Bir garip ilişki

Oyle mi diyosunuz

Aynen öyle diyorum.
Siz bu şekilde devam edin ama mesela illa kesin bilmek istiyorum diyorsanız mesela konuşurken laf arasında ismi yerine canım deyin sanki sizin için manasızmış gibi zira normal arkadaşıyla konuşurken insan canım diyebilir çok ortaya bir laf bence. Bakın bakalım hitap şeklinde değişiklik olacak mı?

Bekle bakalım seviyorum demesi için biraz vakit geçirmeniz lazım

Aynen bunu cok dusundum bende. Bunu yapabilirim askim tarzi soylemem ama canim diyebilirim. Sabah uyandiginda gunaydn canm napiyosun yaziym ayni okuzlukte devam ederse birdaha demem.

Aynen bunu cok dusundum bende. Bunu yapabilirim askim tarzi soylemem ama canim diyebilirim. Sabah uyandiginda gunaydn canm napiyosun yaziym ayni okuzlukte devam ederse birdaha demem.

Evet öyle yazabilirsiniz dediğim gibi ortaya bir laf. Sevgilim aşkım vs gibi direkt değil de nabız yoklama lafı tam
Ben karşılık alacağınızı düşünüyorum çünkü adam zaten sevgili olduğunuzu düşünüyor.

Sabah yapicam vallahi. Bakalm. Insallah oyle dusunuyodur. Zaten kendisi de 40 yasinda. Oyle laylaylom bir tip de degil ki hani ciddi gibi duruyo. Dur bakalm :)

Simdi biz de eşimle ilişkiye baslarken biz suan sevgiliyiz dememistik kendi gelişmişti ama sevgili oldugumuzu ikimizde biliyorduk.
Eşimden once de illa sözle "biz sevgiliyiz" diye başlanmadi her ilişkim ama sevgili oldugumuzu yine biliyorduk hep.

Erkekler sevdigi zaman asla kacirmaz, zamana birakmaz bir şeyleri o kadar flortum vs oldu ne oldugunu belli etmeyen gormedim ben bunu bilirim. Aksi halde boyle belirsiz birakan erkek yeterince heyecanlanmamiştir.

Sanada eglence cikti taktik ver taktikkk :)
Ablam taktik belli hemen sıralıyorum ..
- Önce canım diyerek olta atılacak tepkiler ölçülecek
- Bundan sonra meşgul olunacak işim gücüm var uğraşamam
- Biraz sıcak soğuk davranarak pastörize edilecek
- Bu soğuk mesafe geçişleri çok hızlı olmasın sonra ters teper bana saydırırsın hahahh

Size o kadar katılıyorum kiiiii

Iste ben anlayamiyorum onu. Hayatima giren ikinci erkek cunku. Ilk esimle cok genc yasta tanistik, ve 3 yil once ayrildik. O yuzden cidden anlayamiyorum. Belki sevgili gibi oda takiliyo seviyo ediyo belki vakit geciriyo. Anlayamadm anlamam icin biraz daha zamana ihtiyacm var sanirim

Tamamdir yarin basliyorum :)

Işte bu...
Zira 40 yaşında bir adamdan bahsediyoruz..
Konu sahibi bu alıntıladigim mesaji es geçmeyin. Teşekkürler CiRiLLA

Tam düşündüğüm gibi adama göre sevgilisiniz zaten üstüne konuşulacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…