- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi melikelike
-
çok ayıp etmişsin, onun kekini izinsiz nasıl alırsınBenim de komşu bir gün benden; 2 yumurta istedi verdim.. aradan 5 dakika geçti, 1 bardak süt istedi, onu da vermiş.. 10 dakika geçti kabartma tozu, vanilya istedi, onu da verdim.. aradan 5 dakika geçince, kek tepsisini bana getirdi, keki fırında pişir diye.. bende pişirdim 1 tabak keki kendime aldım, gerisini de verdim. Bana küsmüş.. o günden beri konuşmuyor..
ee kekin yumurtası benden, sütü benden, kabartma tozu vanilyası benden, ee 40 dakika da benim fırınım da pişti.. bize de düştü, düşmesi gerekirdi.. onun yaptığı da ayrıca ayıp. hadi yumurta istersin de, süt ve kabartma tozu da ne oluyor. malzemen yoksa, ya markete git. ya da hiç yapma. fırını da bozukmuş. bozuk olduğunu bile bile neden yapıyor yapmasın.. kimse enayi değil..çok ayıp etmişsin, onun kekini izinsiz nasıl alırsın
Benim de komşu bir gün benden; 2 yumurta istedi verdim.. aradan 5 dakika geçti, 1 bardak süt istedi, onu da vermiş.. 10 dakika geçti kabartma tozu, vanilya istedi, onu da verdim.. aradan 5 dakika geçince, kek tepsisini bana getirdi, keki fırında pişir diye.. bende pişirdim 1 tabak keki kendime aldım, gerisini de verdim. Bana küsmüş.. o günden beri konuşmuyor..
aaa keki neden kestin dedi, ben de kekin yarı malzemesini benden aldın, benim fırın da pişti. bir tabakta benim hakkımdı dedim. küstü gitti..Keki aldığınız için mi ?
Ay keki öyle kesilmiş görünce ne dedi yüz ifadesi basılsı anlatsanjza
Iyi yapmışsınız malzeme yoksa pisirmesin hadi pisirdi mahalle fırınlarında bile kek pisiriyorlar tepsisini versin pisirirler hem çok düşük fiyata hadi onu geçtim ocakta bile pişen kekler var.aaa keki neden kestin dedi, ben de kekin yarı malzemesini benden aldın, benim fırın da pişti. bir tabakta benim hakkımdı dedim. küstü gitti..
Ya Mandal ve cubuk tarçın :) çok acil ihtiyaç heralde.Krema istemesi tuhaf geldi bana.Deterjan salça sebze bakliyat istenirde kremayida ilk defa duydum.
Bencede bebekle kalmayın Allah korusun bir şey gelirse falan kalirsanizda gözünüzü ayırmayın emeklerken falan başını vurur düşer Allah korusun.
Valla bilemiyorum ama bir kere gün muhabbeti olmuştu eşime ne soylucem güne girdigimi ona ne demişti şaşırmıştım.Eşi biliyor mu acaba ? Eşinin verdiği mutfak harçlığıni harcamamak için kendi çapında çözüm bulmuş galiba.
O zaman parası var canım parası yoksa güne nasıl girsin demek ki eşi bırakıyor Para eve. Söyleme gereği bile duymuyor.Valla bilemiyorum ama bir kere gün muhabbeti olmuştu eşime ne soylucem güne girdigimi ona ne demişti şaşırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?