Bir garip mesajlasma.. Fikir verir misiniz?

Chat şu bu değil,yüzyüze görüştüğün birşeyler paylaştığın,ortak tanıdıklarınızın olduğu kişiyle normal bir birliktelik yaşamayı tercih et.Kimseden onay alma ihityacı duyma.

Evet haksizsin
Birincisi neden onay aliyorsun?
Ikincisi hayir gidemezsin dese gitmeyecek miydin?

Zaten sağlıklı normal bi ilişki değil hatta bence ilişki bile değil sanal ortamda bi arkadaşlık sadece bence boşver yeni bi arkadaş bulursun

Chat sitesinden Asla güvenmem başkalarıyla da konuşuyor olabilir

Temeli sağlam değil ilişkinin tek sorun o bence

Kizlar nasilsin yazdim gordu ama cevap vermedi... Yeterince beni onemsemedigi belli oldu bir msj yazmadan bile ayrilip gitmeyi secti... Amacinin sadece cinsellik oldugunu hissediyorum.

şu saatten sonra o istese bile sen dön arkanı uzaklaş. internet tanışmaları çoğu zaman hüsran oluyor. iyi örnekleri de var ama işte istisna. eminim o başka birileriyle de konuşuyordur şuanda. mesajına bile cevap vermemiş ne kadar itici bir herif. tükürüğümü bile atmam öylesine.

Bana buraya gelirken otelde sen de kal dedi. Ben de bu durumun benim degerlerime aykiri oldugunu soyledim. Ne var baska oda ayarlariz sana dedi :S sapikmis baksana iki dk da nasil yan ciziyor orda anlamaliymisim.
ayy tamam işte niyete bakk. neden daha o anda görüşmeyi kesmedin ki? adam seni ilk defa görmeye geliyor ve sen de kal otelde diyor. baştan fiyasko.

ayy tamam işte niyete bakk. neden daha o anda görüşmeyi kesmedin ki? adam seni ilk defa görmeye geliyor ve sen de kal otelde diyor. baştan fiyasko.
Tabii canim belliymis bastan daha ama ertesi gun gelcekti gelme diyip gorusmeyi kesemedim ve zaten geldiginde opmeye yeltendi e istedigini alamayinca by by dedi. Capkinlik yapmaya gelmis belli ki.

Tamamen olaya nasıl yaklaştığınızla alakalı, sanal ortamdan olmasıyla da alakası yok bence. Birebir görüşerek arkadaş ortamında da tanışmış olsaydınız, amacı sadece otele atmak ise istediğini vermediğinizde iletişimi kesmesinden doğal birşey yok. Kibar ve saygın olması da birşeyi değiştirmiyor bu durumda, ciddi ilişki değil de gecelik düşünen biri de gayet kibar yaklaşabiliyor sonuçta.

Tsk ederim oncelikle burdaki yorumlarla daha iyi kavriyorum meseleyi.
Biz uc ay boyunca konustuk bana varligin ve ruhun iyi geldi diyen naif adam gelmeden bir gun once otel muhabbeti yapiyorsa aklimin karismasi normal degil mi?

Tsk ederim oncelikle burdaki yorumlarla daha iyi kavriyorum meseleyi.
Biz uc ay boyunca konustuk bana varligin ve ruhun iyi geldi diyen naif adam gelmeden bir gun once otel muhabbeti yapiyorsa aklimin karismasi normal degil mi?
Tabi ki normal.. Amacını fikrini isteğini açıkça belli etmeyenler bize her ne kadar garip gelse de böyle tipler var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…