Bir garip ilişki

cantanem1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
248
127
103
33
Kizlar iyi aksamlar. Direk konuya gireyim ben. Bir evlilik gecirdim, cok severek evlendim ilk askimdi baya zorlu bir surecten gectik ayril baris vs en sonunda ayrildik kizimla yasiyorum. 3 senedir de yalnizdim. 1 yil once hayatima biri girdi, ilk goruste ve konusmada ben sevdim aşık oldum. Onu bilemiyorum. Arkadas gibi konustuk ve gorustuk. Calistigim ofise surekli gelirdi bir bahane ile. Ilgisini baya hissediyordum ama hic itiraf etmiyordu, belki de bana oyle geliyodu bilemem. Neyse. Bir gun yine bi yerde oturuyoruz, sakin bir yerdi kimse yoktu. Birden öptu beni :)) guzel bi aksamdi yani ama hani onun uzerine hic konusmamistik (opmeyle ilgili yada ne hissettigimiz ile) o gunden sonra daha cok bulusmaya gorusmeye basladik, en az iki gune bir. Ve yine yakinlasiyoruz (cinsellik yok, benim icin onemli degil ama henuz oyle birsey yasanmadi). Bende o konulari konusmayi hic beceremem hani biz neyiz diye sormaya cekiniyorum. Oda acmiyor hic. Ne biliyim bi seni seviyorum der insan yuzume soyleyemiyosa msjla soyleyebilir. Ama ilgisi guzel. Mesela hastaydm gelir bakardi yemek getirirdi gibi gibi. Veya cikip gezdigimizde surekli suraya da gidelim buraya da gidelim. Ne biliym ya anlamadm :)) liseli de degiliz ki ikimizin de cocuklari var ne bilim yasimiz da artik 20 degil yani :) Simdi kizlar ben ne yapiyim? Bekliym mi? Oyle dan diye soramam. Kafam karisti

Bir şey sormanıza gerek yok. Kafasına göre takılıyor şu an. Erkeklerin arayıp da bulamadığı şeyi yaşatıyorsunuz valla. "Gezelim, tozalım, öpeyim, seveyim ama adı olmasın. Hoop karşıma ondan daha güzel birisi çıkarsa, onunla yola devam ederim." mantığı bu.

Muhtemelen de sizden sonrakine seni seviyorum falan der, sevgili olmak istediğini belirtir. Ama adı konmamış ve sevgili gibi davranılan bi ilişkinin, "sevgililiğe" dönme olasılığı bana göre çok düşüktür.

Eğer içinizden geliyorsa, kafanıza göre takılın. Beklentiniz olmasın bence, ben karşı tarafın ilişki odaklı yaklaştığını düşünmüyorum.

Işte bazen bende oyle dusunuyorum. Sonra ilgisi alakasi gorunce yok oda seviyor diyorum. Cok garip. Anlayamadim cozemedim. Ben cinsellige karsi degilim yanlis anlasilma olmasin, ki bence iliskilerin olmazsa olmazi zaten. Ama oyle birsey de yasanmadi, yada ne bilim istedigini belli etmedi. Anlayamadim bende cozemedim.

Biraz mesafeli davransanız aklı karışsa acaba bir şeyler ifade eder mi :d

Biraz mesafeli davransanız aklı karışsa acaba bir şeyler ifade eder mi :d
Inanin yaptim bu arada 7 24 mesajlasiyoruz gorusmedigimiz zamanlar. Gece yatmadan once de konusuyoruz telefonla. Hani oyle cıvık muhabbetler degil gun icinde neler yaptigimizla ilgili felan. Mesafeli davrandigim zamanlar hemen anliyo sende bisey var diyp ustume gelince hemen tabi bende mesafe falan kalmiyor

İlgisi de zaten adı konmamış şekilde "cinsellik" yaşamak için temel atma merasimi olabilir. Cinselliğe karşı olduğunuzu vurgulamadım da, eğer sevgili olmadan da cinsellik yaşamak sizin için bi sorun değilse pek fazla düşünmeden devam edebilirsiniz. :) Yok eğer ben sevgili olmadan ya da ortada bir ilişkimiz var denmeden cinsellik yaşamam diyorsanız temkinli davranıp biraz mesafe koyabilirsiniz.

Biraz mesafeli davransanız aklı karışsa acaba bir şeyler ifade eder mi

Avrupa yakasında Bülent Şahikaya taktik verdiği bölüm vardı o aklıma geldi
Arada bir kedi gibi usulca yaklaş tam ümitlendiğinde ortadan kayboll meşgul ol diyordu hahah

Yok sevgili olmadan yasamam zaten. Ne biliym mesafe koyma fikri evet olabilir. Hani anlasin bazi seyleri. Yada varsa baska fikirleriniz acigim herseye :) kafamda cok fazla soru isareti var.

