Bir garip emoji meselesi

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
Arkadaşlar iyi günler,
Aklıma takılan bir konu oldu.
Eşim dün akşam wp tan arkadaşına mesaj yazıyordu. Sonra emoji kısmına geçti. Bi gülücük bıraktı ama benim aklıma bir şey takıldı. Emoji kısmında son gönderilen ya da sık kullanılanlar diye bir kısım var ya.. işte orada liste tam dolu değildi benimki gibi. Boşluklar vardı ama şu emojiler de vardı:

Bunlardan veya diyelim ki daha önce aile grubunda çocuklara yeğenlere gelmişti. En azından bana bi kez gelmişti.
Ama diğer ikisi Bunları bana hiç göndermedi.
Başka gönderebileceği bi kızımız kızkardeşi falan da yok. Oğluma böyle şeyler göndermediğini biliyorum. En fazla fotoğraf gönderilir çocuğumuzun telefonuna.
Sordum tabii ki ama kullanmadığı halde neden geldiğini bilmediğini söyledi.
Sizce kullanılmayan emoji orada çıkar mı?
Cevaplarınız eğlencesine olmazsa sevinirim.
Sağlık yüzünden zor günler geçirdiğim bir süreçteyim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bi kere bile yanlışlıkla basınca sık kullanılanlarda kalıyor. Ben eşimin wp' ında görsem üzerinde durmam çünkü aklıma bu seçenek gelir. Şüphe uyandıracak başka bi şeyi yok bende o yüzden Sizde var mı?

Kendi arkadaşlarına atamaz mı ya alemsiniz vallaha. ayrıca eli değmişde olabilir. Ama illa şüphe duyuyorsanız kadınlar boşa suphelenmez başka şeylerede dikkat edin bir tane emoji peşinde koşmayın

yanlışlıkla olsa bu emoji ortalsrda bi yerde yani araman lazım biraz. bilemedim ben ya. ben de şüphe ederdim. herhangi youtube vs bi yoruma da yazılacak emoji değil.

Teknoloji ile arası nasıldır eşinizin.?
Mesela böyle pek anlamayan bilmeyenler için üzerine tıklayıp bu ney ki biraz daha büyüsün diye tıklama bakma gibi durumlar oluyor

Belki Birisine normal kalp yollayacakken bakmış ne olduğunu anlamaya çalışmıştır

Yanlışlıkla dokunsa öyle söylerdi direkt neden çıktığını bilmiyorum demiş. Ufacik emojiler insan yanlislikla dokunuveriyor. Buyutmezdim ama benimde dikkatimi cekerdi, siz gozlemleyin kafaniza takmadan, bu arada gecmis olsun..

Ben ara ara yanlis emojiye dokunuyorum mesajlasirken. Sonra onu sik kullanilanlarda geriye dusurmek icin gunlerce diger emojileri kullanmam gerekiyo. Sadece bununla suphelenmezdm ama baska birlestirilecek parcalar varsa bisi diyemem

O emojiler ozellikle kalpli olan farkli bir grupta ona dokunmus olabilmesi icin o gruba gitmesi gerekiyor.
Yani icinize kurt düşmüş bi kere, kesin oyledir diyip adamin günahını almayalim ama siz yine de sessiz kalip, takip edin bir süre.

Kendi arkadaşlarına atamaz mı ya alemsiniz vallaha. ayrıca eli değmişde olabilir. Ama illa şüphe duyuyorsanız kadınlar boşa suphelenmez başka şeylerede dikkat edin bir tane emoji peşinde koşmayın
Bi erkek kendi arkadaşına kalpli aileli emoji mi atar Allah aşkına? Çok olağan gibi bir şey yazmışsınız da çok nadir bişey

bilmem ben atıyorum valla kızlarla yada kızlı erkekli grubumuz var orayada dalgasına bile atıyoruz yani aramızdaki samimiyete bağlı
Kızlar arasıında çok normal. Ona kalırsa ben orta parmak emojisini de çok kullanıyorum ama işte bir erkeğin başka bi erkeğe kalp ya da aile emojisi atması çok çok düşük bir ihtimal

Bilmiyorum demesi saçma geldi bana. Neyi bilmiyor yani? Yanlışlıkla bastım desin, şuna gönderdim desin ama bilmemek nedir, okuma yazma bilmeyen anneannem mi kendisi?
Başka şüpheli halleri var mi, araniz nasıl?

Kullanılmayan emoji orda görünmez, ben baya şüphelendim, bence eşinizi çaktırmadan yakın takibe alın...

Bir arkadaşım eşini emoji sayesinde yakalamıştı. Çaktırmadan takip edin. Sakın ims falan etmeyin. Whatsapp ve webi indirin.

Whatsapp profilinde ikinizin fotosu var mı? Tek onun varsa "geçen çekinmiştik ya onu koysana ben koydum kendiminkine" diyin bakalım ne gerek var falan derse bende şüphelenirdim şahsen.

Geçen başıma geleni anlatayım. Ben çok emoji kullanırım(öyle ki emojisiz mesaj attığım için küstüğümü, darıldığımı düşünen arkadaşlarım oldu) Geçen öğrencimle yazışıyorum sınav sonuçları için. Tebrik etmek istedim. Tebrik yazısı için harflerin üstünde bir satır çıkıyor ilgili emojiler olan, oradan alkışı seçip hızlıca attım el alışkanlığı ile. Bir de baktım kıza şampanya emojisi gitmiş, ki hayatımda bu emojiyi hiç kullanmadım. Sonra mesajı silip doğrusunu attım hatta gülüştük de. Ama şu an sık kullanılanlarda o şampanya emojisi duruyor.

Bu arada bir sürü emoji kayıtlı benim sık kullanılanlarda birini hiç kullandığımı hatırlamıyorum, tarzım olan bir emoji de değil. Ama işinize yarar mı bilmem, whatsapp ta aratın emojiyi belki silmediyse kime gönderdiğini bulursun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…