Bir garip eş ve kayinpeder

Ben böyle hani kucaklarına falan alıyolar ya cocuklarımı o zaman bıe içimden değişik şeyler geciyor.töbe yarabbım.Allah kımseye vermesın ben zaten cocuklarıma babanızdan baskasını öpmeyin diyorum.valla en iyisini yapmıssın bı daha konusma da bi daha öpemesin

Simdi ben de olsam izin vermem coxugumu kimsenin agzindan opmesine ama yine de cok da kendinizi doldurmayin %80 sevgiden opuyor sapikliktan degil tavrinizi koymaniz iyi olmus o sizin cocugunuz ve sizin kurallarinizla yetisir. Ben oglumu kimsenin agzindan opmesine izin vermezdim ama teyzesi ara ara operdi asiri sevgiden insan o bebekleri icine sokmak istiyor bazen.
doğru söylüyorsunuz ama çocuk bunu normal bir davranış gibi algılayıp ona göre davranabilir kendini sakınmaz. açıkçası bu açıdan bakınca yapmaması gerekli. kaldı ki öpen karşı cins bir de

Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim

Sonuna kadar haklısın. Kendini bilmez terbiyesiz mahlukat!! Pislik herif ya. Sinir oluyorum böylesine, sen kimsin de yok ben doğuluyum bu çocuk benim isteğime göre yetişecek diyebiliyorsun?? Sen annesisin, babasından önce söz sana düşer, hatta bazı konularda babaya da düşmez. Eşinle de sakin bir zamanda yaptığı yanlış hakkında konuş bence. Valla devir çok kötü, babaya bile güven olmuyor...

Dengesiz mi ne ne alaksk var
Ay çok sinirlendim hangi hakla. Ben anne baba kardeş ilişkisinde buna karsıyım kaldı ki kayınpeder. Sapık gibi ne o öyle.

Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim
Oldum olası şu çocukları ağızdan öpme olayına gıcığım geri adım atmayın anneye babaya güven olmuyor bu devirde ne münasebet...

Kendi isteklerine göre çocuk büyütmek istiyorsa bir tane daha yapsın büyütsün deli mıdır nedir ya
Yazmak istediğim direk buydu.

çocuğu ağzından öpmek nedir? Bırakın dedesinin öpmesini tanıdığım bir çocuğu kendi annesi babası öpse dayanamayıp carlarım ben. Tepkinizde çok haklısınız.
Eşinize de yazıklar olsun doğrusu. Keşke çocuğu için sizin kadar hassas olabilseydi.

Sakın geri adım atma! Ne demek ağızdan öpmek ya
Kaç yaşına kadar sürdürmeyi düşünüyormuş bunu
Tövbe tövbe yaaaaaa

Her şekilde yaptığı yanlış.Çok iyi yapmışsın.Bir musibet bin nasihate bedel.Belliki arsız biri tatlı dilden anlamayacaktı.Ama şimdi kapıştınız ya bidaha öpmez.Bazısına öyle gerekiyor.

Ben olsam eşimi de babasıyla gönderirdim. Resmen sapıklık. Başka yolu yok. Ne götürür ne gösteririm. Bir kere daha teşebbüs ederse polise bile giderim. Bu konuda babasını tutan eşimi boğardım muhtemelen.

Eşiniz i ağzından öpüyor muymuş? Ben hiçbir bebeği mikrop kalmasından korkuma yanaklarından ellerinden Opemiyorum ... Iyi yapmissiniz

Çok haklı bir davranışta bulunmuşsunuz. Açıkça da söylemişsiniz. Sizi tebrik ederim. Böyle devam edin. Çocuğunuzu herkesten koruyun... malum halimiz..

Back
X