Bir garip kayınpeder meselesi.

Bir insana birsey hediye ediliyor ve o insan o hediyeyi begenmiyor bunu dillendiriyorsa iticidir net.

Hatta cidden oscar oyuncusudur baska bir uyenin dedigi gibi. Birde aglamis mis..

Hic sevmem o tarz insanlari. Hediye hediyedir..isterse hic vermezler.
Bunun icin aglamak gercekten itici ve inandirici degil..

Yaşlı başlı insanlar kalkıp torunlarını görmek için onca yol geldi diye takdir edeceğine, taktığı hediyeylemi ölçmüş kendine verilen değeri. Belki durumları bu kadarına müsait. Asıl ayıbı kendisi yapmış. Sizin değerinizi maddiyatla ölçüp, biçip karar vermeside hakaret gibi olmuş ayrıca.

Konu sahibi arkadaşım sen birgün sağlam bir darbe yiyeceksin ama hadi hayırlısı.
Sendeki fazla iyi niyet enayiliğe doğru yol alıyor.
Dünyada tek doğuran ve son doğuran eltin değil sanıyorum, altın gelsin diye mi çocuk doğurmuş.
Adamlar tek emekli maaşıyla geçiniyorsa nasıl yapsınlar tam altın bu devirde.
Gram geldi diye hüngür hüngür ağlayan insan yarın birgün hediye göndermeyi kessen sana da laf sokar diğer tüm yaptığın jestler hiç olur zönk diye kalırsın
Bi an önce uyanman dileğiyle.

İyi niyetinizi tebrik ederim guzell insansınız ama eltilik kurumuna pek güvenmeyin derim.buguk sizden yana olur yarin şikayet ettiği kv kp.den yana..haklısın dediğiniz her şikayet konusunu ilk sizin agzinindan cikmisnl gibi gosterebilir.altin meselesine gelince bari çeyrek taksalarmis iyiymiş ama yapacak bise yok

Çocuk yok bizde

Bana eltiniz sinsi ve tehlikeli geldi. Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Size açıkça gelmeyin demişti. İstememişti. Ben kayınvalide ve kayınpeder dedikodularına girmeyin derim. Belli ki bir beklentisi vardı ya da başka üyelerin de dediği gibi sizden altın beklentisi olduğunu söylemeye çalışıyor ya da hediyeyi beğenmediğinizi kayınvalidenize ve kayınpederinize iletirsiniz diye düşündü. Ama sebebi ne olursa olsun çirkin. Bence temkinli olun konuşmalarınızda. Çok o potalara girmeyin. Sonra iş sizin başınıza kalır.

Allah aşkına tak çeyreğini bitir bu işi. İnsanlar doğru söylüyor sizde gram takmayın diye ağlamış işte. Erkenden de gitmeyin yanına ekimdeyse ekimde. Onlar gram takmış ayıpta hanfendi aramış ağlayıp anlatıyor ayıp değil mi yahu...

Sorun altın değil bence sorun kendisini değersiz hissetmiş olması. Yoksa kimse altın takılsın diye çocuk yapmıyor. Bu çocuk da 9 aylık yoldan geliyor. Az az biriktirip çeyrek ya da yarım takabilirdi bu sürede. Dedenin gram takması garip olmuş.

Aa benim kayinpederim kayinvalidem okadar durumlari iyi olmasina ragmen ikinci cocuguma ceyrek altin degil gram altin da degil bir mendil bile almadilar. Umrumda da degil yani bunun icin aglanir mi allahaskina?

Hic takmayadabilirdi.ne yapsin yasli insanlar aldigi emekli maaslarla tami nerden bulsun. Benim takildigim nokta bu elti biraz cevval sen asil kendine dikkat et bak bu dedikodular senin basinda patlayacak karalahana. Eltin akillida sanki senin bu durumlardan basin yanacak gibi.ekimde dikkat et laflarina

Ben hiç takılmam ya napalım şimdi kp kv huyu böyleyse eltin çok fena ağlayacağı yeri iyi biliyor duygu sömürüsü yapıyor aman dikkat edin kendinize

Bı alyın ıcın aglayanda ne bılım sana oyle demıs ama sen altın takma bakalım ozman senın arkandan kımı arayıp aglayacak acaba. Ben ıkı dogum yaptım esımın aılesının hıcbırımden bıtane corap bıle gormedım hıc degersız hıssetmedım benım degerım onların takacagı altınla olmuyor sonucta sacmalık tam bır paragoz demekkı onu taktıgına dua etsın. Ayrıca kımse kımseye bısey takmak zorunda degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…