- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
İyi günler arkadaşlar birkaç ay önce lazer epilasyon cihazı aldım evde kullanmak için. Annemin yüzüne uyguluyorum kendim de kullanıyorum. Sürekli müsaitler mi diye düşünmeden gelip giden hiç rahatsız olurlar mı diye umursamadan çok yüksek sesle konuşan, her şeye karışan bir komşumuz var. Annem bugün omşuyla otururken kadın benim için oyledeme kanepeyi yenilesin eskimiş (sanki kendine neyse) demiş. Annem de kızın borcu çok lazer cihazı aldı mobilya aldı filan demiş. O da o arada valla kimseye söylemem benim de yüzüme, çeneme yapsın lazerden demiş. Siz olsanız ne yapardınız? Anneme dedim anne ne alaka öyle saçma şey mi olur? O makine kişiye özel ben ne diye ona yapayım onunla uğraşayım dedim. Ki ben her uygulamadan sonra dikkatle temizliyorum anneme yaptıktan sonra ayrı kendime yaptıktan sonra ayrı temizliyorum. Annem de boş bulundum söyledim kızım dedi. Bozuldu derim dedi. Ama gerçekten çok saçma değil mi? Sürekli ben bu kadınla mı uğraşacağım ki gerçekten çok geveze, sinir bozucu bir kadın. Hiçbir şekilde özel hayata saygısı olmayan birisi. Sinirlerim bozuldu. Bugün yüzümü yap der yarın başka bir yerimi. Siz ne diyorsunuz sizce yanlış mı düşünüyorum? Gelip bana yap derse ne diyeyim?