Tabiki haklısın nasıl senin sevgine önem verir. Sen sevmesen sevmeyecek demek. Sırf onu pohpohlamanı seviyor yani. Egoist, bencil, havalı adam. Hıhhh.
Yalnız kalma diye şeettim. Yorumları okursa bi manyak sensin diyip çekip gitmesin. Ahahah yaa alemsiniz.
Engeli kaldir canim hem suçlusun hem güclusun sevgisini kaybetme derim ben yarin ozurdileyip gönlünu al derim mutluluklaryok canım yattı sanırım o sinirle engelledim telden whatsapp tan... kısmetse yarına denicem sansımı, ben de onu bırakmam zaten :)
Senin beni sevmen kadar önemli bir şey yok dio adam daha ne desin iştee... Anket yapar gibi soru sormuşsun, sen beni sevmesende olur dese bencil denir bu sefer
Engeli kaldir canim hem suçlusun hem güclusun sevgisini kaybetme derim ben yarin ozurdileyip gönlünu al derim mutluluklar
Ay ugrasma ben duzenlerim yorumu sen iste yeter ki :)))) bazen oluyo oyle ya totomuzdan anliyoruz :) solumuzdan kalkiyoruz falan. Al al gonlunu :)):)) işte aradığım yorum canım yarın ben bunu kes kopyala vs bir sekilde telde resmini ceker ona yollarım teşekkürler:) şaka bir yana herhalde daha buyutulmez boyle bir sorun alıcaz artık paşa hazretlerinin gönlünü:)
Sevindim canım INŞALLAH cok mutlu olursunuz rica ederimCanım aynen dedigin gibi, yarına o da siniri gecer yarın konusup alıcan gonlunu herkesin ne dertleri oluyor sonucta... Saolun yanımda oldugunuz icin...
Ay ugrasma ben duzenlerim yorumu sen iste yeter ki :)))) bazen oluyo oyle ya totomuzdan anliyoruz :) solumuzdan kalkiyoruz falan. Al al gonlunu :))
6 yildir bu sekilde misiniz ya? Bence bu adam senin askindan ölüyodur yoksa inan cekmezdi bu triplericanım 6 yıldır beraberiz,uzaklıklar kavgalar girip durdu aramıza... biliyorum buradaki çoğu derde göre ufak bir konu ama siz hemcinslerimin fikrini almak istedim. Ciddi bir yola girdik aslında yakında ailelerimiz tanışacak diyorduk ancak bugün çok kotu kavga ettik... Bir tek sen bu mesajı böyle anlarsın deli misin manyak mı yazıp durdu bana size sormak istedim...
Forumda sevgilisinin/esinin halen beraber olduguna sasirdigim uc uyeden biri kendisi.Baktım 30 eylülde düğünü varmış , düğünden önce hoşçakalın demiş ve hesabı kapatmış...
saolun cevaplarınız vaktinizi ayırdığınız için,konu geyik değil. Aklımı kurcaladı herşeyi karşılık bekleyerek mi yapıyor bu adam diye düşünmeden edemedim. Ben çok kararlıydım kendi fikrimde,bir de size danışmak istedim. Normalde ben peki yazınca falan gönlümü alır,bu sefer çok üstüme geldi çok kızmıştı. Nasıl böyle anlarsın bu yazdığımı böyle diyip durdu, erkekler bazen bizim kadar ince düşünemiyor doğru.
Ben pek kırıcı yorum yapmam aslında ama..senin kafa ne taraftan çalışıyo merak ettim.. O cevaptan senin anladığın sonuç çıkmaz maalesef.Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)
B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.
Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
Öyle biri yok yavrumCanım biraz sıkılıyor evet,tam dönüm noktamız bu sene...Hangi şehirde olacağımız,ailelerin tanışması ikimiz de biraz gerginiz. O da sinirli davrandı benim bu tepkime karşı, şu olaya kimse böyle soğuk davranmaz kimse senin gibi anlamaz manyaksın sen diyip durdu... Sen hatalısın yazıp duruyor,bense hep sonsuz yanımda olacak birini arıyorum.
Adam şimdide böyle demiyor adam zaten öyle söylemiştiama aşk sevgi olmasa çok eksik kalırdım diyor şimdi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?