BİR GARİP KAYNANA.

Evi tozlu kullanılmıcak durumdamı peki
Nebilim belki bir yardımcı tutup önce temizletip sonra eve geçecektir.

Anladim kayinvalisenin dusuncesizligi ozaman,bazi insanlar cok rahat ve genis oluyor malesef,ben konuya baska taraftan baktim sadece.konu sahibi hakli .

Ben aliskin degilim evimde hu kadar uzun vadeli birilerinin kalmasina. Evet rahatsiz olabilirdim cunku misafir seven bi yapim yok hu kendi annem de olsa. Tamam bu jadar buyuk bi tepki vermezdim ama 15 gun gelip kalmalarini da istemezdim
aynen ben de yatılı mısafır sevmıyorum kım olursa olsun
esımın aılesı de benım aılemde gelsınler yıyelım ıcelım oturalım ama aksam olunca herkes evıne gıtsın
ben sukur edıyorum uzak memlekette olmadıgıma
allahtan herkes aynı sehırde
benı bogar ole kalmalar acıkcası
zaten ben kendım de kımsenın evınde kalmaktan hoslanmıyorum

hayy ağzına sağlık arkadaşım bende nefret ediyorum yatılı misafirden
gerçi ben evlendikten sonra böyle oldum ,arka sokaktan yatılı kalmaya geliyorlar
üstleriyle başlarıyla yatağı açar içine girer yatarlar , müsaitmisin işin varmı yok mu demezler
ellerinde torbalarıyla çıkar gelirler

delirmiştim hafta sonu olsun istemezidim yaa çıkar gelirlermi diye ,

çok şükür yatılı olarak kestim ayaklarını oturmaya gel ye iç evine git yat

bu benim ailem için de geçerli

Konu sahibi çok ama çok haklısın.
2 ayda bir gelip 15 gün kalmaları çok can sıkıcı ve uzun bir süre.
Burada yok aman gelsinler onlar büyükler vs. yazanlara şunu diyorum ben de.
İyi,düşünceli ve görgülü insanlar yahu bu gelin çalışıyor zaten 15 gün uzun bir süre bari bir hafta kızda bir hafta oğlanda kalalım diye düşünürler.
Ayrıca iyi ve düşünceli insanlar insanların iç çamaşırlarını donunu bilmem neyini karıştırmazlar.
Ayrıca iyi insanlar baktıkları torunu da peşlerinde sürükleyip gelinlerinin evine eşyasına zarar vermesine izin vermezler.
Ben genel anlamda düşüncesiz,saygısız,görgüsüz insanlara hiiiiiç ama hiiiiiç saygı duymuyorum.
Bu kendi ailemden de biri olabilir eşimin ailesinden de.Yaşlı da olabilir genç de.
Benim hayatıma yaşamıma misafir olduğu evin kurallarına saygı duymayan insanlara ben hiç saygı duymam ve elbette gelipte 2 ayda bir 15 gün evimde kalmalarını istemem.Suratımı da asarım bi güzel.

Bir evladım yok ama ilerde bir erkek evladım olursa ve eğer ben de bu kadar saygısız bir kv olursam gelinim de beni istemesin bu kadar da net konuşuyorum!!!

Burada amaç belli.Kendi evimizde var kızımızın evi de ama ne gerek var ki neden gidip gelini sinir etmeyelim?

Eşin ailesine istemediğin için 3 günden fazla kalmayın mi diyor yani yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum.

canları sıkılıyor,kendilerine gezecek ev arıyorlar. olay bu... onlar gönül eğlendirsin sizde kendi evinizde rahatsız olun

Ben kendimi sabırlı sanardim sen de peygamber sabri varmış. Allah Eşinle oğlunla huzur mutluluk versin.

Eşin ailesine istemediğin için 3 günden fazla kalmayın mi diyor yani yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum.
neyi nasıl soyluyor ben bilmem. Sadece hangi durumdan rahatsizsam ben esime soyluyorum bu boyle olmaz birsey yap diye. Abisi, ablasisinin emrivakileri oluyordu hatta esim uyardigi halde. Bende ozamanlar bir hosgeldin dahi demeyip, yuzlerine bile bakmiyordum. Anliyorlar yavastan.

Ben kendimi sabırlı sanardim sen de peygamber sabri varmış. Allah Eşinle oğlunla huzur mutluluk versin.
amin teşekkür ederim. eşimi sevdiğimden birazda kvdemi rahatsız olduğunu düşündüğümden onunla empati kuruyordum diyordum ki eşini genç yaşta kaybetmiş hayata küsmüş çocukları kendi kendine büyümüş diyebilirim. mutsuzluk hastalığına kapılmış diyordum. meğer genç kızlığından beri böyleymiş mutşuz insanları kıskanırmış kardeşlerine çektirmiş sonra eltisine sonra çocuklarına iyi yürekli değilmiş. narsist bir kişilik bencil gerçektende . yani bunu yeni öğrenmem benim saflığım sanırım inan hala kalben kırgın olsamda kızgın olsamda sinir olsamda yinede tedavi olmsı gerektiğini düşünüyorum ve hastalığını araştırıyorum. eşimede yazık haşimato hastalığı olduğunu düşünüyorum eşimin dediğine göre anneanneside böyleymiş. Allaha havale ettim benden uzak Allaha yakın olsun oğlumu üzmesin aslan olurum parçalarım onu.

ben evinizi temizlikci bulup temizleteyim siz kendi evinizde kalın de. manyag kv bunlar..

senin kv tam bir neyse soylemeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…