yanlışlıkla olsa bu emoji ortalsrda bi yerde yani araman lazım biraz. bilemedim ben ya. ben de şüphe ederdim. herhangi youtube vs bi yoruma da yazılacak emoji değil.
Yanlışlıkla dokunsa öyle söylerdi direkt neden çıktığını bilmiyorum demiş. Ufacik emojiler insan yanlislikla dokunuveriyor. Buyutmezdim ama benimde dikkatimi cekerdi, siz gozlemleyin kafaniza takmadan, bu arada gecmis olsun..Arkadaşlar iyi günler,
Aklıma takılan bir konu oldu.
Eşim dün akşam wp tan arkadaşına mesaj yazıyordu. Sonra emoji kısmına geçti. Bi gülücük bıraktı ama benim aklıma bir şey takıldı. Emoji kısmında son gönderilen ya da sık kullanılanlar diye bir kısım var ya.. işte orada liste tam dolu değildi benimki gibi. Boşluklar vardı ama şu emojiler de vardı:
Bunlardanveya diyelim ki daha önce aile grubunda çocuklara yeğenlere gelmişti. En azından bana bi kez gelmişti.
Ama diğer ikisiBunları bana hiç göndermedi.
Başka gönderebileceği bi kızımız kızkardeşi falan da yok. Oğluma böyle şeyler göndermediğini biliyorum. En fazla fotoğraf gönderilir çocuğumuzun telefonuna.
Sordum tabii ki ama kullanmadığı halde neden geldiğini bilmediğini söyledi.
Sizce kullanılmayan emoji orada çıkar mı?
Cevaplarınız eğlencesine olmazsa sevinirim.
Sağlık yüzünden zor günler geçirdiğim bir süreçteyim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bi erkek kendi arkadaşına kalpli aileli emoji mi atar Allah aşkına? Çok olağan gibi bir şey yazmışsınız da çok nadir bişeyKendi arkadaşlarına atamaz mı ya alemsiniz vallaha. ayrıca eli değmişde olabilir. Ama illa şüphe duyuyorsanız kadınlar boşa suphelenmez başka şeylerede dikkat edin bir tane emoji peşinde koşmayın
bilmem ben atıyorum valla kızlarla yada kızlı erkekli grubumuz var orayada dalgasına bile atıyoruz yani aramızdaki samimiyete bağlıBi erkek kendi arkadaşına kalpli aileli emoji mi atar Allah aşkına? Çok olağan gibi bir şey yazmışsınız da çok nadir bişey
Kızlar arasıında çok normal. Ona kalırsa ben orta parmak emojisini de çok kullanıyorumbilmem ben atıyorum valla kızlarla yada kızlı erkekli grubumuz var orayada dalgasına bile atıyoruz yani aramızdaki samimiyete bağlı
Kullanılmayan emoji orda görünmez, ben baya şüphelendim, bence eşinizi çaktırmadan yakın takibe alın...Arkadaşlar iyi günler,
Eşim dün akşam wp tan arkadaşına mesaj yazıyordu. Sonra emoji kısmına geçti. Bi gülücük bıraktı ama benim aklıma bir şey takıldı. Emoji kısmında son gönderilen ya da sık kullanılanlar diye bir kısım var ya.. işte orada liste tam dolu değildi benimki gibi. Boşluklar vardı ama şu emojiler de vardı:
Bunlardanveya diyelim ki daha önce aile grubunda çocuklara yeğenlere gelmişti. En azından bana bi kez gelmişti.
Başka gönderebileceği bi kızımız kızkardeşi falan da yok. Oğluma böyle şeyler göndermediğini biliyorum. En fazla fotoğraf gönderilir çocuğumuzun telefonuna.
Bir arkadaşım eşini emoji sayesinde yakalamıştı. Çaktırmadan takip edin. Sakın ims falan etmeyin. Whatsapp ve webi indirin.Arkadaşlar iyi günler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?