Kocan ciddi ciddi adam hesabına alıyor değil mi annesini ay sinirden gülüyorumgelişme yok güzelim ...
yeni şeyler uyduruyor mesela " onkoloji doktorunun reçetesi; gelin haftada 2 gün senin yemeğini yapsın haftada 1 gün evini temizlesin sen de onun bebeğine bak, sen bebekle ilgilenirken kanser hücrelerin azalıyor " dedi oğlum ama ben size diyemedim ayıp olur diye ...!!
buluyor kadın her geçen gün yeni birşeyler ..
Anayasa madde 38 fıkra 6; "Kanuna aykırı olarak elde edilmiş bulgular, delil olarak gösterilemez"
Kadın bildiğin günlüğünüzü çalmış, üstüne fotokopi çekip çoğaltmış.
Bana o fotokopi de yalan gibi geldi.Varsa göster anne diyin.
Ne yazmış olursanız olun, ne kanıtlanabilir ki o günlükte.En fazla şiddetli geçimsizlik.Bunun da suçlusu siz değilsiniz.
Sen eşine hiç sormadın mı bu durumu2 ihtimal ya elinde sonunda ayıracağını biliyor ya da ben oğluma bunu boşa derim oğlum da bunu boşar diyor ...
kv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM
değiştirdik zaten ama o bi bahane ile eşimden almış anahtarı, değiştirsem gene aynısı ve kapıyı kilitlesem eşim tavır yapar benim annem hırsız mı neden kilitleniyor o kapı diye .
eşim onlara hayır demiyor diyemiyor. kendisi de diyor hayır diyemiyorum diye
BENİM AĞZIMDAN ÖYLE BİRŞEY ÇIKMADIĞI SÜRECE BİZ OTURUP KARAR VERMEDİĞİMİZ SÜRECE OLMAYACAK ÖYLE BİRŞEY diyor, üzerine basa basa diyor, ama annesini susturamıyorSen eşine hiç sormadın mı bu durumu
Bizim gibi sadece ihtimallerden bahsediyorsun da bunu en iyi sen bilmelisin
geçen sene eve bakıcı geliyordu bebeğim küçük olduğu için bakıcı bebeğe zarar vermesin diye onlarda geliyordu sabah eşilme gelir eşim ve ben gelince gidiyordular...Benim anlamadigim kv denizin siz yokken evinizde ne isi olabilir ? Bunu esinize bir sorun neden ev sahibi yokken bir baskasinin evine girme geregi duyar bir insan. Hani 10-15 gunluk 1 aylik tatile gidersiniz anahtari emanet edersiniz belki oda 1 kere kolacan etmeye gelir ki o bile gereksiz orda anlarimda. Bunun tamamen mantiga sigan bir tarafi yok. Sizin eviniz sizin anahtariniz saygisizlik bu resmen.
O zaman Allah kolaylik versin mecbur kalmissiniz resmen. Bu kadin kim bilir bir yildir ne ozel seylerinizi karistirdi acaba.geçen sene eve bakıcı geliyordu bebeğim küçük olduğu için bakıcı bebeğe zarar vermesin diye onlarda geliyordu sabah eşilme gelir eşim ve ben gelince gidiyordular...
gelişme yok güzelim ...
yeni şeyler uyduruyor mesela " onkoloji doktorunun reçetesi; gelin haftada 2 gün senin yemeğini yapsın haftada 1 gün evini temizlesin sen de onun bebeğine bak, sen bebekle ilgilenirken kanser hücrelerin azalıyor " dedi oğlum ama ben size diyemedim ayıp olur diye ...!!
buluyor kadın her geçen gün yeni birşeyler ..
yok yapmıyorum. ben kendi evimin işine zor yetişiyorum kiYapıo musun peki?
Yapma bence
Aminnn... evet çok şeyi karıştırdığını biliyorum.O zaman Allah kolaylik versin mecbur kalmissiniz resmen. Bu kadin kim bilir bir yildir ne ozel seylerinizi karistirdi acaba.
sorun zaten onun içeriği değil % 70 kv nin yaptıkları %20 diğer aile bireyleri ve %10 eşim diyelim..Anayasa madde 38 fıkra 6; "Kanuna aykırı olarak elde edilmiş bulgular, delil olarak gösterilemez"
Kadın bildiğin günlüğünüzü çalmış, üstüne fotokopi çekip çoğaltmış.
Bana o fotokopi de yalan gibi geldi.Varsa göster anne diyin.
Ne yazmış olursanız olun, ne kanıtlanabilir ki o günlükte.En fazla şiddetli geçimsizlik.Bunun da suçlusu siz değilsiniz.
sorun zaten onun içeriği değil % 70 kv nin yaptıkları %20 diğer aile bireyleri ve %10 eşim diyelim..
ben onun bunu alıp (kendi evi kendi malıymış gibi alıp canı istediği gibi fotokopi çektirmesine kızıyorum , ha evin tapusunu oğlu kendi üzerine yapmış olabilir ama sonuçta özel mülkiyet bir aile oturuyor orda)
fotokopi işi doğru maalesef hemde öyle bir anlatıyor ki biri gelmiş benim günlüğü bulmuş fotokopisini çekmiş benim kapımın önüne kv nin adıyla not yazmış üzerine paket yapıp bırakmış, bakıcı bulmuş getirmiş oda okuyunca çok üzülmüş çok ağlamış vücudundaki kanser hücresi oranı bir anda artmış (6 ayda bir kontrol oluyor)..
ve konuşma olarak da annemin gittiği gün oldu diyor (annem torununa bakmaya geliyor arada ). tabi bu tarihten 2-3 ay önce ben zaten günlüğü yokettim.
o tarihten çok önce yokettiğimi eşim de biliyor, ordan anneme atılacak iftirayı ortadan kaldırıyorum tek olumlu tarafı.
ama bundan önce günlükte yazılanlar için başkalarını da kullanıyor.
teyzemin kızını sevmiyor beni m*** aradı benim içni bunu bunu demişsin diyor. Benim aklıma günlüğü okuduğu gelmediğine yeğenime soruyorum ben aramadım dedi, kv ye yeğenime sordum onda senin telefonun yoktu diyorum, arayan numara m** nin ama ses m*** nin değil onun iş arkadaşıymış diyor .. yani her şekilde yalan dolan iki yüzlülük...
Ne kanser hücresi mübarek, artıp azaldığını kendiliğinden anlıyor. Bebekle oynayınca kanser hücresi mi azalıyormuş ahahah o zaman ilaca gerek yokmuş[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?