bir garip günlük meselesi....

üstüne gizli kamera tak kv ile konuşurken çek görüntüleri aklıma gelen bu hatta bikaç tane al bebeğin odasına da koy o geldiği zaman çocukla yanlız kalınca çocuğa neler diyo ne ütopik şeyler anlatıyo onu da bilmek lazm

Ben olsam bir tane yine günlük alır gözünün önüne koyar Recep İvedik'in ninesinin sandığa koyduğu fotoğrafı koyarım.Gördüğünden emin olduktan sonra da yok ederim.O cinse sen de cin ol :)

Kadının totosunu fena kaldırmışlar
Kendini ne sanıyosa
Hakimin ona bir bebegin yeri annesinin yani siz zaten hastaymissiniz bebekle ilgilenemezsiniz saglik icin sorun teskil eder diyecegini akıl edemiyor herhalde ki zaten hakim bebegi kvye vermez

kadın kanser dıye ıdare ede ede arkasında bırakan herkesı verem edecek
pes

zeytinse nasılsın ?
Var mı bi gelişme
Aklımda kalmış konun
Dün senin bebeğin geldi aklıma
gelişme yok güzelim ...
yeni şeyler uyduruyor mesela " onkoloji doktorunun reçetesi; gelin haftada 2 gün senin yemeğini yapsın haftada 1 gün evini temizlesin sen de onun bebeğine bak, sen bebekle ilgilenirken kanser hücrelerin azalıyor " dedi oğlum ama ben size diyemedim ayıp olur diye ...!!

buluyor kadın her geçen gün yeni birşeyler ..

Kayınvalideniz ensest duyguları olduğunu gururla cümle alem içinde söyleyebiliyorsa utancı da oğluna kalmış demek ki..
o öyle deyince öyle mi oluyormuş, ben çok sığ düşünüyormuşum çocuk gibi her söylenene inanıyormuşum ....
böyle çocukla işleri bırakmalıymışım vs...

o öyle deyince öyle mi oluyormuş, ben çok sığ düşünüyormuşum çocuk gibi her söylenene inanıyormuşum ....
böyle çocukla işleri bırakmalıymışım vs...

Vallahi hangimizin annesinin aklına bu geliyor da söylüyor ki? Gelenin de bir incelenmesi gerekiyor bence.. Hangi erkek annesi oğlumdan çocuk doğurdum der. Yok artık!

Çocukla bozmuş kafayı kayınvalideniz. Bence hiç göstermeseniz de olur, ben çekinirim yani hastalık boyutuna varmış. Yok isim koymalar, yok benim çocuğum demeler. Ben tırsar yalnız bırakmazdım onları.. Neme lazım alır kaçar falan. Ayrıca hangi doktormuş ki o böyle akıllar veriyor? Psikiyatrist bile böyle akıllar vermez hastalarına.

pamukkale üniversitesi onkoloji birimi uzman doktoru :)

doğru olmadığını biliyorum. birinde de doktor beni karanlık bir odaya aldı ilaç verdi istemediğim şeyler yaptım falan diyordu.
bir ara merak etme teyze senin gelinin asgari ücret alıyor hakim onun velayetini sana vermez demişti.
birinde de gelinin ve oğlunun aile hayatı nasıl diye soruyor falan diyordu

Allah şifa versin fakat işiniz çok zor.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. Çok ilgi bekliyor, aşırı ilgi...

Bu kadının rahatsızlığı ciddi boyutta
Sizi engel olarak görüyor
Yani şöyle oğlu bebek ve kendisi mutlu bir aile tablosu ama siz fazlasınız tabloyu bozuyorsunuz
Hastalıklı beyni böyle düşünüyor bana göre
Size fiziksel zarar verip
Çocuğu bile kaçırır
Allah korusun

Allah şifa versin fakat işiniz çok zor.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. Çok ilgi bekliyor, aşırı ilgi...
inanılmaz kayınpeder torununu kucakladı diye trip attığını bilirim ama t*** beni böyle kucaklamadın dedi ..
ötesinde ne var bilmek istemiyorum.
aslında neden yaptığını da biliyorum. belki bu yüzden idare etmeye çalışıyorum. kp yemek ev işi yapmak istemiyorum ev işi yapacak aileme hizmet edecek ailemin tarla bağ bahçe işini yapacak bir hanım istiyorum diye almış. baba yok başında kv nin aile ilgili sevgisi yok eh kocada da yok. babam eve gece 24 te gelirmiş ertesi gün iş . bir çocuğu olmuş ölmüş arkasından eşim. otuzlu yaşların başında rahim ve yumurtalıklar alınmış ve 15 yıl içinde karaciğer in yarısı bir göğüs vs. bir sürü ameliyat geçirdi ve sadece bu ameliyat ve hastalık zamanı ilgi gördü eşi ve oğlundan, oda o ilgiyi istiyor.
artık o hastalığını kullanıyor,
ve benimle sıkıntısı var, ben hamileyken aşeriyordu mesela, ben doktora gidince oda gidiyordu,evine bebek yatağı bebek nevresimi hazırladı bebeği görmeye gelecekler diye.

bebeği ona bıraksam 3-4 saat bakamaz sevmiyor çünkü... öyle alıp kaçıramaz...sadece dili söyler

Onkoloji doktoru bunu nasıl yazsın
Kendi isteklerini reçete diye sallıyo
Eşinde hala inanaıyo mu bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…