kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
"ben kanser hastasıyım hakime yalvarsam çocuğu bana verir hasta kadınım diye " diyen biri.
Kendini ne sanıyosaKadının totosunu fena kaldırmışlar
kesinlikleKadının totosunu fena kaldırmışlar
gelişme yok güzelim ...
o öyle deyince öyle mi oluyormuş, ben çok sığ düşünüyormuşum çocuk gibi her söylenene inanıyormuşum ....Kayınvalideniz ensest duyguları olduğunu gururla cümle alem içinde söyleyebiliyorsa utancı da oğluna kalmış demek ki..
o öyle deyince öyle mi oluyormuş, ben çok sığ düşünüyormuşum çocuk gibi her söylenene inanıyormuşum ....
böyle çocukla işleri bırakmalıymışım vs...
gelişme yok güzelim ...
yeni şeyler uyduruyor mesela " onkoloji doktorunun reçetesi; gelin haftada 2 gün senin yemeğini yapsın haftada 1 gün evini temizlesin sen de onun bebeğine bak, sen bebekle ilgilenirken kanser hücrelerin azalıyor " dedi oğlum ama ben size diyemedim ayıp olur diye ...!!
buluyor kadın her geçen gün yeni birşeyler ..
gelişme yok güzelim ...
yeni şeyler uyduruyor mesela " onkoloji doktorunun reçetesi; gelin haftada 2 gün senin yemeğini yapsın haftada 1 gün evini temizlesin sen de onun bebeğine bak, sen bebekle ilgilenirken kanser hücrelerin azalıyor " dedi oğlum ama ben size diyemedim ayıp olur diye ...!!
pamukkale üniversitesi onkoloji birimi uzman doktoru :)Çocukla bozmuş kafayı kayınvalideniz. Bence hiç göstermeseniz de olur, ben çekinirim yani hastalık boyutuna varmış. Yok isim koymalar, yok benim çocuğum demeler. Ben tırsar yalnız bırakmazdım onları.. Neme lazım alır kaçar falan. Ayrıca hangi doktormuş ki o böyle akıllar veriyor? Psikiyatrist bile böyle akıllar vermez hastalarına.
pamukkale üniversitesi onkoloji birimi uzman doktoru :)
doğru olmadığını biliyorum. birinde de doktor beni karanlık bir odaya aldı ilaç verdi istemediğim şeyler yaptım falan diyordu.
bir ara merak etme teyze senin gelinin asgari ücret alıyor hakim onun velayetini sana vermez demişti.
birinde de gelinin ve oğlunun aile hayatı nasıl diye soruyor falan diyordu
inanılmaz kayınpeder torununu kucakladı diye trip attığını bilirim ama t*** beni böyle kucaklamadın dedi ..Allah şifa versin fakat işiniz çok zor.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. Çok ilgi bekliyor, aşırı ilgi...
bebeği ona bıraksam 3-4 saat bakamaz sevmiyor çünkü... öyle alıp kaçıramaz...sadece dili söylerBu kadının rahatsızlığı ciddi boyutta
Sizi engel olarak görüyor
Yani şöyle oğlu bebek ve kendisi mutlu bir aile tablosu ama siz fazlasınız tabloyu bozuyorsunuz
Hastalıklı beyni böyle düşünüyor bana göre
Size fiziksel zarar verip
Çocuğu bile kaçırır
Allah korusun
Onkoloji doktoru bunu nasıl yazsıngelişme yok güzelim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?