- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Azalarak bitin ya. Siz kimsiniz yahu? Gorusmesini istemezmis. Allahim ya kafalara bak. Koynuna alip yatacak olan o size ne yahu guzelliginden cirkinliginden. Gonul kimi severse guzel odur.Ya kızlar evet abi de suç var şöyle suç var beğendiyse baştan itibaren söyleyecek ben beğendim diye. Kararsız biri. Ama erkek ablası olarak ben de beğenmediğim bir kızla kardeşimin görüşmesini istemezdim. Bu herkes için aynı. Beni de beğenmeyen oldu ama hiçbir zaman suçlaması neden beğenmedi diye. Biri yazmış ki birini eleltiremezsiniz kısa boylu kilolu diye. Eleştirmek değil ki bu doğru söz. Kısa boyluysa kısadır. Şişmansa şişmandjr.bu eleştirmek değil. Dış görünüşüne bakıp diyebilirsin ne var bunda ya. Kişiliği hakkında kötü bişey denmemiş ki. Kosa boylu şişman denmiş. Bu gayet normal bir söz. Ben de şişmanım. Ben kendimi eleştiriyor muyum yani. Beğenmiyorum bu yönümü gayt normal yani. Ha kızlar abiyi asla korumuyorum.eğer çirkin buluyorsa görüşmeyecek. Kıza baya ümit vermiş.
Ayrica basbayagi elestirmis. Begenmedik kisa sisman demis. Daha nasıl elestirecek.