- 18 Ağustos 2009
- 5.313
- 4.221
- 698
Bencede boşayın hem adamı hem kendinizi kurtarınAdamı evden kovdum yavrum, tek bir aramasına mesajına dönmedim. Kuduruyor şuan. Eskiden öyle olurdu iş ciddiye binince acaba mi derdim ama simdi nötrüm....
Çok fazla kontrolcü, ben merkezlisiniz. Siz kendinize hayat arkadaşı değil de köpek falan sahiplenmek istemişsiniz.Kizlar eşimle son zamanlarda eski muhabbetimiz asla yok. Çok yoğun çalışıyor. Gece geliyor eve. İşi bilek değil de beyin yoran bir iş. Geliyor zaten uykusu oluyor hic birsey paylaşamıyoruz konuşamıyoruz. Ben evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum dedim diye sigarayı kaldırdı attı.. Sonra evlendigimiz gun ablası sigara içtiğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl gözümün içine bakarak yalan söylerdi. Sonuçta ben ona hemen kaldır at demedim yavas yavaş bırakabilirdi ama o yalan söylemeyi tercih etti. Büyük bir tartışma sonrası bıraktığını bir daha asla ağzına sürmyeceğini söyledi. (Konu yine sigara değildi benim için ama o yine bu yönde söz verdi) Ve 5. Yilimizda öğrendim ki evlendigimiz yıl tekrar başlamış taki ben öğrenene kadar. Gerçekten kolum kanadım kırılmış gibi hissettim resmen beni defalarca aptal yerine koymuş..... hemde ondan böyle bir şey istemediğim halde. Ya evlenmeseydi benimle madem bu kadar vazgeçilmezdi sigarası mecbur değildi ki.... (sigara tiryakisi değil asla dumani içine çekmeyi bilmez bile buna rağmen keyf için verdiği sözü çiğniyor) bosanicam beni aptal yerine koyan adamla isim olmaz kim bilir daha neler gizledin benden dedim. Kavgalar ettim en sonunda seni sevdiğim için benden boşanma diye gizledim dedi. Oturdu ağladı. Tamam dedim ama bak bu kez cidden istemiyorum. Tamam içersem haber veririm sana gizlemicem dedi. Aradan 1 yıl geçti... Dün akşam sigara kokuyordu içiyor musun doğru söyle dedim yok adamlar içti yanımda dedi. Peki dedim 1 yıldır hiç içtin mi . Arada belki dedi. Ciddi misin sen dedim yok ya diye kıvırdı. Ve bu tartışma kavgaya döndü bana vurdu. Oyle kırgınım ki anlatamam. Nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Gece evden kovdum. Boşanicam artık bitti dedim. Sigara içmesinden çok daha beter bana vurabilmş olması..... whatsaaptan engelledim bunu yolun açık olsun diyip. Eve gelirse asla almicam eve. Simdi mesaj atmış beni gerçekten bu kadar sevmiyormusun diye... Neyini seveyim beni aptal yerine koyan bi sigara kadar kıymet vermeyen adamı nasıl seveyim. Babam aradı az önce anlatmak istedim üzülür diye sustum.... Ben sustukça bu adam daha da beter olur onu affetmek istemiyorum
Sırtında sigara sonudurlen kadınlar bosanmiyor çocuğum var ailem yok gibi bahanelerle. Bu kısım da cok büyük dengesizlik. Çocuk gibi gizli sigara iciio diye boşanmak ta büyük sacmalik. Bende nefret ederim sigaradan. Alerjim de var nefes alamam. Eşim keyif için. Günde iki dal falan içer. Dışarda içer. Eve gelir üstünü değiştirir. Disini fırçalar. Bu kadar basit. Sorun çözme konusunda ikinzde sınıfta kalmışsınız gibiKizlar eşimle son zamanlarda eski muhabbetimiz asla yok. Çok yoğun çalışıyor. Gece geliyor eve. İşi bilek değil de beyin yoran bir iş. Geliyor zaten uykusu oluyor hic birsey paylaşamıyoruz konuşamıyoruz. Ben evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum dedim diye sigarayı kaldırdı attı.. Sonra evlendigimiz gun ablası sigara içtiğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl gözümün içine bakarak yalan söylerdi. Sonuçta ben ona hemen kaldır at demedim yavas yavaş bırakabilirdi ama o yalan söylemeyi tercih etti. Büyük bir tartışma sonrası bıraktığını bir daha asla ağzına sürmyeceğini söyledi. (Konu yine sigara değildi benim için ama o yine bu yönde söz verdi) Ve 5. Yilimizda öğrendim