bir garip günlük meselesi....

Kocan ciddi ciddi adam hesabına alıyor değil mi annesini ay sinirden gülüyorum

Anayasa madde 38 fıkra 6; "Kanuna aykırı olarak elde edilmiş bulgular, delil olarak gösterilemez"
Kadın bildiğin günlüğünüzü çalmış, üstüne fotokopi çekip çoğaltmış.
Bana o fotokopi de yalan gibi geldi.Varsa göster anne diyin.
Ne yazmış olursanız olun, ne kanıtlanabilir ki o günlükte.En fazla şiddetli geçimsizlik.Bunun da suçlusu siz değilsiniz.

Kocası ile yaşadığı evde saklanmış bulunan günlük söz konusu olduğu için yargıtay kararlarında günlüğü delil kabul ediyor aklınızda bulunsun
Ama zaten ondan önce bu ailede başka sorunlar var

2 ihtimal ya elinde sonunda ayıracağını biliyor ya da ben oğluma bunu boşa derim oğlum da bunu boşar diyor ...
Sen eşine hiç sormadın mı bu durumu
Bizim gibi sadece ihtimallerden bahsediyorsun da bunu en iyi sen bilmelisin

Kimseye evinizin ahatarini vermeyin hic dogru degil bu bence, ayrica kadin takmis size kafayi belliki evi didik didik edip bulmus gunlugu. Ya onceden size dusmandi yada hastaligindan dolayi psikolojisi bozuldu sizi dusman belledi, bu tarz zor hastaliklarda insanlar tamamen baska birine donusebiliyormus cunku. Ayrica fotokopisini cekme olayida cidden tam bir psikopatlik size bu nasil oldu diye kizacagina annesinin ilerde mahkemede kullaniriz demesine tepki gostermeli. Evin anahtarida bir sizde bir onda olduguna gore sizinde elinizle goturup vermeyeceginize gore kaynana alenen suclu burda olayini mantkli birsekilde gozleyen her normal insan burdaki arizanin kv den dolayi oldugunu gorur sizin kendi lehinize cekme cabaniz olmamali bence. Kadin normal degil yani bu apacik ortada.

Benim anlamadigim kv denizin siz yokken evinizde ne isi olabilir ? Bunu esinize bir sorun neden ev sahibi yokken bir baskasinin evine girme geregi duyar bir insan. Hani 10-15 gunluk 1 aylik tatile gidersiniz anahtari emanet edersiniz belki oda 1 kere kolacan etmeye gelir ki o bile gereksiz orda anlarimda. Bunun tamamen mantiga sigan bir tarafi yok. Sizin eviniz sizin anahtariniz saygisizlik bu resmen.

''Rüyanda görürsün, boşamayacağım oğlunu. Fotokopileri çeyizine koy.'' de sen de uyuz uyuz. Kansermiş zaten, diker nalları 1-2 yıla. Gerçi kötüye bir şey olmaz derler, bunlar hırsından yener kanseri.

Sen eşine hiç sormadın mı bu durumu
Bizim gibi sadece ihtimallerden bahsediyorsun da bunu en iyi sen bilmelisin
BENİM AĞZIMDAN ÖYLE BİRŞEY ÇIKMADIĞI SÜRECE BİZ OTURUP KARAR VERMEDİĞİMİZ SÜRECE OLMAYACAK ÖYLE BİRŞEY diyor, üzerine basa basa diyor, ama annesini susturamıyor

geçen sene eve bakıcı geliyordu bebeğim küçük olduğu için bakıcı bebeğe zarar vermesin diye onlarda geliyordu sabah eşilme gelir eşim ve ben gelince gidiyordular...

geçen sene eve bakıcı geliyordu bebeğim küçük olduğu için bakıcı bebeğe zarar vermesin diye onlarda geliyordu sabah eşilme gelir eşim ve ben gelince gidiyordular...
O zaman Allah kolaylik versin mecbur kalmissiniz resmen. Bu kadin kim bilir bir yildir ne ozel seylerinizi karistirdi acaba.

