Bir Garip Mesajlaşma

Oha çocuk ne güzel yazmış romantik romantik içine etmişsin beni sevmeni seviyorum demiş
Çok saçmalamışsın böyle herşeye çav çav edersen seni terkeder

yani trip atmada uzay olmussun,bu nasil bi bayağılık
evlendikten sonrada boyle adamlarin sabrini tuketiyorsunuz sonra aglaniyorsunuz uhu uhu kocisim bana eskisi gibi ilgi gostermiyor diye..
valla Allah sabir versin cocuga..

Ilıskının omrunu kısaltacak ne varsa onu yapıyorsun...
Bravo!
Boyle devam et yakında yollarınız ayrılacaktır..

ben bazen hem cinslerime acayip uyuz olurum rahat batıyor diye. örnek vermemi isteseler seni veririm.
arkadaş sevgilimden dayak yedim diyenden tut kocam beni aldatıyor eve ekmek getirmiyor diyenine kadar bin bir çeşit insan var burada. kocasından sevgilisinden iki güzel söz bi ilgi görmek için çırpınan şaşkın aşıklarımız var. adam beni sevmen hoşuma gidiyor sevmesen kötü olurdum diyor yani senin sevginden memnun ve hoşnut. vallahi bazıları huzursuzluğu seviyor.
sorunun cevabına gelecek olursak sevgilim bana böyle şeyler dediği zaman (beni senin gibi seven olmadı/senin sevgin olmadan ne yapardım vb.) söylediğim tek şey ay kurban oluruuum oluyor.
ben mi arızayım bilemedim

hanımlar böyle demişsiniz ama siz ne anlıyorsunuz bu mesajlardan,bunu yazan adam beni sevmiyordur ki ben sevmesem o da beni sevmicek sizce de böyle değil mi??
Valla benim anladigim sen onu sevmezsen ayrilacaginiz ama bu sevmedigi anlamina gelmez. kimse kendisini sevmeyen biriyle beraber olmak istemez. bence arayip ozur dile. eger ayrilmak istemiyorsan da bir daha ergen triplerine girip adami yorma

Ben de burdaki çok bilmiş ablalardan bıktım vallahi..Herkes kendi hayatına baksın,acaba siz eşlerinize sevgililerinize hangi konularda trip atıyorsunuz.

Ne var bunda,kız çoçuktan güzel şeyler duymak istemiş.
Duyamacağın da ters tepmiş işte.

Kadın ilgi ister,güzel şeyler duymak ister; sevilmek ve sevildiğini duymak ister.

Adam deseydi ki;Herşeyden önce seni sevdiğim için evlenmek isterim ,konu sahibi kavga çıkarmazdı.

Adam ne diyor peki:Beni sevdiğin için..

Bu olmamalı işte,burda bencillik var.Seviyorum değil,seviliyorum diye berabermiş gibi..

Ve kız gayette haklı..Kendi değeri adamın gözünde sevgisi kadar çünkü.

Çocuk güzel güzel msj atmış ama çok şımartmış sizi belli ki. Elinizden kaçıp gidince değere biner.

Şoka girdim yalniz ben..böyle guzel laflar eden bir sevgili bulmuşsun çok yanlis yoldasin tatlim..kendine ceki duzen ver evlilik düşünüyorsun.. Evlilikte bicok sey monotonlasiyor..ozaman da hiç sevmedigini düşünür kıyamet koparirsin sen..Düz mantıkla bak yoksa evlensende mutlu olamazsin.. evlenince insanların birbirine tahammülü azalıyor maalesef.. boşanmaya gider bu kafa yapisi..mutluda olmaz mutluda etmezsin

Bu adamın kendi fikri kendi düşüncesi olamaz mi ya...oldu erkeklerin beyinlerinide ele alalim biz yönetelim..adam aklina gelen tüm güzel şeyleri yazmış..ki her erkek bunlari bile yazmaz uğraşmaz..böyle bir konudan kavga cikarilmaz..aklin yolu bir..bu kadar cok bilmis abla tuhaf karsilamis siz onaylamissaniz sizde kendinizi gozden gecirin.. Kimse kimseyi anlamsiz tilriplerden dolayı cekmek Zorunda degil..

Haksız olan sizsiniz . Bu cumleden ben onu sevmesem o da sevmiycek lafını mı çıkardınız? Ne diycekti sorunuz karşısında? Zekiliğin giderse üzülürüm mü diyecekti? Off sinirlendim size

Yukarı da siyahla yazdıgım yeri tekrar okumanızı rica ederim,kilit nokta orası çünkü.

Bir insan beni seviyor diye birlikte olmam,ben seviyorum diye birlikteyimdir.Adam bunun tersini söylüyor.

Seninleyim çünkü seviliyorum diyor,size de bencilce gelmedi mi bu sahi?

Sevmek ve sevilmek farklı şeyler.

Seni sevdiğim için evlenmek isterim ile Beni sevdiğin için evlenmek isterim farklı şeyler.

Herkes önem verdiği şeyi algılıyor demek ki..

oha ya. ayrılıp adamı kendinizden kurtarın. cidden bu kafaya nasıl erişiyosunuz. tripler filan. ben utandım sizin yerinize.

Beni sevmeyen biriyle evlilik yapmak istemezdim demiş adam, ne var bunda? Her normal insan karısının/kocasının kendisini sevmesini ister. Eşim beni sevmiyorsa bu zaten evlilik olmaz bana gore de.

Siz ve konu sahibi nereden çıkarttı "Sen beni sevmeseydin ben de seni sevmezdim" alt metnini? Ayrıca ben sevmiyorsam tabi ki beni sevmesin, pesimde psikopat biri gibi dolaşmasın zaten.

Bazı kadınlar ne istediğini bilmiyor ya da hayati dizi filmlerdeki gibi filan zannediyor sanırım...

egon ne kadar yüksek .. sen adamı sevmesen bile karışılıksız olarak onun seni sevmesini bekliyorsun . bu da egonun çok yüsek bencil ve biraz sadist bir kişiliğin olduğunu gösterir.. o çocuğun yerinde olsam senden derhal ayrılırdım .. sevgi karşılıklıdır . sen onu beslemezsen oda seni beslemez ve sevgi ölür .. beni sevmeyen adamı niye seveyim misal .. arkasından bir iki ağlarım unturum gider ...benim aşkıma layık olmamış benim onu deli gibi sevmeme rağmen beni sevmemiş bir insanı niye seveyim .. sevgilinde böyle düşünüyor ve mantıklı olan da bu ...

sevgi karşılıkldır . adam seni sevmiyorum dememiş ki ..
seni seviyorum sende beni seviyorsun ama eğer sevmeseydin üzlürdüm demiş ..
sen beni seviyorsun diye senleyim dememiş ki .. nasıl bu kadar yanlış anlayabiliyorsunuz ....

Anaa bende kendimi tripli sanardım.
Sen kavga çıkarmada uzaysın bacu.

ince dusunememekle alakasi yok. senin trip atan cumlene kadar gayet hos ve romantik seyler yazmış. ben olsam bende yazmazdim artik. hatta ayrilirdim. böyle omur gecmez. iki guzel soz duymadim demissin. baya yazmis aslinda. kendini kavgaya programlamis gibisin.

bence ayrilin yakma cocugun basini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…