Yani gerçekten kavga çıkartınca daha mı önemli olurum diye düşünüyor bu genç kızcıklar.Ben bu mesajlaşmada tek saygısız,anlayışsız,gereksiz tirp atan birini görüyorum o da kusura bakma sensin.Ya insan saçma sapan sorular sorup,karşısındaki insan gerçekten mantıklı güzel cevap verince şımarmak mıdır bu acaba.Evet karşımdaki beni sevmezse ben de onu sevmem.Sevgine önem veriyor.Bu şey mi,önce kim sevecek gibi bir şey mi.Neresinden tutsan cehalet akıyor.Bak sana çok ama çok önemli bir cümle yazmış."ben bıktım senin her şeyi yanlış alamandan" şu mesajlara verdiği cevaplardaki düşüncedeki bilinçli erkek,bu çocukluğu fazla kaldırmaz.Kızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)
B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.
Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
Adam deseydi ki;Herşeyden önce seni sevdiğim için evlenmek isterim ,konu sahibi kavga çıkarmazdı.
Adam ne diyor peki:Beni sevdiğin için..
Bu olmamalı işte,burda bencillik var.Seviyorum değil,seviliyorum diye berabermiş gibi..
Ve kız gayette haklı..Kendi değeri adamın gözünde sevgisi kadar çünkü.
Bir insan beni seviyor diye birlikte olmam,ben seviyorum diye birlikteyimdir.Adam bunun tersini söylüyor.
Seninleyim çünkü seviliyorum diyor,size de bencilce gelmedi mi bu sahi?
Burada nerede "beni sevmesen seni sevmezdim" diyor adam?S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur.
sevgiliniz o kadar güzel şeyler söylemiş ki üstelik trip filan da yapmamış trip yapan siz olmuşsunuz onca güzel sözden sonra bunu diyeceğini biliyorum demişsiniz bu trip asıl üstelik sebepsiz.... yazık sevgilinize gerçektenKızlar aşağıda size sevgilimle yaptığım mesajlaşmayı yazıcam. Sonra da sorumu ( S: Sevgilim, B: Ben)
B: Benimle nasıl bir evlilik hayal ediyorsun, sence benim vazgeçilmez yönüm ne?
S: Senin vazgeçilmez yönün hem güzel hem içten hem zeki hem de beni seviyor olman :)
B: Hangisi olmasa ayrılırdın?
S: Hepsi bağlı birbirine ama en çok beni sevmiyor olmasan kötü hissederim.Hayal ettiğim evlilikte de her anını beraber gülümseyerek geçiren bir çift görüyorum :)
B: Bunu diyeceğini biliyordum.
S: Yani... Elbette beni sevmene önem vericem.
B: Peki
S: Neden trip atıyorsun?
B: İki güzel laf etmez sonra herşey sana bağlı ayağı yaparsın öyle mi?
S: Herşey sana bağlı ayağı yapmışım demek:) beni sevmeni önemli buluyorum beni sevmen eksik kalsa en çok ona üzülürüm demek büyük bir iltifattır normal birisi mutlu olur. Ben bıktım senin herseyi bu kadar yanlış anlamandan.
Bu dakikadan sonra herşey çok kötü bir hal aldı... Sorum şu ben bu mesajlaşmadan eğer ben onu sevmezsem, onun beni sevmeyeceğini anladım. Ve olay ayrılığa kadar geldi çünkü mesajından benim sevgim olmadan beni sevmeyeceğini anlıyorum.Saat 10 bucuktan beri bunun kavgasını yapıyoruz, size sevgiliniz böyle birşey yazsa nasıl anlarsınız kızlar? O illa diyor ki başka kimse senin gibi anlamaz bu mesajı....
Ben evliyim ama ossun yine de yin abla ve yang abi gibi olabiliriz hala di mi :))) aldın mı gönlünü? :))umarım siz de sevdiginizle yin and yang gibi olursunuz canım :) alıngan gunumdeydim yarın da alan gunumuzde olup alıcaz gonlunu canım :)
Ahahahaha güldürdün beni yaa :)))Kızım seni döverim ya. Milletin derdine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?