Bir garip gülme krizi.. Sizce normal mi , yoksa bi sorunummu var?

Demek ki mutlusunuz böyle olmaktan.belki de çok anormal durumda değil rahatsız olmadığınıza gore .ama artarak devam ederse kötü olur .yine de gitmeniz en doğrusu gibi
Bak şöyle diyim, sadece geceleri gelen bi kriz, ve sadece eşimin yaninda oluyor. Bana garip gelen *yataga yatmissin, uykun var veya atraksyon yaşican, tam o arada geliyor* yani tek basima hic gülmedim. Hep eşim vardi yanimda.

Eşin için çok sinir bozucu bi durum

olmali..hayır tam yakinlasirken sen

krize giriyosan bi adim öyeyede

gidemezsiniz o dahada büyuk bi sorun

Eşin için çok sinir bozucu bi durum

olmali..hayır tam yakinlasirken sen

krize giriyosan bi adim öyeyede

gidemezsiniz o dahada büyuk bi sorun
Nokta atisi yaptin aynende oyle oluyor. Adamin agzina resmen hönküre gönküre gülme krizine girdim :) ne olacak sonumuz teytey :)

Evet ergenlik olabilir, takibi birakma ama, ve ihmal etmemeye calis canim.
Agliyorum deseniz destek alin yipratmayin kendinizi derdim ama hem guluyorsunuz hemde mutlu oluyorum diyorsunuz yani artmiyorsa size bir zarari yoksa bence hic gerek yok esinizde bir muddet sonra yasla beraber tahta eksikligide oluyor bu kadinlarda der gecer

Gulumsemek bulasicidir okurken gulumsedim mesela bir muddet sonra esinizde eslik eder

Bana da çok ciddi ortamlarda ve ciddi bir şeyi söylerken filan geliyor bu gülme krizi ama böyle altı aylık bir durum değil allahtan psikologa filan gitseniz sorununuzu anlarsınız....

Gel canim birer bardak cay icip konusalim bunu. Bende esim yanlis anlicak diye korkuyorum. Acayip olan ise gercekten mutlu mutlu kahkaha atiyorum fakat kontrolsuz. Sebep yok, oylece pat diye
Vallahi benimki de mutluluktan. kendimizi o an frenliyemiyoruz da onu da biliyoruz. Bu adamlar bir güler iki güler sonra döner popolari demedi deme :)

Ne guzel dedin :) keşke öyle olsa, üzüm hesabi :)

Bana da çok ciddi ortamlarda ve ciddi bir şeyi söylerken filan geliyor bu gülme krizi ama böyle altı aylık bir durum değil allahtan psikologa filan gitseniz sorununuzu anlarsınız....
Normalde sana olan bana da oluyor. Kac defa marketlerde alisveris yaparken oldu bi bilsen, ekmek aliyor ben o an kopuyorum.

Yok yok yeni sayılır bir senedir. ama dediğim gibi durduk yere senepsiz olmuyo keyifliysem o an herşey komik geliyo şakalaşırkem falan oluyo yani
Yeni yani seninkide. Belkide espri dünyani bütüyo olabilirsin. Bak ben de cok muzip bi insanim. Özümü bi tek Eşim bilir. İcimdeki o pç tarafimi bildigi icin de komik yakaladigim seylere o da katilir, ayni anda ayni seyi dusunmek :) şikayet etmiyorum ama iste insan bi düşünüyo tabi .

Konuyu okurken bana da geldi bi kriz :)) Allah guldursun arkadasim:) umarim bi caresini bulursun
Care aramiyorum aslinda, sadece kendimi garip hissediyorum, bu arkadaşlarimizin dedigi gibi yasadigim olumsuz seylerin etkisiyse gülme krizine bu yuzden giriyorsam bilincalti patlamasi daha şiddetli olur. Tek korkum bu iste. Yoksa memnunum halimden. Aslinda bu aralar kendimi bi garip hissediyorum, butun duygulari en uç noktalarda yaşiyorum. Agladigim zaman saatlerce sürüyor, kirgin hissettigim zaman tamamen kirgin hissediyorum halsiz ve bitkin, mutluyken cok mutlu. Belkide bu cok normal, belkide atmam gereken bi kabuk daha var. Offf. Sebebini dusunurken huzursuz oluyorum, gülmek en iyisi :)

Gülmek hakkaten bulaşıcı bişey ve okuyunca bende güldüm
Allah ağlatmasın.. eşiniz sorun etmiyorsa sorun etmeyin bile bence

Sende biraz kendimi gordum sanki. Dedigin gibi her duyguyu dibine kadar yasiyorum. Benimde ara ara olur gulme krizlerim ozellikle olmamasi gereken yerlerde. Ama sonu kesinlikle aglayarak biter. Yani o kriz benim aglamamak icin verdigim savasin bi patlamasidir. Soyle de bisey var geceleri esinin yaninda dusundumde cok tatli biseydir ya :))

Normalde sana olan bana da oluyor. Kac defa marketlerde alisveris yaparken oldu bi bilsen, ekmek aliyor ben o an kopuyorum.
Oralar da olmuyor işte mesela bir ölüm haberi verirken bir toplantıdayken bir dersteyken oldu bana marketlerde filan olmadı oralar ciddi değil benimki ciddiyete karşı bir uyuzluk

Ne bileyim şurda 31 yaşıma bikaç gün kaldı saçma sapan kikirdeme tutuyo :)
Belkide içimdeki çocuk ergenliğe girdi o yüzden dengesizleştim

Ay benim herif bi ara oyle yapiodu. Insan seks yaparken güler mi ya?konsantre sifir icine ediyodu.sonra gecti ama nasil oldu hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…