- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Chat şu bu değil,yüzyüze görüştüğün birşeyler paylaştığın,ortak tanıdıklarınızın olduğu kişiyle normal bir birliktelik yaşamayı tercih et.Kimseden onay alma ihityacı duyma.Selam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.
Tam bir kart zampara...
Adam beni tinlamamis bile...Evet haksizsin
Birincisi neden onay aliyorsun?
Ikincisi hayir gidemezsin dese gitmeyecek miydin?
TinlamasinAdam beni tinlamamis bile...
Adam beni tinlamamis bile...
Chat sitesinden Asla güvenmem başkalarıyla da konuşuyor olabilir
Temeli sağlam değil ilişkinin tek sorun o benceSelam iyi geceler uc ay once bir chat sitesinden biri ile sevgili gibi gorusmeye basladik gecen hafta gorusmeye geldi tanistik vs.. Uzak sehirlerdeyiz.
Dun geceye kadar normaldi her sey.
Benim teyzemin yazligi var oraya gidicem cok bunaldim filan dedim orda cekilmis fotolarim vardi onlari attim uzaktan bakma oyle git dedi, gitcem dedim sorun yok dimi dedim..
Ne sorunu cikartmaya calisiyosun anlamadim ki yok sorun filan diye yazmis. Ben de sorun cikartmak degil niyetim insan bazen hayatindaki insandan onay almak ister dedim.
O da tamam :) demis ve bir daha da dun aksamdan beridir konusmuyoruz ben kirildim daha dogrusu o tepkiyi beklemiyodum deger verdigimi gostermek istedim bi de bugun gonlumu alsa yeterdi bisey yazmadi ben de yazmadim bekledim acikcasi.
Haksiz miyim kizlar bisey yazayim mi bekliyim mi yoksa cok mu abartmisiz sahiden?
Tsk ederim.
Guncel:
Hatta mevzu teyzemin torunundan acildi berk gitsin ben gidecegim yazliga dedim. Berk ? Yazmis.. Ona istinaden ben de merak ettigi icin oyle yazdim.
Cunku onceden ayni yazliga giderken ne zmn gitcegimi kimle ve ne kadar kalcagimi soran bir insandi.İyi de niye soruyorsun bana da çok garip geldi
Kizlar nasilsin yazdim gordu ama cevap vermedi... Yeterince beni onemsemedigi belli oldu bir msj yazmadan bile ayrilip gitmeyi secti... Amacinin sadece cinsellik oldugunu hissediyorum.
ayy tamam işte niyete bakk. neden daha o anda görüşmeyi kesmedin ki? adam seni ilk defa görmeye geliyor ve sen de kal otelde diyor. baştan fiyasko.Bana buraya gelirken otelde sen de kal dedi. Ben de bu durumun benim degerlerime aykiri oldugunu soyledim. Ne var baska oda ayarlariz sana dedi :S sapikmis baksana iki dk da nasil yan ciziyor orda anlamaliymisim.
Tabii canim belliymis bastan daha ama ertesi gun gelcekti gelme diyip gorusmeyi kesemedim ve zaten geldiginde opmeye yeltendi e istedigini alamayinca by by dedi. Capkinlik yapmaya gelmis belli ki.ayy tamam işte niyete bakk. neden daha o anda görüşmeyi kesmedin ki? adam seni ilk defa görmeye geliyor ve sen de kal otelde diyor. baştan fiyasko.
İnan canim mesajlasirken telefonda konusurken oyle kibar oyle saygin oluyorlar ki.. Beni bile inandirmisti..ne pislik adamlar var ya tepe üstü gidesiciler
Tsk ederim oncelikle burdaki yorumlarla daha iyi kavriyorum meseleyi.Tamamen olaya nasıl yaklaştığınızla alakalı, sanal ortamdan olmasıyla da alakası yok bence. Birebir görüşerek arkadaş ortamında da tanışmış olsaydınız, amacı sadece otele atmak ise istediğini vermediğinizde iletişimi kesmesinden doğal birşey yok. Kibar ve saygın olması da birşeyi değiştirmiyor bu durumda, ciddi ilişki değil de gecelik düşünen biri de gayet kibar yaklaşabiliyor sonuçta.
Tabi ki normal.. Amacını fikrini isteğini açıkça belli etmeyenler bize her ne kadar garip gelse de böyle tipler var malesef.Tsk ederim oncelikle burdaki yorumlarla daha iyi kavriyorum meseleyi.
Biz uc ay boyunca konustuk bana varligin ve ruhun iyi geldi diyen naif adam gelmeden bir gun once otel muhabbeti yapiyorsa aklimin karismasi normal degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?