ki evlendigimiz yıl tekrar başlamış taki ben öğrenene kadar. Gerçekten kolum kanadım kırılmış gibi hissettim resmen beni defalarca aptal yerine koymuş..... hemde ondan böyle bir şey istemediğim halde. Ya evlenmeseydi benimle madem bu kadar vazgeçilmezdi sigarası mecbur değildi ki.... (sigara tiryakisi değil asla dumani içine çekmeyi bilmez bile buna rağmen keyf için verdiği sözü çiğniyor) bosanicam beni aptal yerine koyan adamla isim olmaz kim bilir daha neler gizledin benden dedim. Kavgalar ettim en sonunda seni sevdiğim için benden boşanma diye gizledim dedi. Oturdu ağladı. Tamam dedim ama bak bu kez cidden istemiyorum. Tamam içersem haber veririm sana gizlemicem dedi. Aradan 1 yıl geçti... Dün akşam sigara kokuyordu içiyor musun doğru söyle dedim yok adamlar içti yanımda dedi. Peki dedim 1 yıldır hiç içtin mi . Arada belki dedi. Ciddi misin sen dedim yok ya diye kıvırdı. Ve bu tartışma kavgaya döndü bana vurdu. Oyle kırgınım ki anlatamam. Nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Gece evden kovdum. Boşanicam artık bitti dedim. Sigara içmesinden çok daha beter bana vurabilmş olması..... whatsaaptan engelledim bunu yolun açık olsun diyip. Eve gelirse asla almicam eve. Simdi mesaj atmış beni gerçekten bu kadar sevmiyormusun diye... Neyini seveyim beni aptal yerine koyan bi sigara kadar kıymet vermeyen adamı nasıl seveyim. Babam aradı az önce anlatmak istedim üzülür diye sustum.... Ben sustukça bu adam daha da beter olur onu affetmek istemiyorum
Ben nefret ediyorum nefes alamıyorum uzerine sinen koku bile beni boğuyor... Küçükken babam sigara çok içerdi ve doktor ona bırakmasını ciğerlerinin ciddi zarar gördüğünü söylemişti.. Ben hep babam ölecek kaygisi taşıdım küçücük yaşta ve asla kendim içmem ve içen birisiylede evlenmem dedim. Baştan diyebilirdi, ben bırakmam diye. Nefret eden bir dünya adam var bulurdum illa kendim gibi birini.
Ya bilemiyorum da bana çok şımarık geldiniz... Bu sebeple yuva yıkılmaz siz şımarık ve kaprislisiniz. Eşinize üzüldüm sadece.Kizlar eşimle son zamanlarda eski muhabbetimiz asla yok. Çok yoğun çalışıyor. Gece geliyor eve. İşi bilek değil de beyin yoran bir iş. Geliyor zaten uykusu oluyor hic birsey paylaşamıyoruz konuşamıyoruz. Ben evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum dedim diye sigarayı kaldırdı attı.. Sonra evlendigimiz gun ablası sigara içtiğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl gözümün içine bakarak yalan söylerdi. Sonuçta ben ona hemen kaldır at demedim yavas yavaş bırakabilirdi ama o yalan söylemeyi tercih etti. Büyük bir tartışma sonrası bıraktığını bir daha asla ağzına sürmyeceğini söyledi. (Konu yine sigara değildi benim için ama o yine bu yönde söz verdi) Ve 5. Yilimizda öğrendim ki evlendigimiz yıl tekrar başlamış taki ben öğrenene kadar. Gerçekten kolum kanadım kırılmış gibi hissettim resmen beni defalarca aptal yerine koymuş..... hemde ondan böyle bir şey istemediğim halde. Ya evlenmeseydi benimle madem bu kadar vazgeçilmezdi sigarası mecbur değildi ki.... (sigara tiryakisi değil asla dumani içine çekmeyi bilmez bile buna rağmen keyf için verdiği sözü çiğniyor) bosanicam beni aptal yerine koyan adamla isim olmaz kim bilir daha neler gizledin benden dedim. Kavgalar ettim en sonunda seni sevdiğim için benden boşanma diye gizledim dedi. Oturdu ağladı. Tamam dedim ama bak bu kez cidden istemiyorum. Tamam içersem haber veririm sana gizlemicem dedi. Aradan 1 yıl geçti... Dün akşam sigara kokuyordu içiyor musun doğru söyle dedim yok adamlar içti yanımda dedi. Peki dedim 1 yıldır hiç içtin mi . Arada belki dedi. Ciddi misin sen dedim yok ya diye kıvırdı. Ve bu tartışma kavgaya döndü bana vurdu. Oyle kırgınım ki anlatamam. Nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Gece evden kovdum. Boşanicam artık bitti dedim. Sigara içmesinden çok daha beter bana vurabilmş olması..... whatsaaptan engelledim bunu yolun açık olsun diyip. Eve gelirse asla almicam eve. Simdi mesaj atmış beni gerçekten bu kadar sevmiyormusun diye... Neyini seveyim beni aptal yerine koyan bi sigara kadar kıymet vermeyen adamı nasıl seveyim. Babam aradı az önce anlatmak istedim üzülür diye sustum.... Ben sustukça bu adam daha da beter olur onu affetmek istemiyorum
