Bir Garip Mesajlaşma

:)) işte aradığım yorum canım yarın ben bunu kes kopyala vs bir sekilde telde resmini ceker ona yollarım teşekkürler:) şaka bir yana herhalde daha buyutulmez boyle bir sorun alıcaz artık paşa hazretlerinin gönlünü:)

Senin beni sevmen kadar önemli bir şey yok dio adam daha ne desin iştee... Anket yapar gibi soru sormuşsun, sen beni sevmesende olur dese bencil denir bu sefer

tatlım yeni anladım ya onu demek isticegini, sizlerin yorumlarınızı okudukca hak verdim adamcagıza... İyi niyetlidir zaten normalde,sanrım ben biraz daha romantiklik beklemişim ondan...ya o da zaten guzelligin desem şuna bak sırf guzelligim icin mi berabersin yani derdin diyor:)

Engeli kaldir canim hem suçlusun hem güclusun sevgisini kaybetme derim ben yarin ozurdileyip gönlünu al derim mutluluklar

Canım aynen dedigin gibi, yarına o da siniri gecer yarın konusup alıcan gonlunu herkesin ne dertleri oluyor sonucta... Saolun yanımda oldugunuz icin...

Ay ugrasma ben duzenlerim yorumu sen iste yeter ki :)))) bazen oluyo oyle ya totomuzdan anliyoruz :) solumuzdan kalkiyoruz falan. Al al gonlunu :))

Cok guzelsin sahanesin o yuzden seviyorum dese ne yani guzel olmasam sevmicektin yani dicektin
Acidim cocuga

6 yildir bu sekilde misiniz ya? Bence bu adam senin askindan ölüyodur yoksa inan cekmezdi bu tripleri

Biz de sizin kadar ince düşünemiyoruz.

Canim bence senin kendini biraz düzeltmen lazım gereksiz trip ile karşı tarafı üzersen seninle evlenmekten korkabilir. bence de bir tek sen mesajı yalnış algilamissin. biraz da simarmissin onun ilgisinden bana öyle geldi. çünkü demişsin ki romantiklik bekledim yapmadı. kim olsa sinirlenir yani ne romantikligi. seni üzmek istemem ama kaybetme sevgilini bence

Ben pek kırıcı yorum yapmam aslında ama..senin kafa ne taraftan çalışıyo merak ettim.. O cevaptan senin anladığın sonuç çıkmaz maalesef.
Senin o saçma sorunun üstüne çocuk sana iltifat bile etmiş. Güzelliğin olmasa ayrılırdım dese dahamı iyi.
Hey Allahım

Öyle biri yok yavrumolsada fazla grip aşık usandırır

saçmalamışsın.
kelimeleri duyduğunuz gibi anlayın. altında üstünde farklı manalar aramayın, hayatı zorlaştırırsınız.

Sen tanrimisin ki sen onu sevmesede senk sevsin istiyorsun yok öyle bir şey haddini bil herşey elbette karşılıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…