Bence sor direk bu aramızdaki şeyi sen nasıl tanımlıyorsun bana karşı bir sevgi var mı içinde yoksa sadece hoşlantı mı? Diye koskoca insanlarsınız, hislerini söyleyebilmek de önemli. Gizlenen bir şey varsa orada bir şüphe de vardır bence

Yerinizde olsam birden kendisinden uzaklaşırdim.İletisimi keserdim,iş yerime geldiğinde de mesafeli dururdum.Eger onun için bir anlam ifade ediyorsanız ve onun için değerliyseniz sizdeki bu değişimi farkedip nedenini soracaktır.Sormuyorsa zaten niyeti sadece takılmaktir.Yerinize yedeğini bulmuştur.Sizden istediğini alamayacağını anlayınca uğraşmaya değmeyeceğini düşünmüştür.Yok tam tersi olup da sizin için emek sarfediyorsa o zaman biz neyiz diye sorarsınız.

Yok sevgili olmadan yasamam zaten. Ne biliym mesafe koyma fikri evet olabilir. Hani anlasin bazi seyleri. Yada varsa baska fikirleriniz acigim herseye :) kafamda cok fazla soru isareti var.

Başka fikir ne olabilir ki? Mesafe koyup, tepkisine bakacaksınız. Arkadaş mısınız, flört müsünüz, sevgili misiniz? Arada bi çizgi yokmuş gibi yaşamak saçma olur. Objektif bakarsak zaten öpmüş sizi, şimdi bu şekilde buluşup gezip görüştükçe ve bu yaşadığınız şeyin "adı" konmadıkça, erkek zaten buna ihtiyaç duymayacaktır. Zaten sevgili olmadan sevgili gibi yaşıyorsunuz, diyecektir. Bi de ben pek niyeyse iyi bi enerji alamadım. Belki yanılıyorumdur ama hislerin en azından biraz ima edilerek öpmesi daha anlamlı olabilirdi.

Bir yere davet ettiğinde veya bir program yapmak istediğinde “ama oraya sevgililer gider, orası fazla romantik değil mi?” vs deyin.Hala anlamazlıktan gelirse “bunu yapmam/ gitmem/ konuşmam için ciddi bir ilişki yaşıyor olmam lazım.” deyin.

Bu kişiden hiç olumlu enerji almadım kırılmayın ama. Şimdinin modası da bu. İlla insana “ şimdi biz neyiz?” gibi zekasız ergen soruları sorduracaklar. Bunu sorduran, bu boşluğa düşüren kadın veya erkek güvenilir bir ilişki yaşanabilecek biri değildir bana göre

Valla bende yazdm mesajimda zaten, koskoca insanlariz. Ama gelgelelm ben cekiniyorum sormaya hani oda mi cekiniyo dicem, sanmiyorum. Red edilme ihtimalinin olmadigini biliyo sonucta her zaman birlikteyiz niye cekinsin. Soramam da. Kafam daha da allak bullak oldu :)

Ben bir sıkıntı görmedim önce sohbetiniz muhabbetiniz hoşuna gitmiştir arkadaşça takılmıştır ama zamanla hoşlanmış belli ki. Duygularından emin değildir . Sadece arkadaşı olarak görse öpmez ya da amacı farklı olsa cinsellik bekler bir sene çok uzun bir zaman. Ya da kendisi hiç evlilik yapmamışsa belki de ailesi duruma karşı çıkacaktır o tutuyordur onu. Ya da sizden yana emin olamıyordur duygularına karşılık bulacak mı sizi tamamen mi kaybedecek bunun çelişkisini yaşıyordur. Hastalığınızda yanınızda olan insan art niyetli olamaz akışına bırakırdım yerinizde olsam.

Evet olabilir. Bunu sirf buraya yazmis olmak icin yazmiyorum gercekten ciddi ciddi bunu yapmayi dusunuyorum. Emek sarfederse zaten anlarim niyetini hani daha da emin olabilirim. Yoksa bu sekilde devam eder gider.

Aynen oyle. Bende oyle dusunuyorum. Dediginiz gibi mesafe fikrini ciddi ciddi dusunmeye basladm. En azindan emin olurum.

Her zaman açık iletişimden yanayım. Yüz yüze konuşurken bu ilişkiden beklentilerinin ne olduğunu, gelecek planlarını sorun. Belki de beklentileriniz hiç uyuşmuyordur. Siz ileride evlenmeyi isterken, o bir daha hiç evlenmek istemiyor olabilir. Tüm bunları konuşmanız lazım, yoksa ileride büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Valla cok haklisiniz. Birazda insanla dalga gecer gibi oluyo. Karsindakini salak yerine koyuyo. Hani kendisi cok iyi 1 yildir gorusuyorum 1 kavgamiz yoktur. Cok iyi birisi ama, ergen degiliz ki insan gibi soyle hislerini. Birsey hissetmiyorsan da sacma sapan hareketler yapma. Anlayamadm. Burda yorumlari takip edip harekete gecicem

Evet olabilir. Bunu sirf buraya yazmis olmak icin yazmiyorum gercekten ciddi ciddi bunu yapmayi dusunuyorum. Emek sarfederse zaten anlarim niyetini hani daha da emin olabilirim. Yoksa bu sekilde devam eder gider.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Ve umarim hisleriniz karşılıklıdır

Benden emin degildir kismi yanlis bence emindir ya anliyodur benim tepkilerimden herseyimden ona bos olmadigimi. Ben ona nasil davraniyorsam oda bana oyle davraniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…