Bir garip ilişki

Esra ezmeciyi takip edip kitaplarına bir göz atın bence bu durumlarda asla ne oldğnuzu sormayın, arada dönmeyin geç cevap verin ama trip atmayın; sorduğunda da mantıklı bahaneler sunun kafası karışsın diyor. Daha pek çok şey diyor bu kadwr güzel elektriği olan bir ilişki biraz çabayı hakediyor bence umarım doğru yola evrilir

Benden emin degildir kismi yanlis bence emindir ya anliyodur benim tepkilerimden herseyimden ona bos olmadigimi. Ben ona nasil davraniyorsam oda bana oyle davraniyo.
yanii ilgi duymadığı birine niye yakınlaşır ki insan ? daha emin olmadığı bir durum yoktur .Sonuçta ortada bir arkadaş ilişkisi yok burası kesin :d belki de adı konmayan ilişki daha az sorumluluk hissetiriyor olabilir bilemem ..

Böyle erkekleri boğasım geliyor vallahi bıktımmm . Biz neyiz diye sorguladıkça da kem küm edecektir eminim ..
Arada bir mesafe iyidir bencee :)

Umarim bi goz gezdiricem tesekkur ederim. Taktikler icin de ayrica tesekkur ederm

Aynen vallahi. Dogru dediginiz. Herkes ayni seyi soyluyor. Mesafe :)) uygulucam yarindan itibaren bakalim.

Cunku dedigim gibi surekli beraberiz yada konusuyoruz ama bir kere olsun beni sevdigini soylemedi. Yada nasil desem hep ismimle hitap ediyor.

Tamam peki siz?
Sevdiğinizi söylediniz mi yada ismi dışında bir hitap kullandınız mı?
Benden emindir dediğiniz için soruyorum bunu. Ben nasıl davranıyorsam o da bana öyle davranıyor yazdınız ya. Sizin davranış şekliniz onun emin olmasını sağlıyorsa aynı davranıyorsa sizinde ondan emin olmanız gerekmez mi?
Anlatabildim umarım
Bir daha öpüştünüz mü peki?

Cunku dedigim gibi surekli beraberiz yada konusuyoruz ama bir kere olsun beni sevdigini soylemedi. Yada nasil desem hep ismimle hitap ediyor.
Erkekler bizler gibi ilgiye o kadar da ihtiyaç duymazlarr .. İlgimi belli etmediğim biri aylarca peşimden koştu tam böyle ben de artık içimden geldiği gibi davranayım dedim ortadan kayboldu.. Dengesiz varlıklae iştee

10 kusur sene önce buna benzer bir ilişkiye başladım. Yaklaşık 3 ay falan takıldık öyle. Havadan sudan, şurdan burdan 7/24 mesajlaşma.. sürekli buluşma, bir süre sonra iş ilerledi, öpüşme vs falan..Bir gün cesaret geldi, biz şimdi neyiz diye sordum. Cevap vermedi resmen geçiştirdi.
Şimdi evliyiz, 2 de çocuk Allah uzun ömür versin..

Yok bende soylemedim, bende ismiyle hitap ediyorum. Tamam kadin erkek ayrimi yapmiyorum ama ben ondan bekliyorum ilk. Ilk o desin Evet bi kac kez. Yada beni eve biraktigi zamanlar bi opucuk kondurur sadece. Arabada giderken elimi alir tutar.

Bu soruya cevap alabilen yoktur bence
Sonrasında o mu adım attı :)

Yok bende soylemedim, bende ismiyle hitap ediyorum. Tamam kadin erkek ayrimi yapmiyorum ama ben ondan bekliyorum ilk. Ilk o desin Evet bi kac kez. Yada beni eve biraktigi zamanlar bi opucuk kondurur sadece. Arabada giderken elimi alir tutar.

E tamam işte sevgilisiniz.
Sürekli berabersiniz eve bırakırken öpücük var yatana kadar mesajlaşma konuşma var.
Daha ne olsun

Her gun gorusuyorsunuz,mesajlasiyorsunuz yani.e opmus,ilgili..sevgilisiniz iste daha ne gerekiyor illa emin olmaliyim diyorsan mesajda sevgilim falan yaz bakalim ne diycek
Asla yazamam yazabilsem yanlis anlamayin burayi cok seviyorum ama o cesaret olsa zaten konu acmazdim o yazmadan ben asla yazmam

Masallah. Ne kadar guzel demek ki olabiliyor bu tur erkekler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…