Yapıo musun peki?
Yapma bence

sorun zaten onun içeriği değil % 70 kv nin yaptıkları %20 diğer aile bireyleri ve %10 eşim diyelim..
ben onun bunu alıp (kendi evi kendi malıymış gibi alıp canı istediği gibi fotokopi çektirmesine kızıyorum , ha evin tapusunu oğlu kendi üzerine yapmış olabilir ama sonuçta özel mülkiyet bir aile oturuyor orda)
fotokopi işi doğru maalesef hemde öyle bir anlatıyor ki biri gelmiş benim günlüğü bulmuş fotokopisini çekmiş benim kapımın önüne kv nin adıyla not yazmış üzerine paket yapıp bırakmış, bakıcı bulmuş getirmiş oda okuyunca çok üzülmüş çok ağlamış vücudundaki kanser hücresi oranı bir anda artmış (6 ayda bir kontrol oluyor)..
ve konuşma olarak da annemin gittiği gün oldu diyor (annem torununa bakmaya geliyor arada ). tabi bu tarihten 2-3 ay önce ben zaten günlüğü yokettim.
o tarihten çok önce yokettiğimi eşim de biliyor, ordan anneme atılacak iftirayı ortadan kaldırıyorum tek olumlu tarafı.
ama bundan önce günlükte yazılanlar için başkalarını da kullanıyor.
teyzemin kızını sevmiyor beni m*** aradı benim içni bunu bunu demişsin diyor. Benim aklıma günlüğü okuduğu gelmediğine yeğenime soruyorum ben aramadım dedi, kv ye yeğenime sordum onda senin telefonun yoktu diyorum, arayan numara m** nin ama ses m*** nin değil onun iş arkadaşıymış diyor .. yani her şekilde yalan dolan iki yüzlülük...

Bahsettiginiz seyler cok ciddi ceyler birdaha gunlukmus birine icinizi dokmemis kimseye birsey anlatmayin, bakin etrafinizda yeteri kadar dengesiz insan varmis. Insallah ya o kadin tez zamanda aklini basina alir yada tez zamanda kurtulursunuz o kadindan. hic normal degil yuva yikar ocak sondurur katil eder cinstenmis, seytanin yeryuzu subesi gibi kadina bak hastaligiyla oturmuyordu hasta haliyle milletin evini karistirip birde hayatlariyle evlilikleriyle oynuyor. Mumkun oldugunca uzak olmaya calisin bu olayida bahane edip anahtarinizi da alin samimiyeti aza indirin. Cidden kabul gorecek davranislar degil bunlar.

Bu nasıl kadın böyle inanılmaz gerçekten çok korkunç. Artık evi nasıl karıştırıyosa nasıl bulmuş onu ordan ya. Eşinde insana cinnet geçirtir amma tepkisiz ya hala anahtar vermek nedir ne münasebet ya. Yok ciddeb akıl almıyo, senin için gerçekten üzüldüm. Bu kadına selam bile verilmez

Nasıl bulmuş öyle özenle sakladığınız günlüğü.Ben kendi koyduğum şeyleri bulamıyorum.

Ne kanser hücresi mübarek, artıp azaldığını kendiliğinden anlıyor. Bebekle oynayınca kanser hücresi mi azalıyormuş ahahah o zaman ilaca gerek yokmuş

Ne kanser hücresi mübarek, artıp azaldığını kendiliğinden anlıyor. Bebekle oynayınca kanser hücresi mi azalıyormuş ahahah o zaman ilaca gerek yokmuş [/QUOTE

evet güzelim, onun hücreleri oğlunun ve gelininin aldığı evi kendi üzerine yaptırınca, kendi adını koydurunca,onun istediklerini yapınca, oğlu karısının sözünü dinlemeyince azalıyor iyileşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…