bir garip günlük meselesi....

ruh hastası oğlumdan çocuk doğurdum deyimini ilk defa duyuyorum

aynı şekilde davranan kv leri bdv de gördük

gelinine üvey anne muamelesi yapıp torununu kendi çocuğu zannedenler

psikolojik destek alıyorum...
kayınpeder se çok abartıyorsun seni psikiatriye götürelim normal değilsin diyor

ruh hastası oğlumdan çocuk doğurdum deyimini ilk defa duyuyorum

aynı şekilde davranan kv leri bdv de gördük

gelinine üvey anne muamelesi yapıp torununu kendi çocuğu zannedenler
emzirmeye kalkmalar bunu ben doğurdum demeler.bebeğime kızım burası seni evin değil gel hadi evimize gidelim vss

Bunkar ailecek psikopat. Bence sen kizini al kendinizi kurtar o hasta ortamdan. Akla mantiga sigacak seyler degil soylediklerin. Saglam insani kendileri gibi hasta eder onlar. Kizini dusun bir de o insanlarin elinde nasil bir kisilik kazanacak

Bu kadın nasıl bir kafa yaşıyor yahu? Bence psikolojik tedaviye de ihtiyacı var.

ayyy ay sinir geldi okudukça.
aklın varsa al çocuğunu uzaklaş bunlardan..
ne biçim aileymiş bu ya.. ahlaksızlar..
oğlumdan çocuk doğurdum ben ne demek ya
benim midem bulandı yorumları okudukça..
ben buna çok tepki verdiğimde eşim bana kızıyor sen normal değilsin ne var bunda, hı de geç . bilmezmisin annem patavatsız ne dediğini bilmez der durur..
yani ben suçlu oluyorum..

günlüğünüz sizin özelinizdir, ruh dünyanızdır.
kayınvalidenin yaptığı özel hayatın ifşasıdır.
ayrıca o günlük neyi ispatlayacak?
aldatmayı ispatlayacaklar deseniz yok.
hırsızlık yaptım oraya yazdım deseniz yok.
saçma sapan bir olay. hiç umursamayın.
hatta sayfalardan birine "ayıp kayınvalidecim insanların özeli kurcalanmaz" yazın.

Bu kadın nasıl bir kafa yaşıyor yahu? Bence psikolojik tedaviye de ihtiyacı var.
psikologa anlattım bana getirme hastaneye götürün diyor.
ama eşime anlatınca bana kızıyor annesine laf ettirmiyor, onun huyuymuş, ne var bunda diyor..

günlük yok artık işte ...sorun burda

Canım yaaa yanlış anlama ama
sen hala kocanı nasıl sevebiliyorsun. annesinin yaptıklarını normal bulan bir adam bu.
şu yazdıkların dehşete düşürüyor insanı.
Böyle bir kadını normalleştiren birine sadece acırım ben.

psikologa anlattım bana getirme hastaneye götürün diyor.
ama eşime anlatınca bana kızıyor annesine laf ettirmiyor, onun huyuymuş, ne var bunda diyor..
Bu huy değil ki bu bir hastalık ama eşiniz annesine konduramıyor. Eşinizin de olaylara biraz objektif bakması lazım. Allah yardımcınız olsun

Yoookk yoookk anam öğrete messin.Allaha şükür ki benim kv seninki gibi deyil.ama bende kimseye vermem evimin anahtarını eşim bi kere vermeye kalktida kuzenine basının etini yedim ne demek yaa burasi benim evimm...benden izinsiz kocam dahi giremez..bide girecek yatak odami karıştıracak. Kiyamet kopar zaten kimseyi sokmam ben odama...

niyeti açık belli işte. ben doğumdan geldim prematüre bebek yeni eve çıktık tamam boşanın artık ben kızımı vermem dünya gelse kızımı benden alamazsınız diyordu

Kayınvaliden düpedüz ruh hastası, bunun kanserle falan bir ilgisi yok
Şu anda çözümsüz gibi duruyor vaziyet
Ama şuna emin ol ki tek kabahatli eşin
Bence bu evliliği nasıl sürdüreceksin onu düşün çünkü adamın huyu ne ise odur, değişmesini bekleme
Kayınvalide gider başkası gelir aileden yerine, sen buna ne kadar tahammül edebilirsin onu tart, Allah yardımcın olsun

bilmiyorum inanın bilmiyorum ...
ona baktığımda düşünüyorum boşansam bile kızımın babası olarak kalacak, ilerine pişman olursam diye düşünüyorum. annesi dışında ev hali falan ne bileyim zoor değil ...
belki biraz da acıyorum.

Okurken başım ağrıdı yemin ederim boşanırken delil sunacağım ne demek bu sana mı kalmış . Eşin yanında olmadığı için böylesin adam sana destek verse böyle olmazdın. Senin ne haddine evimi karıştırmak cin gibi kadın gitmiş fotokopi çektirmiş Allah o insanları sana muhtaç etsin başka bir şey demiyorum! Kocanda görmüyor ya bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…