- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
haber vererek gidiyorum müsait değillermiydi?? sizi bir gün önce arayan birine buyurun diyip o gün müsait olamamak nasıl bir şeydir???
malesef şimdi arayıp sitem ediyor aramıyormuşum sormuyormuşum hatta bizim iş yerinde bir abla ile aynı sitede oturuyorlar ona diyormuş bizimki nasıl arayıp sormuyor beni hiçiyide siz evlisiniz yani bu mesele olalı epey zaman geçmiş
şimdi mi anneni arayıp sitem ediyor
bende aynı uğraştayım mevzu kapansın istiyorum olmuyorIletisimi kes böyle insanlarla muhatap olup seviyeni düşürme.
Boşver millette ne dusunurse düşünsün. Kimseye bi sey ispat etmek zorunda degilsin.
sanırım durum zaten o da kimse bişi demedi zaten kendisi büyütüyor rezil olcam diyeBelki kocası rahat durmadı kadınıno yüzden geç açtılar kapıyı. :)
nasıl tepkili olmayayım olay ısıtılıp ısıtılıp önüme konuyor suçsuzken suçlu konumuna düşürülüyorumtepkileriniz, sanki olay bugün olmuş gibi..
bu kadar niye kızıyorsunuz ki?
yorumların hiçbirinde de bir şey yok üstelik..
kuzeninize, "bu konuda konuşulacak bir şey yok" dersiniz.
eğer kuzeniniz eşine mahcup oluyorsa, sizi sıkıştırıyorsa bu konuyla ilgili
"ben de nişanlıyken mahcup olmuştum" diyin.
bazı insanlar da kendini fasulye gibi nimetten sayıyor.
tuhaf..
Görüşme gitme gelme belliki dengesiz insanlar uzak dur...evet durup dururken nişanlıma olmadı diyince zannettiki kuzenime anlatcam olayı bir şekilde kendi darıldı gibi göstermeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?