Bir garip komşu

Çok fazla yüz göz olmamaya bakın resmiyeti koyun sınır koyun bazıları sırf pislikten böyle şeyler yapar bu devirde kim nasıl insan bilemeyiz bir süre mesajlara yanıt vermeyin ararsa açmayın size öyle hemen ulaşamasın başka bahanelerle kapıyı çalarsa ben uyuyordum gibi yalanlar atın uzaklaştırın eğer halen devam ediyorsa açıkça söyleyin biraz daha böyle taciz ederseniz polise gitmek zorunda kalırım deyin

Valla evet bazıları eşya çekmeyi seviyor ben de öyle düşünüyorum bir alışkanlık sanki onlar için. Mesela sandalye hareket ettirilecek diyelim kaldırarak değil çekerek yapıyorlar ve vara yoka eşya çekiyorlar evet bir de bizimki tak tuk bir şeyler düşürüyor bilmiyorum o tak tuk ne sesi valla

Bizimkiler gece 3 de 4 de düşürürdü o tak tukları. Çok yaptılar ,çok nazikçe kaç kere uyarmıştık ,Allahlarından bulsunlar.

Bi daha ses yaparsan senin ağzına sıçcam yaz

Benim yan komşumda çocukların ses yapıyor bizde çocuk büyüttük böyle olmaz dedi ama gerçekten evde tıp oynuyoruz çocuklar küçük illaki güldükleri ağladıkları oluyor.işin garibi diğer yanındaki dairede malum bir kadın oturuyor.kadının sponsoru geldiğinde inanılmaz müzik kavga alkol var tabi birde köpek aşırı havlıyor.bu sesler sabaha kadar sürüyor ama ona korkusundan hiç sessiz ol diyemiyor.bazı insanlar kaos seviyor yapacak birşey maalesef yok.sizi dişine göre görmüş olabilir.benim nezaketimde hep yanlış anlaşılmıştır zatenbiz evde yokken bile gürültüden hasta oldum diyen biri o ses yapmayın diyor bende tamam diyorum.sanırım bu böyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…