- 13 Şubat 2016
- 61
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi Muallime0610
-
Yoo turp gibi masallah bi de genc 50 yasinda. Yaşli olsa icim yanmayacak. Kayinpederimle ikisi gelip kaliyolar ay cok rahatsiz oluyorumCok sacma kendi
Evi varken
Nedeni ne ki
Hasta falan mi
On bes gunluk misafirlik olacagini sanmiyorum. Misafirlik dedigin 3 gun olur.ne kadar kalacakmıs? misafir olacak gelecekse gelsın ne olacak canım?
senın evın oldugu kadar oğlunun da evi..
ben anlamıyorum artık bazı ınsanları..ana babalar da gelemeyecek misafirliğe evladına!
AmiiiinAllah yardımcın olsun kardeş
Kizi da burda onda kalda daha uygun hem kp gorumcemin kizina bakiyo. Bi de onu getiriyolar gelirken.Ev pistir. Yiyecek bişey yoktur. Nolmuş gelse kalsa?
ayda bir gelıp mı 15 gün kalıyorlar? şehir dısından gelen aileler genellıkle 3 gün kalmıyorlarOn bes gunluk misafirlik olacagini sanmiyorum. Misafirlik dedigin 3 gun olur.
Degil ama rahatsiz oluyorum ben işteyken evimde birilerinin olmasindan.ayda bir gelıp mı 15 gün kalıyorlar? şehir dısından gelen aileler genellıkle 3 gün kalmıyorlar
aranız mı bozuk?
evını mi yerler yani? sanki sen yokken gelıp kalıyorlar.Degil ama rahatsiz oluyorum ben işteyken evimde birilerinin olmasindan.
Evi merkezi sistem yani ev bos ama bizim evimizden sicak:)Muhtemelen evi soğuktur kışın başından beri yoksa bu geldi aklıma. Yani kendince gerekcesi bu olabilir. 15 gün için uğraşmayayım demiş olabilir.
Herşeye müdahale etmeyen bi yapıdaysa bence 15 gün çok değil aslında. Orası oğlunun da evi bunu da unutmamak lazım.
Onu da yapacak kapasitedeler. Cocugum yokevını mi yerler yani? sanki sen yokken gelıp kalıyorlar.
çocuk falan var mı?
Annem sehir disinda ve gelince en fazla 3 gun kaliyor. Yilda 1 geliyor ayrica. Rahatsiz olmayalim dusuncesiyle.Kendi anneniz gelip sizde kalmak istese nasıl tepki verecektiniz? Bu kadar dert edeceğinizi hiiiiç sanmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?