bu iradesızlıgı konu sahıbının sorunu degıl defalarca kocasına sans vermıs adam gercekten bırakmak ıstese her yolu dener asla buna yanasmıyor bıle konu sahıbı sunu dıyemıyor bıle kocam en azından denedı bırakamadı dıyemıyor adam en basından kandırmıs yalanlar soylemıs
adam soz vermıs sozunu tutmak ıcın en azından ugrasmalıydı durust olmalıydı
dıyet yapıp yemekle kıyaslanamaz bıle, kı adam sıgara dıyetıne hıc gırmemıs bıle ama sununla kıyaslanabılır
adam asla kılolu bırıyle evlenmem dıyordur kadında asla kılo almam deyıp evlendıkten sonra anormal kılo alıyordur adam dıkkat et dıye uyarıda bulundukca kadın kılo almaya devam edıyordur kadın soz verıp tutmadıgı yetmezmıs gıbı bırde adama sıddet uyguluyordur bununla kıyaslanabılır ancak
Pöfff ne sigaraymış ya.Kizlar eşimle son zamanlarda eski muhabbetimiz asla yok. Çok yoğun çalışıyor. Gece geliyor eve. İşi bilek değil de beyin yoran bir iş. Geliyor zaten uykusu oluyor hic birsey paylaşamıyoruz konuşamıyoruz. Ben evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum dedim diye sigarayı kaldırdı attı.. Sonra evlendigimiz gun ablası sigara içtiğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl gözümün içine bakarak yalan söylerdi. Sonuçta ben ona hemen kaldır at demedim yavas yavaş bırakabilirdi ama o yalan söylemeyi tercih etti. Büyük bir tartışma sonrası bıraktığını bir daha asla ağzına sürmyeceğini söyledi. (Konu yine sigara değildi benim için ama o yine bu yönde söz verdi) Ve 5. Yilimizda öğrendim ki evlendigimiz yıl tekrar başlamış taki ben öğrenene kadar. Gerçekten kolum kanadım kırılmış gibi hissettim resmen beni defalarca aptal yerine koymuş..... hemde ondan böyle bir şey istemediğim halde. Ya evlenmeseydi benimle madem bu kadar vazgeçilmezdi sigarası mecbur değildi ki.... (sigara tiryakisi değil asla dumani içine çekmeyi bilmez bile buna rağmen keyf için verdiği sözü çiğniyor) bosanicam beni aptal yerine koyan adamla isim olmaz kim bilir daha neler gizledin benden dedim. Kavgalar ettim en sonunda seni sevdiğim için benden boşanma diye gizledim dedi. Oturdu ağladı. Tamam dedim ama bak bu kez cidden istemiyorum. Tamam içersem haber veririm sana gizlemicem dedi. Aradan 1 yıl geçti... Dün akşam sigara kokuyordu içiyor musun doğru söyle dedim yok adamlar içti yanımda dedi. Peki dedim 1 yıldır hiç içtin mi . Arada belki dedi. Ciddi misin sen dedim yok ya diye kıvırdı. Ve bu tartışma kavgaya döndü bana vurdu. Oyle kırgınım ki anlatamam. Nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Gece evden kovdum. Boşanicam artık bitti dedim. Sigara içmesinden çok daha beter bana vurabilmş olması..... whatsaaptan engelledim bunu yolun açık olsun diyip. Eve gelirse asla almicam eve. Simdi mesaj atmış beni gerçekten bu kadar sevmiyormusun diye... Neyini seveyim beni aptal yerine koyan bi sigara kadar kıymet vermeyen adamı nasıl seveyim. Babam aradı az önce anlatmak istedim üzülür diye sustum.... Ben sustukça bu adam daha da beter olur onu affetmek istemiyorum
resmen hırsızın hıc mı sucu yok hakım bey olayına dönduSigara bir bağımlılık. Öyle "ölüm ölüm dediğin nedir gülüm? Ben senin için sigarayı bırakmayı göze aldım" diyerek kolayca bırakılabilecek bir şey değil ki.
