- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
İzin almadim :)Olayda mesajlarda ben bir gariplik kirilacak bir seyde görmedim.
Bazen erkekler anlamazlar. Hem bastan alistirmayin öyle izin onay olaylarina..
Nasil bir kafada sizce? Acar misiniz biraz?Hayatınızda diye niye izin alıp onay almak filan istiyorsunuz anlamadım ki adam bir de zaten o kafada değil kendi kendinize alınmışsınız değişik.
Ne yapmaliydim ki :)Gidicem sorun yok di mi demek değer vermek değildir.
Hayir ama ben zaten izin almak icin yazmadim onu.. Nuansi yakalayamadiniz. Sorun bende mi simdi?Genelde hep tersi şikayetler okuyoruz bu durumun. Şaşırdım. Daha dün bir bugün iki. Adam hayır gidemezsin falan dese hoşunuza mı gidecekti yani?
Canım adam sorun mu çıkarmak istiyorsun filan demiş izin verip vermemek umrunda bile değilmiş haber ver yeter ben gidiyorum diye ne bu izin alayım yok onay versin gitme dese dizini kırıp evinde mi oturacaktın?Sevgiliniz olduğunda bir birey olduğunuzu unutmayın lütfen boyunduruk altına aldıklarında seviyor olmuyorlar.Nasil bir kafada sizce? Acar misiniz biraz?
Peki canim ben nasil davranmaliyim yazayim mi hicbisey olmamis gibi?Canım adam sorun mu çıkarmak istiyorsun filan demiş izin verip vermemek umrunda bile değilmiş haber ver yeter ben gidiyorum diye ne bu izin alayım yok onay versin gitme dese dizini kırıp evinde mi oturacaktın?Sevgiliniz olduğunda bir birey olduğunuzu unutmayın lütfen boyunduruk altına aldıklarında seviyor olmuyorlar.
Hayir :)acaba şey demesini mi bekledin içten içe, şimdi oraya gidiyosun ama beni unutursun vs gibi. yani biraz kıskanılmak istemiş olabilir misin
Valla çocuk gayet ince bana göre kızmamış laf etmemiş siz kendinizce öyle davransın mı istiyorsunuz artık karışsa sevilme hissine mi kapılacaksınız ben onu anlamadım yani neyse.Bu konu hakkında konuşmayın artık bence kapatın zaten adam ilgilenmiyor.Adam nasıl konu açarsa öyle devam et onu bekle bence sen gene bir şey yazsan konu oraya gider filan kötü olur.Peki canim ben nasil davranmaliyim yazayim mi hicbisey olmamis gibi?
Yani ben nasil davranacagimi bilmiyorum ince davranayim derken oduna carptim sanirim.
Bana beni tersliyor gibi geliyor oysa ki cok basit bir sekilde kapatabilirdik konuyu ama zora sokmayacagim durumu.Valla çocuk gayet ince bana göre kızmamış laf etmemiş siz kendinizce öyle davransın mı istiyorsunuz artık karışsa sevilme hissine mi kapılacaksınız ben onu anlamadım yani neyse.Bu konu hakkında konuşmayın artık bence kapatın zaten adam ilgilenmiyor.Adam nasıl konu açarsa öyle devam et onu bekle bence sen gene bir şey yazsan konu oraya gider filan kötü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?