- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Evet banada biraz garip geldi. Yani tabiki her insan gibi bissürü sorunla boğuşuyorum fakat buna anlam veremedim. Bi ara eşime dedim ki *sanirim tahtalar eksiliyor * oda dediki *hayir ondan degil, ben yanindayim ya, sevgimi veriyorum sana,şefkatimi veriyorum,mutluluktan gülüyorsun*dedi. Bi kere daha düsündüm :)Simdi banada bi gulme geldi okurken :)
Ama bu hayra alamet degil canim en onemliside farketmisin ve takinti yapmisin bunu yani tetikleyici bekliosun gulmek icin.. doktora git rahatlarsin buyutme gozunde keske her pisikolojik sıkıntilar bukadar ufak olsa
Evet banada biraz garip geldi. Yani tabiki her insan gibi bissürü sorunla boğuşuyorum fakat buna anlam veremedim. Bi ara eşime dedim ki *sanirim tahtalar eksiliyor * oda dediki *hayir ondan degil, ben yanindayim ya, sevgimi veriyorum sana,şefkatimi veriyorum,mutluluktan gülüyorsun*dedi. Bi kere daha düsündüm :)Simdi banada bi gulme geldi okurken :)
Ama bu hayra alamet degil canim en onemliside farketmisin ve takinti yapmisin bunu yani tetikleyici bekliosun gulmek icin.. doktora git rahatlarsin buyutme gozunde keske her pisikolojik sıkıntilar bukadar ufak olsa
Himmm.. Oglun kac yasinda canim?takipteyim.benim oglumdada bu birkac aydir bu huy var.kikir kikir kikiriyor.agzindan salyalari akiyor hatta.ben kiziyorum yok yine ayni.kizsam guluyor,itsem guluyor.gulmedigi zamanlarda ya bizimle kavga ediyor yada bir seye bahane agliyor.
10 yasinda.hayirdir ,bir fikrin varsa soyle.Himmm.. Oglun kac yasinda canim?
Gel canim birer bardak cay icip konusalim bunu. Bende esim yanlis anlicak diye korkuyorum. Acayip olan ise gercekten mutlu mutlu kahkaha atiyorum fakat kontrolsuz. Sebep yok, oylece pat diyeYaa ben de hep isve cilve kısmında kikirdiyom. Eşim başlayınca hep oluyar bu 1 senedir. Adam resti çekti bana içine ettin Romantizmin artık diyor son zamanlar. ve dediğin gibi ben de sorgular oldum kendimi. İstek falan da yok bu bir kaç aydır bende. Adam soğudugumu düşünecek neredeyse. yorgunluktan benimki de kikirdememi ben de bilemiyorum.
Canim ben 21yasindayim. Benim krizlerim le oglunun krizleri bence ayni sebepten degil. Cocuk yasta tramva etkisi veya sarsici bi olayin sonucu olabilir. Sana garip gekiyorsa bence sen hemen bi cocuk pskiyatre git. Ve erteleme. Gulmek dunyanin en guzel seyidir ama garipse sorun olabiliyor.10 yasinda.hayirdir ,bir fikrin varsa soyle.
ben rahatsizim bu durumdan
Takinti yapmiyorum ki. Sıklaştikca düşündürdü beni. Bence bu normal degil. Tabi illede bi sorun var demekte degil ama ani ve zamansiz olunca ne biliyim ya iste..Ya okadar banada oluyo mesela ben karsimda biri bagirinca sinirlenince ben gülüyorum yalnis anlasiliyorum hatta hep mudurum bile bana bikere ne guluyon diye kismisti :) ama iste bunu takinti haline getirince gidio o tahtalar takinti haline getirmesen bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?