- Konu Sahibi karalahana06
-
Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüşHani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...
Eltin uyanık sen iyi niyetli , tanıdık geldi nedenseMerhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüşHani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...
Ben sevmedim bu muhabbeti. Sanki siz gram takmayın, daha yüksek değerde altın takın der gibi olmuş. Bana öyle geldi. Ama evet ilk torun da olsa beşinci torun da olsa büyükanneler ve dedelerin tam altın takması taraftarıyım. Durumları yoksa çeyrek takabilirlerdi sonuçta gebelik 9ay, her ay 50₺ koysalardı kenara bir çeyrek alırlardıMerhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Ya bu kunyeler gramdan ucuz demiİyi yine gram takmışlar benim çocuğuma taaaa 1. Yaş gününde 8 ayar künye taktılarbence altının yerini güzel yapmış eltiniz hediye çeşmesini kesmek istemiyor belli ki
Değil ama pek pahalı da değil bebek künyelerinin en pahalısı 1.000 tl civarı en pahalısı o daYa bu kunyeler gramdan ucuz demipek de anlamam altindan falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?