Tek bunlar mı benim hala aklıma kazındı, kayınvalide bebeği alıp emzirmeye çalışıyormuşÇocukla bozmuş kafayı kayınvalideniz. Bence hiç göstermeseniz de olur, ben çekinirim yani hastalık boyutuna varmış. Yok isim koymalar, yok benim çocuğum demeler. Ben tırsar yalnız bırakmazdım onları.. Neme lazım alır kaçar falan. Ayrıca hangi doktormuş ki o böyle akıllar veriyor? Psikiyatrist bile böyle akıllar vermez hastalarına.
inanmıyor . çünkü ciddiye almıyor. annemin huyu olmadığını biliyorum diyorOnkoloji doktoru bunu nasıl yazsın
Kendi isteklerini reçete diye sallıyo
Eşinde hala inanaıyo mu bunlara
ooo fazlası varTek bunlar mı benim hala aklıma kazındı, kayınvalide bebeği alıp emzirmeye çalışıyormuş
Ondan konuyu tekrar hortlattım
Tırstım bu kadından
inanılmaz kayınpeder torununu kucakladı diye trip attığını bilirim ama t*** beni böyle kucaklamadın dedi ..
ötesinde ne var bilmek istemiyorum.
aslında neden yaptığını da biliyorum. belki bu yüzden idare etmeye çalışıyorum. kp yemek ev işi yapmak istemiyorum ev işi yapacak aileme hizmet edecek ailemin tarla bağ bahçe işini yapacak bir hanım istiyorum diye almış. baba yok başında kv nin aile ilgili sevgisi yok eh kocada da yok. babam eve gece 24 te gelirmiş ertesi gün iş . bir çocuğu olmuş ölmüş arkasından eşim. otuzlu yaşların başında rahim ve yumurtalıklar alınmış ve 15 yıl içinde karaciğer in yarısı bir göğüs vs. bir sürü ameliyat geçirdi ve sadece bu ameliyat ve hastalık zamanı ilgi gördü eşi ve oğlundan, oda o ilgiyi istiyor.
artık o hastalığını kullanıyor,
ve benimle sıkıntısı var, ben hamileyken aşeriyordu mesela, ben doktora gidince oda gidiyordu,evine bebek yatağı bebek nevresimi hazırladı bebeği görmeye gelecekler diye.
Anne böyle reçete mi olur der insan bariinanmıyor . çünkü ciddiye almıyor. annemin huyu olmadığını biliyorum diyor
ben çok dedim , ben yüzyüze konuştum anne bak torununa zarar veriyorsun korkuyorum daha kötüsü olur yarın baştan kontrol altına alalım diye, bir parladı ben deli değilim ben çocuk mu öldürmüşüm işte ben şöyle üzüldüm , böyle canım yandı, çocuğumun başında bekledim de kollarıma alamadan ölüsünü verdiler vs...Empati kurmak gerekirse çok ağır şeyler yaşamış aslında kayınvalideniz. Şimdi bu yaptığı şeyler hep o günlerin marazı. En ağırı da sevgisizlik olmuş. Acaba bir psikiyatriste götürseniz sırf kendisini analiz etmesi için.
dedim zaten,şuan bile e içinde alay konusuAnne böyle reçete mi olur der insan bari
Delidir ne yapsa yeridir demişler iyice ele almış kaynanada deliliği
bebeği ona bıraksam 3-4 saat bakamaz sevmiyor çünkü... öyle alıp kaçıramaz...sadece dili söyler
Sen değil eşin demelidedim zaten,şuan bile e içinde alay konusu
ben çok dedim , ben yüzyüze konuştum anne bak torununa zarar veriyorsun korkuyorum daha kötüsü olur yarın baştan kontrol altına alalım diye, bir parladı ben deli değilim ben çocuk mu öldürmüşüm işte ben şöyle üzüldüm , böyle canım yandı, çocuğumun başında bekledim de kollarıma alamadan ölüsünü verdiler vs...
eşime dedim eşim kabullenemiyor , kabul etmek istemiyor.. başka belirtileri de var bak böyle böyle diyorum kendi de görüyor, yakıştıramıyorlar birde psikiatriye deliler gidermiş o çok akıllı bir kadınmış . geriye açık kapı bırakmıyor..
Bende seri katil gibi demiştim daha önceSevdiği için değil zaten size inat hasta çünkü
Ayrıca ben bu kadınan he şeyi beklerim
ürkütüyor beni
Bende seri katil gibi demiştim daha önce
Tuhaf cidden
O kadar emin olmasın konu sahibi, neyi ne zaman yapar belli olmaz
Ne oğluna anne gibi ne torunana babaanne gibi, daha çok gelinin kuması gibi
Yeni onkoloji doktorun bu diye götürseler keşkeHatta coçuğu kendi ölen çocuğu gibi görüyor da olabilir
Onun travmasını da atlatamamış belli
İyi bir psikiyatrist sart
tabiki hayır.kaynananın gecmiş hayatından bakınca ,galiba sende kaynanan gibi olacaksın
receteyı uygulayacakmısınız pekı?
hayır tam tersi ölen çocuğunu hiç kabullenmiyor .ne ismini anıyor ne de evladım diyor ...Hatta coçuğu kendi ölen çocuğu gibi görüyor da olabilir
Onun travmasını da atlatamamış belli
İyi bir psikiyatrist sart
Allah korusun, öyle olmamak için çalışıyorum,kaynananın gecmiş hayatından bakınca ,galiba sende kaynanan gibi olacaksın
receteyı uygulayacakmısınız pekı?
tamam bılıyorum sakın oltabiki hayır.
inanmıyorum çünkü
ben ciddiye almadığımı inanmadığımı belirttim. zaten çalışıyorum ev zor gidiyorum birde onun evi yemeği temizliği ne yetecek gücüm yok...
Evet senin annen bir hırsız diyeceksiniz birde neden illa boşanacaksınız ve mahkemede delil olacak kaynananız nasıl bu kadar emin boşanacağınızdan..değiştirdik zaten ama o bi bahane ile eşimden almış anahtarı, değiştirsem gene aynısı ve kapıyı kilitlesem eşim tavır yapar benim annem hırsız mı neden kilitleniyor o kapı diye .
eşim onlara hayır demiyor diyemiyor. kendisi de diyor hayır diyemiyorum diye
2 ihtimal ya elinde sonunda ayıracağını biliyor ya da ben oğluma bunu boşa derim oğlum da bunu boşar diyor ...Evet senin annen bir hırsız diyeceksiniz birde neden illa boşanacaksınız ve mahkemede delil olacak kaynananız nasıl bu kadar emin boşanacağınızdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?