Bir garip gülme krizi.. Sizce normal mi , yoksa bi sorunummu var?

sorması ayıp hergun yedıgın bır sey var mı bır yıyecek ıcecek ? cok severım hep yerım dedıgın ?

sorması ayıp hergun yedıgın bır sey var mı bır yıyecek ıcecek ? cok severım hep yerım dedıgın ?
Muzip olan tarafim espriyi icimden yapti ve beraber güldük ama cevap veriyim sana her gün şükür ediyorum. Cunku karsimda karakterli,ağır ve sert bir insan var. Yönetici ve ayni zamanda uyumlu. Ben ona KOCACIM diyorum bazen *ömür törpüm*diyorum. Seviliyorum seviliyorum iste bütün mesele bu

yok gercekten yedıgın yemek olarak mesela hergun sut ıcerım hergun bır şişe nane lıkoru ıcerım falan ne yeyıp ne ıcıyorsun sabah kahvalıda mesela hergun ananes yerım falan tarzı varmı devamlı yedıgın ıctıgın

Yok canim. Oyle totemlerim hic olmadi. Bi insani illede yedigi ictigi mi etkiler hayata umutla bakiyorum. Cocuk istiyorum, anne olmak istiyorum, evimde 4-4luk bi kadin olup Kocami idare etmek. İyi gunde kotu gunde AŞKIMI hep gosteriyorum,hissettiriyorum. Benimki biraz ruhsal iste, sevgiyle besliyorum kendimi

Ahahah cok tatlisin ya Allah nesenizi artirsin (krizler olmadan) :)))

ondan olabılır mutluluk hormonların taşıyordur psıkolojık olarak da artıs gosterebılıyormus o hormonlar. ıyı bakalım hayırlısı olsun. daha cok cekıcen demek bu krızlerı.

Ahahah cok tatlisin ya Allah nesenizi artirsin (krizler olmadan) :)))
Amin canim hepimizin neşesine gelsin insallah. Ay valla suan cok mutluyum, actigim konuyla kac kisiyi daha güldürdüm. Evet her zaman dertlerimiz bizi aglatip bunalima mi sokmalı, bazende GÜLMEK GEREK. Halimize BİN ŞÜKÜR

Hayir. Konu actim, yasayan bilen varmi diye, yasayanlar yazdi, yorum yapanlar oldu, hepsini okudum tarttim, ama bi bakiyorum ki actigim konu yazanlarin cogunu mutlu etmis, hafif tebessum. Sorun mu bilmiyorum, oladabilir tabi..

Spor yapiyor musunuz?

Kafa 1 milyon senin
Valla pek hayra alamet degil gibi oyle geceleri durduk yere gulmek felan nebilim tuhaf. Acaba bu gulmelerden once birseye cok agladinmi uzuldunmu? Bence bir piskologa gorunsen diyorum. Nedenini anlarsin enazindan.

Kafa 1 milyon senin
Valla pek hayra alamet degil gibi oyle geceleri durduk yere gulmek felan nebilim tuhaf. Acaba bu gulmelerden once birseye cok agladinmi uzuldunmu? Bence bir piskologa gorunsen diyorum. Nedenini anlarsin enazindan.
İllaki gun icinde veya süregelen sıkıntilarim oluyor. Ama gulme gelmeden once aglama olmuyor. Bugun Kocama sordum, acaba dedim bu gülmelerim normal mi sence ***mutlu olmak istiyorsun bu yüzden gülüyorsun , özelliklede benim yanimda olmasi hoşuma gidiyor *** dedi. Ay mutlu oldum ya, en azindan beni anlamaya calisiyor. Her zaman yanimda, kizlar ben cok şanslı bir KADINIM. Tek derdim bu krizler olur İnsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…