• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir garip tanışma olayı !

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?

velisi sana tanışma izin kağıdı getircek, önce orayı imzalıcan.
sonra duvağını kaldıracan koca adayının..

vazgec. Bu kadar da netim...
önce onun görüp begenmesi kafalarinizin uyup uymadigina karar vermesi gerekmezmiydi? anası babası gorcez begenicek çocuk taMAM dicek.sonra 5 sene gecicek ben sevmeden ailem istedi die evlendim dicekk
şuanda kendime şaşırdım:KK57::KK57::KK57:
nasıl bir senaryo yazdım yahu:KK59:
ama gayet gerçekçi geldi bana:KK70:

Çok saçma. Evlenince de aranız da mı yatacaklar. Görüşme bile derim. Belli çok fena ana kuzusu. Nasıl olmuş başka şehre tanışmaya gidebilmiş

Açık söyleyeyim çok etki altında kalan bir eşin ve her şeye karışan bir kayınvaliden olur. Ha gelin hamamında kız beğenme ha ilk görüşmeye gelmek yani.
Resmen oğlunu etkileyen, adamı sindirmiş baskın bir anne izlenimi veriyor.
Görüşme bile.
Saçma bir şey.

merhaba arkadaşlar sizin de fikirlerinizi almak istedim. 28 yaşındayım. bir akrabamız beni biriyle tanıştırmak istiyor. yalnız şöyle bir durum var. ilk görüşme annesi babası ve kendisinin olacağı bir ortamda olacakmış. çünkü çocuk ailesinden başka bir yerde görev yapıyor. ailesi hem onu ziyaret edecekmiş hem de beni görecekmiş. bana garip geldi. biz çocukla aynı şehirdeyiz önce ikimiz görüşüp konuşup anlaşmaya tanımaya karar vermemiz gerekmez mi? ben bunu bu şekilde dile getirdim. ama ailesi böyle istiyor dedi akrabamız.tamam dersem önce tel den iletişim kurcaz. bilemedim saçma geldi biraz. yoksa normal mi bu ben mi abartıyorum ne dersiniz?

bana da çok anlamsız geldi. oğulları hayatıyla ilgili kararlarını kendi veremiyor mu?

Aile şimdiden böyle maydanoz sa.. Eyvah.. :KK57:
Sanki parayla satın alacaklar, araba bakmaya geliyorlar.. Gerçi yetişkin kendi parasını kazanan bireyde arabasına kendi karar verir, eş adayına da..
Yani saçmalık, ama tabi bunlar buradaklerin yani bizlerin görüşü.. İnsan kaderine kendi yürür sonuçta.. Gerçi sizin aday anne babayla yürümek istiyor ama :KK70:

Çok saçma. Kabul etme böyle bir görüşmeyi. Ben daha kendisini tanımadan ailesiyle tanışmam de.

evet söyledim az önce kabul etmedim benim muhattabım çocuktur annesi filan önemli değil görüşceksek ikimiz görüşürüz yoksa da hiç olmasın dedim. onlara bu şekilde haber vericekler. bakalım artık

ııyyy.... üniversiteye velisiyle gelen erkek gibi :) sakın böyle birşeyi kabul etme. belki adam çok pısırık, özgüvensiz, belki hiç sevmediğin bir tip. daha ilk görüşmede anne baba ne kasıyorlar be. bence ailede pek kaba görüşlü...

Madem öyle evinize gelsinler adabıyla, usturubuyla
Annesi, babası, çocuk hepsi görücü gelir gibi gelsinler.
Sizin anneniz babanız olmayacak ama çocuğun olacak, ne saçma

evet söyledim az önce kabul etmedim benim muhattabım çocuktur annesi filan önemli değil görüşceksek ikimiz görüşürüz yoksa da hiç olmasın dedim. onlara bu şekilde haber vericekler. bakalım artık

iyi yapmışsın ne öyle koskoca adam velileriyle geliyo

Saçma +1
Bi kere naz evi olan kız evidir. O ne öyle sana şart sunuyorlar buluşmak için. Kesinlikle kabul etme. Şimdi bayanların bile ilk tanışmaya tanidigiyla gitmesi abesken koskoca adam anası ve babasıyla tanışmaya mi geliyormuş.
Canım hatta bu adamla tanissan bile evlenmeden önce iyice ölc tart annesinin, ailesinin etkisinde ne kadar kalıyor buna dikkat et.

Bence kabul etme. O ne öyle ya aile boyu pazardan kız bakar gibi. Sen de ailenle git o zaman. Ya tek ya hiç derdim. Gerçi boyle görüşmeye olumlu bakan adama herhalde bastan yok derdim.

Back
X