bir garip günlük meselesi....

Tek bunlar mı benim hala aklıma kazındı, kayınvalide bebeği alıp emzirmeye çalışıyormuş
Ondan konuyu tekrar hortlattım
Tırstım bu kadından

Empati kurmak gerekirse çok ağır şeyler yaşamış aslında kayınvalideniz. Şimdi bu yaptığı şeyler hep o günlerin marazı. En ağırı da sevgisizlik olmuş. Acaba bir psikiyatriste götürseniz sırf kendisini analiz etmesi için.

ben çok dedim , ben yüzyüze konuştum anne bak torununa zarar veriyorsun korkuyorum daha kötüsü olur yarın baştan kontrol altına alalım diye, bir parladı ben deli değilim ben çocuk mu öldürmüşüm işte ben şöyle üzüldüm , böyle canım yandı, çocuğumun başında bekledim de kollarıma alamadan ölüsünü verdiler vs...
eşime dedim eşim kabullenemiyor , kabul etmek istemiyor.. başka belirtileri de var bak böyle böyle diyorum kendi de görüyor, yakıştıramıyorlar birde psikiatriye deliler gidermiş o çok akıllı bir kadınmış . geriye açık kapı bırakmıyor..

bebeği ona bıraksam 3-4 saat bakamaz sevmiyor çünkü... öyle alıp kaçıramaz...sadece dili söyler

Sevdiği için değil zaten size inat hasta çünkü
Ayrıca ben bu kadınan he şeyi beklerim
ürkütüyor beni

Aslında psikiyatriste akıllılar gider =)

kaynananın gecmiş hayatından bakınca ,galiba sende kaynanan gibi olacaksın
receteyı uygulayacakmısınız pekı?

Sevdiği için değil zaten size inat hasta çünkü
Ayrıca ben bu kadınan he şeyi beklerim
ürkütüyor beni
Bende seri katil gibi demiştim daha önce
Tuhaf cidden
O kadar emin olmasın konu sahibi, neyi ne zaman yapar belli olmaz
Ne oğluna anne gibi ne torununa babaanne gibi, daha çok gelinin kuması gibi

Bende seri katil gibi demiştim daha önce
Tuhaf cidden
O kadar emin olmasın konu sahibi, neyi ne zaman yapar belli olmaz
Ne oğluna anne gibi ne torunana babaanne gibi, daha çok gelinin kuması gibi

Hatta coçuğu kendi ölen çocuğu gibi görüyor da olabilir
Onun travmasını da atlatamamış belli
İyi bir psikiyatrist sart

Hatta coçuğu kendi ölen çocuğu gibi görüyor da olabilir
Onun travmasını da atlatamamış belli
İyi bir psikiyatrist sart
Yeni onkoloji doktorun bu diye götürseler keşke
Bence de geçmişten birikmişlikler ve normal değil

kaynananın gecmiş hayatından bakınca ,galiba sende kaynanan gibi olacaksın
receteyı uygulayacakmısınız pekı?
tabiki hayır.
inanmıyorum çünkü
ben ciddiye almadığımı inanmadığımı belirttim. zaten çalışıyorum ev zor gidiyorum birde onun evi yemeği temizliği ne yetecek gücüm yok...

tabiki hayır.
inanmıyorum çünkü
ben ciddiye almadığımı inanmadığımı belirttim. zaten çalışıyorum ev zor gidiyorum birde onun evi yemeği temizliği ne yetecek gücüm yok...
tamam bılıyorum sakın ol
kaynanan ınsan yerıne konulmamıs zamanında sımdı aynısını sana yapmaya calısıyor kı bu zamana kadar katlandıgın seyler bıle bana gore cok buyuk meseleler
bunuda altan alırsanız artık olmaz

Evet senin annen bir hırsız diyeceksiniz birde neden illa boşanacaksınız ve mahkemede delil olacak kaynananız nasıl bu kadar emin boşanacağınızdan..

Evet senin annen bir hırsız diyeceksiniz birde neden illa boşanacaksınız ve mahkemede delil olacak kaynananız nasıl bu kadar emin boşanacağınızdan..
2 ihtimal ya elinde sonunda ayıracağını biliyor ya da ben oğluma bunu boşa derim oğlum da bunu boşar diyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…