Bir Garip Mesajlaşma

Bazen bu adamlara acıyorum, ne çekiyorlar kadınlardan. Seviyorum dese dert, demese ayrı dert. Kavga çıkararak değerini mi tartıyosun, egonu mu şişiriyosun anlamadım.

Hayatta karşılıksız olarak seni seven insanlar sadece ailen...
Çocuğun bile karşılıksız sevmeyecek, bu gerçeği bi an önce öğren öğrenmeden de evlenmeye kalkma.

Adam size sen beni sevmezsen ben de seni sevmem dememis, siz hangisi olmasa ayrilirdin demissiniz o da cevaplamis. Kim kendisini sevmeyen biriyle iliski/evlilik yasamak ister?? Ayrilirdim bile dememis hatta kotu hissederdim demis. Bundan daha normal bir sey olabilir mi?? Aynisini size soralim, sevgilinizin 5 tane hosunuza giden ozelligi olsun bunlardan birinden mi vazgecmeyi tercih ederdiniz sizi sevmesinden mi... Birlikte mutlu oldugunuz insanlarla boyle yoktan sorunlar var edip keyfinizi kacirmayin derim:)

Adam tamamen hakli kusura bakmayin. Lafi nasil yanlis yone ceksem de kavga cikarsam diye ugrasmissiniz resmen. Sorunuza cok guzel bir cevap vermis aslinda sizin onu sevmenizin diger ozelliklerinizden ,mesela guzelliginizden, daha onemli oldugunu belirtmis. Bir de zeki demis size ama yanilmis gibi gorunuyor buradan bakinca kusura bakmayin. Akilli bi kadin boyle cocukca davranmamali. Sevmenin ve sevilmenin kiymetini bilin lutfen. Mutluluklar

6 sayfa okudum daha
vallahi ben terketmek istiyorum sizi, gerçekten
sevgiliniz çok iyi dayanıyor
onca insan yorum yazmış, hala yok romantizm aradım, yok incelik aradım
hele en başta
benim neyim vazgeçilmez falan görünce
ben bile öfff dedim yani
erkek olsam bana böyle sorulan soran bir kadına tahammül edemem yani

yalnız
bakın diyorsunuz ki normalde asla köpürmez, hırçınlaşmaz
demek ki huzurlu bir yapısı var
böyle insanlar huzuru sever
sadece bu yüzden bile başkasıyla daha mutlu olabilir
artık köpürüp, hırçınlaştığına, bıktım dediğine göre
bence siz biraz aklınızı başınıza alın
terkedilebilirsiniz bu gidişle
ve o, daha huzurlu bir kızla daha mutlu olabilir, delirirsiniz kıskançlıktan

adam kendince güzel bisiler yazmaya çalışmış.sizde ammaaaa yanlış yerlere cekmissiniz cidden.

Sonra da hiç sebep yokken ayrıldı diyorsunuz ya. Bıktırıyorsunuz şu adamları hepimizin adı tripli kezbana çıkıyor sayenizde.

bazı kadınlar ne istediğini bilmiyor sanırım
adam dürüst davransa suç, yalan söylese suç
adamları yalan söylemeye itmeyin ya
ne yani sen, seni sevmeyen birini ne zamana kadar sevmeye devam edersin ki...

Ona deger veriyorsan bir iyilik yap ve ondan ayril...

bu tavsiyemi bu mesajlaşmadaki erkek kişisine yazıyorum: kardeş, kaç.. vakit varken, sen henüz delirmemişken kaç kurtul bu kızdan. daha iyileri ve anlayışlıları vardır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…