pardon neresi işgüzarca haberli gittik biz o abla tanıştırmadın nisanlınla falan diyorduNişanlını da alıp geçmiş olsuna gitmek falan... ne bileyim çok işgüzarca geldi bana. Telefonda kavga etmeler,”nişanlıma ayıp ettin” demeler vs. Çok uzamış olay. Kes at.
Kimse kimseye saydırmak zorunda değil.Görüşmek istemiyorsanız görşmezsiniz.Hemen konuya giriyorum ben şuan yaşadığım şehre memur olarak atanarak geldim!!!
Geleceğim zaman bana yardımcı olan bir abla vardı, bu abla kuzenimin eşinin bir akrabası yaşadığım şehirde kimsem olmadığı için ben yardımcı olurum demiş ki böyle bir isteğim ve talebim yoktu çünkü kazandığım kurumun misafirhanesi var ve bir süre kalabilirdim ama annemi ikna edemedim. Anneme göre misafirhane doğru seçenek değildi misafirhanede başıma bir iş gelebilirmiş yahu anlatamadım sen beni tanımadığımız insanların evine yolluyorsun dedim ne dedimse ikna edemedim.
Allah razı olsun iyi insanlardı eşiyle evlerini açtılar ev tutmama yardım ettiler ki 2 günde abuk sabuk bir ev tuttuk çabuk gideyim diye acele ettiler ki bende kalmak niyetinde değildim zaten insanların huzurunu bozmamak adına neyse 2. gün evimdeydim.
Neyse bu abla zaman zaman haftasonları uğrardı bana bende ona ki gönül borcu Allah razı olsun derim ne olursa olsun zaten birbuçuk sene sonra ben eşimle tanıştım nişanlandım.
Bu abla elinden ameliyat oldu ben nişanlıyken sinir sıkışmasından eşim dedi ki bende geleyim bir geçmiş olsun diyelim hemde bende tanışayım.
Cumartesi aradım abla yarın sana geleceğiz müsaitmisin diye oda müsaitim dedi. Ertesi gün kalktık gittik.
Gittik zili çaldık kapı deliğinden bakıldı dedi eşim bende de sana öyle gelmiştir dedim aradım abla geldik diyecektim eşi çıktı dediki x komşuya gitti tamam biz dönüyoruz o zaman dedim yok bekleyin iki dakika bir arayayım dedi ve bir dakika sonra kapı açıldı ablanın eşi dedik biz dönelim abla yoksa geçmiş olsun diyecektik dediki içerde gelir şimdi biz şok!! neyse abla geldi kimse renk vermedi geçmiş olsun dedik çıktık ama neye uğradığımızı şaşırdık.
Daha sonra abla aradı beni özür diledi dedim abla ben neyse de nişanlıma olmadı kadın bu sefer başladı saydırmaya konuşmazsan konuşma çok mu önemli falan yine alttan aldım ses etmedim gitmiş kuzenime demişki ona çok kırıldım ben, en son annemi aramış ona çok kırıldım diye, kuzenime anlatmadım ama anneme olayı anlattım.
Bende mesafe koydum iyice tamam iyiliğini inkar etmiyorum.
Şimdi haber yolluyor ben ona iyilik yaptım aramıyor sormuyor diye kızlar bana bir akıl verin telefon açıp saydırayım mı yoksa her zaman ki gibi yokmu sayayım????
ama iki de bir ona buna sanki ben bişi yapmışım gibi haber yolluyor ona darıldım diyorum ne yapmışım anlatamam kırdı beni diyormuşKimse kimseye saydırmak zorunda değil.Görüşmek istemiyorsanız görşmezsiniz.
evet durup dururken nişanlıma olmadı diyince zannettiki kuzenime anlatcam olayı bir şekilde kendi darıldı gibi göstermeye çalışıyorYok say tabi ki . Ama telefonda durup dururken mi saydırdı bu kısma pek inanasım gelmedi
Siz onun evine o gün giderken,nişanlınızın da sizinle geleceğini haber vermişmiydinizama iki de bir ona buna sanki ben bişi yapmışım gibi haber yolluyor ona darıldım diyorum ne yapmışım anlatamam kırdı beni diyormuş
Daha sonra abla aradı beni özür diledi dedim abla ben neyse de nişanlıma olmadı
tabiki beraber geleceğiz dedimSiz onun evine o gün giderken,nişanlınızın da sizinle geleceğini haber vermişmiydiniz
haber vererek gidiyorum müsait değillermiydi?? sizi bir gün önce arayan birine buyurun diyip o gün müsait olamamak nasıl bir şeydir???Kadın ilk özür dilemiş belki de müsait değillerdi o an.
Nişanlıma olmadı cümlen bana da abes geldi.
Neyse olan olmuş mesafeli olmakta fayda var bu saatten sonra.
allah allah niye öyl saçmalamışlar ki
nişanlınla gitmene mi boulmuşlar ne bileyim bazı tipler oluyor ya evlenmeden ne münasebet falan mı dediler acaba
hiç konuşma kaale alma arasın dursun ama sen kime anlatırsa işin aslını bir de benden dinleyin diye anlat.
susmakla olmuyor ya tepeye çıkıyorlar
O zaman yaptığı terbiyesizlik.Görüşmetabiki beraber geleceğiz dedim
Salla tatlım ya boşver sende bundan sonra mesafe koyar kötü de olmazsınevet durup dururken nişanlıma olmadı diyince zannettiki kuzenime anlatcam olayı bir şekilde kendi darıldı gibi göstermeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?