayal eder. Eğer abi kıza gerçekten aşık olsaydı "ben beğeniyorum, yetmez mi" derdi. Kimse de ağzını açamazdı. Bence kız abinize yapışmış, bir şekilde ikna etmiş. Yani abi durumu tam olarak içselleştirememiş. Kız evlenelim demiş olur demiş; aile kız çirkin olmaz demiş, ona da tamam demiş. Başta abinin kararlı olması lazım. Demek ki bu kız bu kararlılığı göstermesini sağlayamadı. Kız bana inanılmaz itici geldi. İstenmeyen biri olarak zorla yamanmaya çalışmak nedir! Cinsellik olmuş olabilir. Bana göre cinselliği yaşamak utanç verici bir şey değil ama kendi rızasıyla ilişkiye girdiğinde, madem bu kadar önemli, sonuçlarına katlanmak zorunda. Bence korkunç bir birleşim olsa da abiniz, kız ve sizin aileniz toplanıp açık açık konuşun. Herkes eteğindeki taşları döksün.
Suçluları ilan etme bölümüne geçersek abiniz ve kız suçlu. Hatta kızın ailesi de suçlu. Kızım ne yapıyorsun diye engellemeleri gerekir. Sizin aileniz de sadece fikrini belirtmiş.

Türk kadınlarının hayal edecek başka bir şeyi yok biliyorum, hayatları koca çocuk ekseninde. O yüzden ilk cümleyi hiç yadırgamadım. Lakin Avrupa'da mesela böyle bir şey deseniz tımarhanelik derler. Başka işin yok muydu ,kendi hayatın yok muydu, 25 yıl 30 yıl yemeyip içmeyip oğlunun kızının evliliğini hayal ettin derler. Çocuğumun seçimine saygı duyar geçerim mutlu olsun diyen kv Türkiye'den çıkmaz zaten buna eminim artık.

Ortalama tipteki kadınlar kusura bakmayın, hepiniz başka bir kadına hayalkırıklığı olmuşsunuz.

Ben çocuğun kıza ailesine söylediklerini söylediğine inanmıyorum.Kıza sana aşığım ama ailem istemedi diyor bence zira ikili oynayan biri olmasa bu kadar uzamaz mevzu
Dediğiniz gibi de olabilir ama kız yine de çok onursuz davranmış. İntihar ederim bilmemne liseli ergenler gibi...

Ben buna katılmıyorum.
Cinsellik var diye evlenmek zorunda değil kimse.
Evlensin demedim arkasinda dursun yaptiginin dedim.yani ikili oynamasin bi halt yediyse arkasinda dursun soylesin ve kararini versin..karsi tatafida aileyide oyalamasin.hatasini kabul edip yol cizmeli..bu ne boyle kardesi face den engellemedi diye barismismis

Back
X