- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Süpersin bence :) hayatinin en berbat gununde biraz yamuk oturdunmu tamamdir o isVallahi ya üstüne oturayım uyuştumu o gün bitti benim için kikiri kikiri millette anlayamıyo bende anlatamıyorum gülmekten, ayak diyip gecmemek lazımmış
Evli misin?,ya ne tatlısın ne komıksın belkı mutluluktandır ne guzel keşke benım de basıma gelse bıraz
evetEvli misin?
sorması ayıp hergun yedıgın bır sey var mı bır yıyecek ıcecek ? cok severım hep yerım dedıgın ?
Muzip olan tarafim espriyi icimden yapti ve beraber güldük ama cevap veriyim sana her gün şükür ediyorum. Cunku karsimda karakterli,ağır ve sert bir insan var. Yönetici ve ayni zamanda uyumlu. Ben ona KOCACIM diyorum bazen *ömür törpüm*diyorum. Seviliyorum seviliyorum iste bütün mesele bu
Ahahah cok tatlisin ya Allah nesenizi artirsin (krizler olmadan) :)))Yok benimki aglamaya dönmüyo. Gecene kadar icimde hafif bi mahcubiyet oluyo eşime karşi . bitince sarilip koklayip normal hayata devam ediyorumaslinda bazen ben olsam Eşimin*S* yerime tekme atip yataktan atardim. Ama yokya yataktan bu yuzden atilmanin verdigi o komik duruma daha cok gulerim ben. ALLAH'IM kendimi eşimin yerine bile koyamiyorum. Belkide oda düsündü bunu ve daha cok gulup bayılmayayım diye yatagin en uç köşesinde kedi yavrusu gibi iki büklüm yatip bekliyo beni. AYYY YERİM SENİ TATLI KİCAM BENİM
Yok canim. Oyle totemlerim hic olmadi. Bi insani illede yedigi ictigi mi etkilerhayata umutla bakiyorum. Cocuk istiyorum, anne olmak istiyorum, evimde 4-4luk bi kadin olup Kocami idare etmek. İyi gunde kotu gunde AŞKIMI hep gosteriyorum,hissettiriyorum. Benimki biraz ruhsal iste, sevgiyle besliyorum kendimi
Ben raziyim böyle krize :) hakkimizda hayiondan olabılır mutluluk hormonların taşıyordur psıkolojık olarak da artıs gosterebılıyormus o hormonlar. ıyı bakalım hayırlısı olsun. daha cok cekıcen demek bu krızlerı.
Amin canim hepimizin neşesine gelsin insallah. Ay valla suan cok mutluyum, actigim konuyla kac kisiyi daha güldürdüm. Evet her zaman dertlerimiz bizi aglatip bunalima mi sokmalı, bazende GÜLMEK GEREK. Halimize BİN ŞÜKÜRAhahah cok tatlisin ya Allah nesenizi artirsin (krizler olmadan) :)))
Ben raziyim böyle krize :) hakkimizda hayi
Spor yapiyor musunuz?İyi geceler kızlar, sizlerle paylaşmak istedigim birsey var..
Psikoloji okuyan veya bu konuda bilgisi olan var mi aranizda?
Kizlar bi süredir geceleri özellikle gülme krizleri geliyor.
Yani hic sebep yokken, düşünün gece oluyor, uyucaz eşimle, eşim tatli tatli nefes alip verirken ben kıkır kıkır gülme krizine giriyorum. Oyle bir iki kıkırdama degil, baya baya katila katila gülüyorum.. Uzun vadede 6aydir falan olmaya başladi, ama en cok bu iki ayda oldu. Acaba diyorum bu bi sorun mu?
Çünkü krizler bazen hayatima taş oluyor. Dün gecede geldi ayni kriz. Eşimle koklaşıyoruz adamın nefesini yüzümde hissediyorum ve pat diye gülme geliyor.. 1hafta öncede oldu, yine gece, yine gülme krizi. Bi kerede yine koklaşırken tutamadim agzinin ortasina tükürüklü falan genzime kaciyodu az daha. Öyle bi gülme düşünün. Hapşuruk gibi, gelince patliyoo. Eşime karşı garip hissediyorum, umarim beni yanliş anlamiyodur. Kizlar derdim bu iste...
Zor günler yaşıyorum ama bu bana yaşadıklarımdan daha garip geliyor. Acikcasi bi gün eşim *ne gülüyon komik birsey mi var* dese aciklama yapamam. Yine başlarım gülmeye. Offf, keske tek derdimiz boyle seyler olsa . aman ya ne biliyim, psikopata bagliyorumdur belkide :)
Fikri olan yada bilgisi olan var mi aranizda???
Paylaşırsaniz cok sevinirim kizlar...
İyi geceler
Evet tabiki. Duzenli spor yapiyorum. Neden sordun ki?Spor yapiyor musunuz?
O denilen lafa gore benim tonlarca pirzola yemem lazimBir kahkaha bir pirzola demişler
Afiyet olsun
İllaki gun icinde veya süregelen sıkıntilarim oluyor. Ama gulme gelmeden once aglama olmuyor. Bugun Kocama sordum, acaba dedim bu gülmelerim normal mi sence ***mutlu olmak istiyorsun bu yüzden gülüyorsun , özelliklede benim yanimda olmasi hoşuma gidiyor *** dedi. Ay mutlu oldum ya, en azindan beni anlamaya calisiyor. Her zaman yanimda, kizlar ben cok şanslı bir KADINIM. Tek derdim bu krizler olur İnsallah..Kafa 1 milyon senin
Valla pek hayra alamet degil gibi oyle geceleri durduk yere gulmek felan nebilim tuhaf. Acaba bu gulmelerden once birseye cok agladinmi uzuldunmu? Bence bir piskologa gorunsen diyorum. Nedenini anlarsin enazindan.
Cunku spor sinir sistemi duzensizliklerini yola koymaya birebirdir, norotik davranislari duzene sokar kanimca.Evet tabiki. Duzenli spor yapiyorum. Neden sordun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?