• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip durum

Ya kızlar evet abi de suç var şöyle suç var beğendiyse baştan itibaren söyleyecek ben beğendim diye. Kararsız biri. Ama erkek ablası olarak ben de beğenmediğim bir kızla kardeşimin görüşmesini istemezdim. Bu herkes için aynı. Beni de beğenmeyen oldu ama hiçbir zaman suçlaması neden beğenmedi diye. Biri yazmış ki birini eleltiremezsiniz kısa boylu kilolu diye. Eleştirmek değil ki bu doğru söz. Kısa boyluysa kısadır. Şişmansa şişmandjr.bu eleştirmek değil. Dış görünüşüne bakıp diyebilirsin ne var bunda ya. Kişiliği hakkında kötü bişey denmemiş ki. Kosa boylu şişman denmiş. Bu gayet normal bir söz. Ben de şişmanım. Ben kendimi eleştiriyor muyum yani. Beğenmiyorum bu yönümü gayt normal yani. Ha kızlar abiyi asla korumuyorum.eğer çirkin buluyorsa görüşmeyecek. Kıza baya ümit vermiş.
Azalarak bitin ya. Siz kimsiniz yahu? Gorusmesini istemezmis. Allahim ya kafalara bak. Koynuna alip yatacak olan o size ne yahu guzelliginden cirkinliginden. Gonul kimi severse guzel odur.

Ayrica basbayagi elestirmis. Begenmedik kisa sisman demis. Daha nasıl elestirecek.

Hiç bir rezillk çıkaramaz bence içiniz rahat olsun. dikkat çekmek için söylemiştir.

Azalarak bitin ya. Siz kimsiniz yahu? Gorusmesini istemezmis. Allahim ya kafalara bak. Koynuna alip yatacak olan o size ne yahu guzelliginden cirkinliginden. Gonul kimi severse guzel odur.

Ayrica basbayagi elestirmis. Begenmedik kisa sisman demis. Daha nasıl elestirecek.

Lütfen öyle deme erkek ablası anası danası sülalesi gelin adayını eleştirmeye hakkı var.
Genetik kod bu üremeseler kurtulur ülke

bence sizene sizmi alıyorsunuz adam kendi istemiş güzel gelmiş siz bulandırmısaınız kafasını. ayrıca kimi güzeldir ama baskasına cirkin gelir edende mutlaka bulur.

Sizin çocuğunuz da manken olmayacak , sıradan bir insan olacak hanımefendi. Oğlunuz göbekli , kısa boylu olsa bile kuzgun yavrusu anka olduğu için bu kafayla gider manken ararsınız.

Sizin çocuğunuz bu hikayedeki kısa boylu şişman kız da olabilir pekala, o zaman kızım yakışıklılara yaklaşma denk değilsiniz kel ve şişkolara bak der miydiniz? Sevgilisi evlenmeden önce tipini beğenmedi diye vazgeçilen sizin kızınız olsa bu yazdıklarınızı ona da söyler miydiniz?

Yani çocuğunuz mutluysa, seviyorsa, problem edinmiyorsa araya fesat katmanın gerçekten alemi yok o da ayrı.[/QUOT

Evet bunun farkındayım benim çocuğumu ben her ne kadar mükemmel görsem de karşı taraf beğenmeyebilir .Yani insanların birbirini beğenmeme hakkı var.Ben herkes manken ve ya mükemmel olmalıdır demiyorum .Kaldı ki burada oğlan annesi sadece fikrini söylemiş ama esas oğlan ne seviyor ne de sahipleniyor gelin adayını.Yanlış kişi hedef alınıyor onu diyorum..

Üslubunuz çok çirkin.
Abinizin kafasını yıkamışsınız resmen yok olmaz yok uygun değil...
Çok yazık ya birazda ahlaka kişilik özelliklerine bakmayı deneseniz??

Evet biz yaptık biz ayırdık hepiniz haklısınız. O konuda hemfikiriz biz ayırdık (her gelen boyle soylüyor napayım)

Ayrıldıktan sonra abim bize facebooktan bu kızı engelleyin dediğinde kardeşim engellememiş bir kaç hafta geçti kız, kardeşime msj atmış abin beni aramazsa gelip orda rezillik cikaricam, diye abim de bu cümle üstüne özellikle buraya dikkat bu cümle üstüne yanına gitmiş ve yeniden başlamışlar. Bize yeniden görüştüğünü söylediği gün kardeşime abim "senin yüzünden oldu,sana engelle dediğimde engellemedin o'da sana böyle msj atınca bende yanına gittim o yüzden başladık ,senin yüzünden .senin yüzünden " dedi bu cümleleri cozemiyorum.

Evet biz yaptık biz ayırdık hepiniz haklısınız. O konuda hemfikiriz biz ayırdık (her gelen boyle soylüyor napayım)

Ayrıldıktan sonra abim bize facebooktan bu kızı engelleyin dediğinde kardeşim engellememiş bir kaç hafta geçti kız, kardeşime msj atmış abin beni aramazsa gelip orda rezillik cikaricam, diye abim de bu cümle üstüne özellikle buraya dikkat bu cümle üstüne yanına gitmiş ve yeniden başlamışlar. Bize yeniden görüştüğünü söylediği gün kardeşime abim "senin yüzünden oldu,sana engelle dediğimde engellemedin o'da sana böyle msj atınca bende yanına gittim o yüzden başladık ,senin yüzünden .senin yüzünden " dedi bu cümleleri cozemiyorum.
Abin kendi suçunu birinin üstüne atıp kendini rahatlatmaya çalışıyormuş. Günüm şanslısı da kardeşinmiş.

Senin yüzünden oraya gittim gidince de uçkuruma sahip çıkamadım demek. Ben iradesiz bir insanım size ayrı kıza ayrı konuşuyorum, siz yeni bir kız bulana kadar bununla birlikte olacağım suçu da size atacağım demek. Böylelerinin evlenmemesi gerek.

Senin yüzünden oraya gittim gidince de uçkuruma sahip çıkamadım demek. Ben iradesiz bir insanım size ayrı kıza ayrı konuşuyorum, siz yeni bir kız bulana kadar bununla birlikte olacağım suçu da size atacağım demek. Böylelerinin evlenmemesi gerek.

Adam oldukça dengesiz ve gerizekalı bir yaşam formu. Daha kendi davranışlarını kontrol edemiyor, tutarlı bir düşüncesi bile yok. Bakalım hangi şanslı (!) kız ile evlenecek. Tam bir gözde bekâr.

Adam oldukça dengesiz ve gerizekalı bir yaşam formu. Daha kendi davranışlarını kontrol edemiyor, tutarlı bir düşüncesi bile yok. Bakalım hangi şanslı (!) kız ile evlenecek. Tam bir gözde bekâr.
Evlenecekse de aklı başına gelene kadar üremesin mümkünse.

Back
X