Adam gelip "ben kumar bağımlısıyım ama bırakacağıma söz veriyorum" deseydi hangimiz "bence bir şans ver, seni seviyorsa senin için çabalayıp bırakır" derdik?
"Bu adam bağımlı, verdiği söze güvenme. Bugün bıraksa yarın yine başlayabilir, bu riski alma evlenme" derdik hepimiz.
Verdiği sözü tutabilen bağımlılar da vardır illa ki ama kim bile bile bu riski alır?
Sigara da bunun gibi bir şey işte. Bunu da sigara kullanan bir insan olarak söylüyorum. Sigaracılar linç etmesin
Bu konularda kırmızı çizgisi olan insan ihtimalleri düşünerek karar vermeli. Karşıdakinin lafıyla hareket edip sonrasında "ama söz vermiştiiin" diye vahlanmanın bir anlamı yok.
Ben eşim her kullandığında anlıyorum içtiğini@Mrsay anlaşılmaz. Eşim bahçede içer, sonra lavaboya gider ve yanıma gelir. Öpüştüğümüz de oldu o sırada. İçerde ne yapıyor bilmiyorum ama asla ne koku ne tat
Bazı erkekler düzelmek yerine yalanı seçerler. Tepkilerden korktukları için hoop yalana hemen. Baskın karaktersiniz sanırım altınızda eziliyor.Kizlar eşimle son zamanlarda eski muhabbetimiz asla yok. Çok yoğun çalışıyor. Gece geliyor eve. İşi bilek değil de beyin yoran bir iş. Geliyor zaten uykusu oluyor hic birsey paylaşamıyoruz konuşamıyoruz. Ben evlenmeden önce sigara içen birini istemiyorum dedim diye sigarayı kaldırdı attı.. Sonra evlendigimiz gun ablası sigara içtiğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Nasıl gözümün içine bakarak yalan söylerdi. Sonuçta ben ona hemen kaldır at demedim yavas yavaş bırakabilirdi ama o yalan söylemeyi tercih etti. Büyük bir tartışma sonrası bıraktığını bir daha asla ağzına sürmyeceğini söyledi. (Konu yine sigara değildi benim için ama o yine bu yönde söz verdi) Ve 5. Yilimizda öğrendim ki evlendigimiz yıl tekrar başlamış taki ben öğrenene kadar. Gerçekten kolum kanadım kırılmış gibi hissettim resmen beni defalarca aptal yerine koymuş..... hemde ondan böyle bir şey istemediğim halde. Ya evlenmeseydi benimle madem bu kadar vazgeçilmezdi sigarası mecbur değildi ki.... (sigara tiryakisi değil asla dumani içine çekmeyi bilmez bile buna rağmen keyf için verdiği sözü çiğniyor) bosanicam beni aptal yerine koyan adamla isim olmaz kim bilir daha neler gizledin benden dedim. Kavgalar ettim en sonunda seni sevdiğim için benden boşanma diye gizledim dedi. Oturdu ağladı. Tamam dedim ama bak bu kez cidden istemiyorum. Tamam içersem haber veririm sana gizlemicem dedi. Aradan 1 yıl geçti... Dün akşam sigara kokuyordu içiyor musun doğru söyle dedim yok adamlar içti yanımda dedi. Peki dedim 1 yıldır hiç içtin mi . Arada belki dedi. Ciddi misin sen dedim yok ya diye kıvırdı. Ve bu tartışma kavgaya döndü bana vurdu. Oyle kırgınım ki anlatamam. Nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Gece evden kovdum. Boşanicam artık bitti dedim. Sigara içmesinden çok daha beter bana vurabilmş olması..... whatsaaptan engelledim bunu yolun açık olsun diyip. Eve gelirse asla almicam eve. Simdi mesaj atmış beni gerçekten bu kadar sevmiyormusun diye... Neyini seveyim beni aptal yerine koyan bi sigara kadar kıymet vermeyen adamı nasıl seveyim. Babam aradı az önce anlatmak istedim üzülür diye sustum.... Ben sustukça bu adam daha da beter olur onu affetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?