Bir Garip Mesajlaşma

Ergenmisin kizim sen ya??
Galiba elif isminden dolayi tum bunlar.
Seni vazgecilmez elif__ uyemizin yanina koydum. Aklimdasin. Bu kadrda sacmalamak olmazki ya.

İyi tespit

Ben de takipteyim, üçlü bir listem var bakalım dört olacak mı?
 
Ay bir insan bir lafi bu kadar totosundan anlayabilir. coftlerden birinin digerini sevmedigi bir evlilik dusunebiliyor musunuz? yurur mu yani sizce? adam herseyden once senin bana olan sevgin benimmicin en onemli en guzel sey demiş!
Yazik bu adam cok yasamaz seninle genc yasta toprak edersin!
 
Çocuk gayet normal, mantıklı ve de güzel bir şey yazmış. Bu sen onu sevmezsen onun da seni sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Senin sevginin onun için ne kadar önemli olduğu anlamına geliyor. Saçma sapan tirip atmışsın adama. Doğru söylemiş, normal biri mutlu olurdu.
 
şaka mısın sen ayy gülme aldı istemsiz şekilde.sevgiliniz gayet güzel açıklamış zaten sorularınızı ve siz sevmeseniz o niye sizi sevsinki ne alaka yani.
 
En son ilkokulda anket defterinde boyle sacma sorularla karsilasmistim
Ha bi de nurseli idizin sundugu bi saklambac programi vardi, dondurma olsam beni nasıl yerdin, amuda kalkarak uyusam beni yine de sever miydin gibi sorular soruyorlardi, siddetle tavsiye ederim, soru hazneni gelistirip bolca kavga malzemesi cikarabilirsin
 
Peki burda adam dan beklediğin cevap neydi yani güzel Olmasaydın senden ayrilirdim deseydi mutlu mu olacaktın.
Bence en mantıklı cevabı vermiş, ayrilirim da dememiş üzülürüm demiş .
 
Ahahahahaha gerçek mi bu ya??? Üzüldüm erkek arkadaşınız için.
 
Yasiniz kac acaba cok merak ettim. Soruldu mu yazdiniz mi bilmiyorum ama konuyu okuduktan sonra diger mesajlari okuma geregi duymadim. Ne kadar da garip bir bakis aciniz var, cocugun uzerine gereksiz yere gitmissiniz. Kim kendisini sevmeyen biriyle mutlu olabilecegini dusunur ki Allah askina? Cocuk hakli, siz haksizsiniz. Baska derdiniz yok da boyle sacmaliklarla ugrasiyorsunuz sanirim.
 
Erkek olsam sırf bu salak hatun tripleriyle uğraşmamak için ya gay ya aseksüel olurdum. İyi dayanıyorlar yine.
 
Bayaa bi sacmalamissin.
 
ahahahaha kusura bakma ama çok komiksin, çocuk ne güzel beni hep sev, senin sevgin olmadan olmaz demeye getiriyor, sen almışsın konuyu nerelere çekmişsin. nasıl dayanıyor bu erkekler böyle geçimsiz, laf anlamaz kızlara ben bile anlamıyorum.
 
hanımlar böyle demişsiniz ama siz ne anlıyorsunuz bu mesajlardan,bunu yazan adam beni sevmiyordur ki ben sevmesem o da beni sevmicek sizce de böyle değil mi??

Sen sevmedikten sonra adam seni sevse ne olacak bunu bir dusun sende cok mantikli dusunuyorsun gibi durmuyor. Saka gibi kavga cikartmissin adam seni fazla simartmis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…