- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ruh hastası oğlumdan çocuk doğurdum deyimini ilk defa duyuyorumama eşime göre annesi bir melek..
eşim tek çocuk, kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
eşime anlatınca ee desin ne olmuş yani diyor.
o öyle deyince öyle mi oluyormuş buna çocuklar bile gülermiş ben çok abartıyormuşum ...
psikolojik destek alıyorum...Burada okudugum bazı kaynana modellerine gercekten inanamıyorum, hayal ürünü gibi geliyor,
tam inanmaya başlıyorum bu kez gelinlerin sabrına şaşırmaya başlıyorum.
Eşinin hala annesine anahtar vermesine ne denilebilir ki.
resmen gel yuvamı istedigin gibi baltala demek gibi bişey bu.
emzirmeye kalkmalar bunu ben doğurdum demeler.bebeğime kızım burası seni evin değil gel hadi evimize gidelim vssruh hastası oğlumdan çocuk doğurdum deyimini ilk defa duyuyorum
aynı şekilde davranan kv leri bdv de gördük
gelinine üvey anne muamelesi yapıp torununu kendi çocuğu zannedenler
aşmış ama bayağı psikolojik sorunları varemzirmeye kalkmalar bunu ben doğurdum demeler.bebeğime kızım burası seni evin değil gel hadi evimize gidelim vss
Bunkar ailecek psikopat. Bence sen kizini al kendinizi kurtar o hasta ortamdan. Akla mantiga sigacak seyler degil soylediklerin. Saglam insani kendileri gibi hasta eder onlar. Kizini dusun bir de o insanlarin elinde nasil bir kisilik kazanacakpsikolojik destek alıyorum...
kayınpeder se çok abartıyorsun seni psikiatriye götürelim normal değilsin diyor
Bu kadın nasıl bir kafa yaşıyor yahu? Bence psikolojik tedaviye de ihtiyacı var.ama eşime göre annesi bir melek..
eşim tek çocuk, kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
eşime anlatınca ee desin ne olmuş yani diyor.
o öyle deyince öyle mi oluyormuş buna çocuklar bile gülermiş ben çok abartıyormuşum ...
ben buna çok tepki verdiğimde eşim bana kızıyor sen normal değilsin ne var bunda, hı de geç . bilmezmisin annem patavatsız ne dediğini bilmez der durur..ayyy ay sinir geldi okudukça.
aklın varsa al çocuğunu uzaklaş bunlardan..
ne biçim aileymiş bu ya.. ahlaksızlar..
oğlumdan çocuk doğurdum ben ne demek ya
benim midem bulandı yorumları okudukça..
psikologa anlattım bana getirme hastaneye götürün diyor.Bu kadın nasıl bir kafa yaşıyor yahu? Bence psikolojik tedaviye de ihtiyacı var.
günlük yok artık işte ...sorun burdagünlüğünüz sizin özelinizdir, ruh dünyanızdır.
kayınvalidenin yaptığı özel hayatın ifşasıdır.
ayrıca o günlük neyi ispatlayacak?
aldatmayı ispatlayacaklar deseniz yok.
hırsızlık yaptım oraya yazdım deseniz yok.
saçma sapan bir olay. hiç umursamayın.
hatta sayfalardan birine "ayıp kayınvalidecim insanların özeli kurcalanmaz" yazın.
psikolojik destek alıyorum...
kayınpeder se çok abartıyorsun seni psikiatriye götürelim normal değilsin diyor
Bu huy değil ki bu bir hastalık ama eşiniz annesine konduramıyor. Eşinizin de olaylara biraz objektif bakması lazım. Allah yardımcınız olsunpsikologa anlattım bana getirme hastaneye götürün diyor.
ama eşime anlatınca bana kızıyor annesine laf ettirmiyor, onun huyuymuş, ne var bunda diyor..
Yoookk yoookk anam öğrete messin.Allaha şükür ki benim kv seninki gibi deyil.ama bende kimseye vermem evimin anahtarını eşim bi kere vermeye kalktida kuzenine basının etini yedim ne demek yaa burasi benim evimm...benden izinsiz kocam dahi giremez..bide girecek yatak odami karıştıracak.kv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM
kayınvalidededir muhtemelen.günlük yok artık işte ...sorun burda
niyeti açık belli işte. ben doğumdan geldim prematüre bebek yeni eve çıktık tamam boşanın artık ben kızımı vermem dünya gelse kızımı benden alamazsınız diyordu
bilmiyorum inanın bilmiyorum ...Canım yaaa yanlış anlama ama
sen hala kocanı nasıl sevebiliyorsun. annesinin yaptıklarını normal bulan bir adam bu.
şu yazdıkların dehşete düşürüyor insanı.
Böyle bir kadını normalleştiren birine sadece acırım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?