BİR GARİP KAYNANA.

Ne olcakki gelip kalsa.O senin esinin annesi.Gelse kalsa sende onu memnun etsen biseyinmi eksilir.Cok bos insanlarsiniz

Iste bunu nasil yapicam inan ki bi fikrim yok. Soyledim ama o da israrla kendi annesi oldugundan mutevellit kalsin diyor.

Annem sehir disinda ve gelince en fazla 3 gun kaliyor. Yilda 1 geliyor ayrica. Rahatsiz olmayalim dusuncesiyle.
annen hem şehir dısından gelıyor hem de yılda 1 kez gelıp sadece 3 gün mü kalıyor?
niye rahatsız olasınız kı, sonucta agaç kovugundan çıkmadınız siz
elbette ara sıra aileler gelip kalacak. sorun yoksa eğer bence sorun etmemelısın.

Evi merkezi sistem yani ev bos ama bizim evimizden sicak:)
Sizin eviniz ve sizin kaynananız tabi daha iyi tanıyorsunuzdur. Ancak ben olsam bunda büyütülecek bir nokta görmezdim eğer herşeye karışmıyorsa. Rahatsız olacaksanız yatak odanızı kilitleyin ama bunu güzelce kendisine izah ederek yapın anne seninle ilgisi yok sakın üzerine alınma falan diyerek. Tabi yine de alınır böyle yaparsanız o ayrı mevzu.

Iste bunu nasil yapicam inan ki bi fikrim yok. Soyledim ama o da israrla kendi annesi oldugundan mutevellit kalsin diyor.
O zaman is sana kalmış. Gulumseyip hoş sohbet etmeye calisma, surekli ikram filan hazirlama, onlar orada diye özel yemekler döktürmeye calisma. Çokta ilgilenme onlar evdeyken cik disari gez gezebildigin kadar umursama yani(tabi geldikleri gibi yapma bunlari 3 gun olsun uzasin misafirlik oyle anca). Beni tasliyacaklar ama anca boyle anliyorlar. Ben yaptim iyikide yapmisim. Insanin basina cikiyorlar yoksa. Kimse icin keyfimi bozamam.

Genelde ben gidiyorum o yuzden hem o da calisiyor cok musait olamiyor.

haklisin iyi niyetten anlamiyorlar iyice cılkıni çıkariyorlar işin. Afedersin ama iç camasirlarima kadar kucaliyo yani bu kadar yuzsuz.

haklisin iyi niyetten anlamiyorlar iyice cılkıni çıkariyorlar işin. Afedersin ama iç camasirlarima kadar kucaliyo yani bu kadar yuzsuz.
Ohh iyice sınırları aşmış kadın. Birak sen burada, yok esinin annecigi, yok kadincagiz gelsin nolcak'cilari. Sonuçta hasta ve muhtac, melek gibi kadini kapi disari etmiyorsun. Kizi oradaymis yetmiyor esyali evleri varmis ne işleri var 15 gun sizde biseyinde suyu cikmasin.

Siz evli degilsiniz galiba?
Yok evliyim kv. alt katimda hatta bi ara beraberdik.Ama uzakta olsa ve gelip bi kac gun kalsa sorun yapmam.Aile onemli bisey.Bisey olsa onlar sahip cikacak.Sen onlara ne kadar hurmet etsen senin gelinin damadinda oyle hurmet eder sana .Ayni sekilde esinde ailene

Aynen katiliyorum sana:) hasta olsa dedigin gibi neyse ama...

Yahu diyor ki aynı şehirde yaşıyoruz. Kendi evleri yerine bizim evde kalıyorlar diyor. Aynı şehirde kalan görümcemin kızını da alıp bize getirip bizim evde bakıyorlar diyor.

1) Aynı şehirde kendi evleri var, orada kalmıyorlar
2) Kızlarının evleri de aynı şehirde orda da kalmıyorlar. Hatta kızlarının çocuğuna baktıkları halde kızlarının evlerinde kalmıyorlar. Çocuğu yaşadığı evden koparıp başka evde bakıyorlar. Getirdikleri ev de kendi evleri değil 3. bir ev.

Daha açık anlatayım. Konu sahibi, kayınvalidesi ve görümcesinin hepsinin evi var diyelim İstanbul'da. Şimdi bu kayınvalide torununa bakacak. Kendi evinde bakmıyor, kızının evine gidip de bakmıyor. Alıyor çocuğu, alıyor kayınpederi üçü de konu sahibinin evinde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…