- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Yok benimki aglamaya dönmüyo. Gecene kadar icimde hafif bi mahcubiyet oluyo eşime karşi . bitince sarilip koklayip normal hayata devam ediyorumSende biraz kendimi gordum sanki. Dedigin gibi her duyguyu dibine kadar yasiyorum. Benimde ara ara olur gulme krizlerim ozellikle olmamasi gereken yerlerde. Ama sonu kesinlikle aglayarak biter. Yani o kriz benim aglamamak icin verdigim savasin bi patlamasidir. Soyle de bisey var geceleri esinin yaninda dusundumde cok tatli biseydir ya :))
Hayir hayir oyle degil. Koklaşırken güldum ama normal yaticamiz zamanda geliyo tv izlerken, veya bi sey yiyip icerkende. Ama hep eşimle. Tek basima hic olmuyoYa psikolojik ya da norolojik bir durum.
2 ay süren bir durumda ve kontrolsuzseniz bu konuda lütfen doktora gitmeyi ihmal etmeyin..
Iç boşalmasi, duygu koruması olsaydı eğer, kısa bir süre olurdu sadece. Belki bir kaç hafta. 2ay uzun bir süre.
Bu arada hep nefes demişsiniz, sadece bu durumda mi guluyorsunuz?
Evet sen ciddi ortamlarda o sessiligi veya ciddiyeti karsina alip gülüyorsun. Aslinda yanlis anlasilmaya cok musait zamanlarda gülüyorsun, senin durum daha vahim gibi geldi banaOralar da olmuyor işte mesela bir ölüm haberi verirken bir toplantıdayken bir dersteyken oldu bana marketlerde filan olmadı oralar ciddi değil benimki ciddiyete karşı bir uyuzluk
Hayir hayir oyle degil. Koklaşırken güldum ama normal yaticamiz zamanda geliyo tv izlerken, veya bi sey yiyip icerkende. Ama hep eşimle. Tek basima hic olmuyo
Eşimi COOKKK SEVİYORUMMMM. İkimizde netiz, yani beni etkilicek ozel bir durum yok. Evet endisem o yonde, ama bi dusunuyorum, krizler gelmeden once daha stresliydim. Baya bi rahatliyorum, mahçub oluyorum eşime yinede mutlu oluyorum. Bilmiyorum. Bu aralar beni mutlu eden gülme krizlerim umarim kotu birsey degildir. Degildir ya, delirmiyorumdur bence. Gülmekten delirdi denilen bi insana ben deli demem, mutlu derim.Beyninize öyle kodlanmış olabilir, eşinizin yanında başlıyor.
Mutsuz musunuz ? Sakladığınız bir şey, ya da içinize attığınız , cozumlenmemis sorunlarınız var mi ? Ya da sebepsiz bir durum psikolojik bir etki oluşturmuş olabilir. Önce psikolog sonra nörolog derim ben.
Yine diyorum , 6 aydır başlamış olan,2 aydır sıklaşan bu durumu hafife almayın derim.
Eşimi COOKKK SEVİYORUMMMM. İkimizde netiz, yani beni etkilicek ozel bir durum yok. Evet endisem o yonde, ama bi dusunuyorum, krizler gelmeden once daha stresliydim. Baya bi rahatliyorum, mahçub oluyorum eşime yinede mutlu oluyorum. Bilmiyorum. Bu aralar beni mutlu eden gülme krizlerim umarim kotu birsey degildir. Degildir ya, delirmiyorumdur bence. Gülmekten delirdi denilen bi insana ben deli demem, mutlu derim.Beyninize öyle kodlanmış olabilir, eşinizin yanında başlıyor.
Mutsuz musunuz ? Sakladığınız bir şey, ya da içinize attığınız , cozumlenmemis sorunlarınız var mi ? Ya da sebepsiz bir durum psikolojik bir etki oluşturmuş olabilir. Önce psikolog sonra nörolog derim ben.
Yine diyorum , 6 aydır başlamış olan,2 aydır sıklaşan bu durumu hafife almayın derim.
