ben ikisine karsida notr durdum hep.
E tamam işte?dengeyi bulabilir miyim ?
Gorumcem ve eltime notr durdum.ikisi kavgali ikisinede konusturmadim hakkinda ama esim ve abisinin arasinin acilmasni istemiyorum acikcasi.E tamam işte?
Tamam dengeyi bulmuşsunuz zaten demek istiyorum. Aralarını açmanıza gerek yokGorumcem ve eltime notr durdum.ikisi kavgali ikisinede konusturmadim hakkinda ama esim ve abisinin arasinin acilmasni istemiyorum acikcasi.
Ağır görgüsüzmüş eltiniz.Zaten uzakmışsınız diyaloğa geçmemek en güzeli.
Bir sey demek istemiyorum suan bile ama herkes ayni dusuncede.yetismesi biraz sıkıntılı olmus ama insan kendini egitebilir.bu zamana kadar kimsenin bir seyini kiskanmadim ve bu duyguyu anlayamiyorum.anneme karsi tavri ve annemin sesini cikarmayisi cok rahatsiz etti.uzuldum.koskoca kadin cocuk gibi azarlarken gıkı cıkmıyorSize çok bir zararı yokmuş kendi gorgusuzlugu..Allah başka dert vermesin caniniz sıkılıyor galiba
Bizimkisi aliniyor kusuyormus.eltim calisiyir ev kadinlarina ozeniyorum dedi diye bile alinmis bunuda duyunca bana nasil bilenmistir dedim icimden cunku bende haksizliga gelemeyen bir yapidayim.o kada komik oluyor ki farkinda degil benim takmamam lazim ama sinirleri zipliyor insanin.inadina yapasim geliyor bu sefer.o oyle yaptikca gicik oldugu ne varsa damarina basasim geliyor inan.Bulursunuz,kaynimi cok severim kırmak da istemem o yüzden eltimi görmezden geliyorum,özellikle de görgüsüzluk ve kıskanclik belirtileri bas gosterdiginde gülümseyip lafı agzina yerlestiriyorum...Bir daha ki görüsmede daha temkinli oluyor ama yine de değişemiyor tabi....Ben alıstım sahsen....Ne kadar komik duruma düştüklerinin farkında değiller....
Hayir gittigimizde yuzu dusuyor.kayinvalidemin bana davranislari rahatsiz ediyor diye dusunuyorum ki esini goremiyoruz bile.gondermiyor vs..ben yakin davrandim baslarda ama kendisi degisik sogukluk girsin istemiyorumeşinizle abisi arasında zaten bir sorun yok ki..
neyin dengesini bulacaksınız?
sorun çıkartayım sonra dengeyi mi bulayım diyorsunuz?
Oyle yapmaya calistim ama katlanilmaz hal aliyo bi zamandan sonra davranislari.Zaten uzak yerlerdeymişsiniz mesafeli durursan sorun çıkmaz sana tavrı olursa duymazdan gel geç hergün görmeyeceksin sonuçta
Hayir gittigimizde yuzu dusuyor.kayinvalidemin bana davranislari rahatsiz ediyor diye dusunuyorum ki esini goremiyoruz bile.gondermiyor vs..ben yakin davrandim baslarda ama kendisi degisik sogukluk girsin istemiyorum
Bir yerlerde patlak verecek iste kimse kendisine saygisizlik yaptirmak istemez.herkes bir tartisma yasamis kendisiyle.korkum ondan ve en son istedigim sey.e düşsün yüzü zaten aynı şehirde bile değilmişsiniz kırk yılda bir gördüğünüz biri. soğuk davranırsınız hoşlanmıyorsanız olur biter.
Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin mantigi sizinki.Ben acik acik su sekilde yetistir demiyorum mudahalede etmiyorum konu acilinca gorusumu belirtiyorum kendisi yaptigi davranisi bildigi icin uzerine alinip senide gorucez diyor.. onun cocugu olsada cocuklara uzuluyor insan.ben kayitsiz kalabilen biri olsam bu meslegide birakmam lazimdi anneleri oyle yetistiriyor diyerek.Kayınvalidene davranışları kayınvalideni ilgilendirir, çocuklara davranışları ise eltini neticede onun çocuğu. Bir öğretmen bana da akıl verse ben de uyuz olabilirim, ya da bir diş hekimi o şekilde fırçalanmaz diye uyarsa. Bence insanlar kendilerine sorulmadan başkasına tavsiye vermemeli. Ataması olmadı onun lafı ise kıskançlık belirtisi, üzerinde durmam zaten sürekli görüşmüyormuşsunuz. Bence takılacak bir konu değil.
Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin mantigi sizinki.Ben acik acik su sekilde yetistir demiyorum mudahalede etmiyorum konu acilinca gorusumu belirtiyorum kendisi yaptigi davranisi bildigi icin uzerine alinip senide gorucez diyor.. onun cocugu olsada cocuklara uzuluyor insan.ben kayitsiz kalabilen biri olsam bu meslegide birakmam lazimdi anneleri oyle yetistiriyor diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?