- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ben s ile baslayan alem ile biten bir chat sitesinden tanismistim canim kendisi ile. Kime soylesem o site sadece yatak arkadasi ariyan kimselerle dolu diyor...Netten aslinda böyle ortamlarda güven olmaz ama güvenilir sitelerde vardir ordada dikkali olmak gerek iste. Ben nette tanisilmaya karsi degilim ama sanal bir iliski saglikli degil site.
Ben s ile baslayan alem ile biten bir chat sitesinden tanismistim canim kendisi ile. Kime soylesem o site sadece yatak arkadasi ariyan kimselerle dolu diyor...
Cok haklisin canim bundan sonra tanidigim cevreden iliskilere baslayacagim. İyi bir ders oldu bana ne kadar kendini mazbut da tanitsa inanmayacagim.vallahi biliyorum zaten 10 sene olmus :)
zaten cogu evli, nisanli basi bagli insanlar :) Hatta birtanesi sey demisti bana iste yok ciddi birseyler istemiyorum burda biri var ayni yerdeyiz yatak arkadasiyiz ama duygusal birsey yok :) Ya nasil sinir olmustum oradaki "iliskilere" böyle seyler beni bogar
Cok haklisin canim bundan sonra tanidigim cevreden iliskilere baslayacagim. İyi bir ders oldu bana ne kadar kendini mazbut da tanitsa inanmayacagim.
Amin canim insallah :)thayirlisi olsun hakkinda hayata hersey insanlar icin herkez hata yapabilir ama önemli olan ders cikarmak iste umarim aradigin aski bulursun :)
Olayi bilip bilmeden bu kadar onyargili yazmayin.
Cok haklisin canim bundan sonra tanidigim cevreden iliskilere baslayacagim. İyi bir ders oldu bana ne kadar kendini mazbut da tanitsa inanmayacagim.
tecrübe olmuş oldu işte kaybettiğin hiçbişey yok şükür ki. baştan almış suratını da gitmiş suratsız herif. dua et rabbim herkesi helal süt emmiş adamlarla karşılaştırsınCanim daha once hic anliyamadim boyle bir tip oldugunu. Hatta uc ay boyunca konusurken hep diyordum sadece zmn gecirmek istiyosan soyle daha fazla baglanmadan birakalim diye.. Bana zmn gecircek olsam senle niye olayim derdi hep. Yani bana guven verecek cok sey soyledi. Niyetini once anlasaydim ben yazip zmnimi bosa harcamazdim hic..
Evet dogru mu? Diyodum cunku bana yanlis gelmisti.. Cunku beni karsi koyamayacagim sekilde optu ben de ilk gunden bu samimiyetin fazla oldugunu soyleyince birakti. Yani haldur huldur adam beni opsun diye yanip yakilmadim. O esnada endiseliydim hatta. Ona gore cok daha mazbutum yani.Sen çok mu mazbutsun, ya da mazbut birini mi arıyosun anlamadım, eski konunda ilk görüşmede öpüştük doğru mu diyodun
Sadece uc ayimi aldi canim. Yillar yili suren iliskilere gore cok cok kisa oldugu icin problem etmemeye calisiyorum.. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.tecrübe olmuş oldu işte kaybettiğin hiçbişey yok şükür ki. baştan almış suratını da gitmiş suratsız herif. dua et rabbim herkesi helal süt emmiş adamlarla karşılaştırsın
Haklisin da problem orda degilmis ..Berk? Diye sorması kadar mantıklı bişey yok. Kıskanmakla alakası yok. Adam senin hayatın hakkında hiçbir şey bilmyor berk diyosun. Teyzemn oğlu var berk diye başlamak söze zor mu?
Haklisin :))S...alem 'den tanıştığınız adamdan mazbutluk mu beklediniz ? Çok iyimsersiniz.
Hayir :)))
Bu sefer onu onemsedigimi filan dusunecek...heryerden engelle.
Evet dogru mu? Diyodum cunku bana yanlis gelmisti.. Cunku beni karsi koyamayacagim sekilde optu ben de ilk gunden bu samimiyetin fazla oldugunu soyleyince birakti. Yani haldur huldur adam beni opsun diye yanip yakilmadim. O esnada endiseliydim hatta. Ona gore cok daha mazbutum yani.
İstemedigim halde opme girisimlerinde bulundu da sorun o degil bence. Gitmeden once "daha sık goruselim senden hoslandim" diyen adam niye 1 haftaya kalmadan bir msj bile cekmeden donup gidiyor???Karşı koyamayacaģın şekilde öptü? O zaman bu adamla neden görüşüyosun ki tecavüzün ön adımı, ayrıca o konuda bir değil iki öpüsmeden bahsettin 2.si de haldır huldur değildi ya
Kendini nadasa bırakmanı tavsiye ederim, mantıklı değilsin şu an
adam sizi ciddiye almamısSelam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.
Ne yani ondan onay istemeseydim kacmayacak miydi?.adam sizi ciddiye almamıs
ondan onay ıstemenız işi ciddiyete bindirdiğinizi hissettirmiş kendisine
kaçmış açıkcası sıkılmış yanı
adam belkı de evli baska sehırde
tanıdık olmadan bu nasıl guven?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?