:) malesef icindeki muzip yasadigi muddetce bununla yasamakla hükümlusun :) suan guldugun butun durumlari bi dusunsene. Cenaze disindakiler bence cok da garip degil, ciddiyet sorunu sadece. Ciddi olman gereken yerdeki o mafya tarzi hararet :)hadi sana esinin koynunda geliyor kriz ben ne yapayim .ciddi ortamlar da d beni tutuyor cenazede bile.kriz geldi dualar ediyorum icimden allahim.nolur gecsin diye ..gecen saglik ocana gittik annemle ilac yazdiriyoz ilac isteme sirasi bana geldi kriz tuttu nasi guluyorumannem.kusura bakmayin genc iste diyo doktora .apar topar disari atti annem.beni..bunun gibi daha neler ( is hayatina cesaret edemiyorum cogu zaman..mesela sekreterlik ilanlarina bilerek basvurmuyorum teli actigim.anda kriz gelir yada patronla.konusriken falan off yok.mu bunun caresi
Seninkide iyiymiş. Ayaktan gelen gülme. Kiz buna iyi kitap yazilirİnanamıyorum yanlız değilmişimbana belirli düzenli girmez ama ciddi ortamlar olsun hele ayağım uyustuğu zaman aman yarabbim ölüyorum gülmekten nefes alamıyorum o kadar gülüyorum, ama 6 aydır her gece fazlaca bir süre olmus Bilinc altından ötürü bence doktorluk bir durum yok Ne güzel işte Allah daha çok güldürsün
Sorma butun apt benim kahkalarimla doyuyor muzige :) ayy, insanlar acaba saniyor o krizleriAklıma yasemince jeneriği geldi : ağlanacak halimiz var güleriz kahkahayla
Dertlerimizi içimize attık kahkahalardan Buket yaptık üstüne biraz hüzün kattık inçe inçe yasemince...
ne kadar şen yatak odanız varmış.
Eşimi COOKKK SEVİYORUMMMM. İkimizde netiz, yani beni etkilicek ozel bir durum yok. Evet endisem o yonde, ama bi dusunuyorum, krizler gelmeden once daha stresliydim. Baya bi rahatliyorum, mahçub oluyorum eşime yinede mutlu oluyorum. Bilmiyorum. Bu aralar beni mutlu eden gülme krizlerim umarim kotu birsey degildir. Degildir ya, delirmiyorumdur bence. Gülmekten delirdi denilen bi insana ben deli demem, mutlu derim.
Vallahi ya üstüne oturayım uyuştumu o gün bitti benim için kikiri kikiri millette anlayamıyo bende anlatamıyorum gülmekten, ayak diyip gecmemek lazımmışSeninkide iyiymiş. Ayaktan gelen gülme. Kiz buna iyi kitap yazilirabzurt komedi. Sen bunu bi düsün
Bana kalsa süper enerjik hissediyorum. Ama iste derinlerde ne oluyor bilmiyorum. Bu yuzden sizlerle paylastim. Bakildiginda cok normal. Krizler cok siddetli oluyor. Karnim resmen yaniyor, kramp giriyor, zaten krizler duzenli gelse karin kası yapicam boyleliklene guzel sey ya, arayıp da bulamadıgımız sey bızım. dopamindepoların patlamıştır. ne guzel ama kıymetını bıl
Neden mutluyum biliyor musun?Aşırı uçlarda ve kontrolsüz duygular bir sorundur bana göre. Ve uzman desteğiyle en azından kontrol altına alınmalıdır.
Son paragrafinizla bu durumdan mutlu olduğunuzu gösteriyor. O yüzden fazla irdelemek istemiyorum :)
,ya ne tatlısın ne komıksın belkı mutluluktandır ne guzel keşke benım de basıma gelse bırazBana kalsa süper enerjik hissediyorum. Ama iste derinlerde ne oluyor bilmiyorum. Bu yuzden sizlerle paylastim. Bakildiginda cok normal. Krizler cok siddetli oluyor. Karnim resmen yaniyor, kramp giriyor, zaten krizler duzenli gelse karin kası yapicam boylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?